ben olsam iki nokta koymam üç nokta koyarım. Konu o zaman daha net olur. Tek eksik bir noktanın olmaması çünkü
Ben de neden anlamadım diyorum meğer nokta iki taneymisben olsam iki nokta koymam üç nokta koyarım. Konu o zaman daha net olur. Tek eksik bir noktanın olmaması çünkü
Sevgili yeni üye, burada konular silinmiyor. Siz silseniz de geri getiriliyor. Buraya yazdığınız her harf sonsuza dek burada kalmaya devam eder. Ama siz uçurulursunuz muhtemelen
Hayır bide daha kimse linçlememis bile neden bu kadar erken davranmışSevgili yeni üye, burada konular silinmiyor. Siz silseniz de geri getiriliyor. Buraya yazdığınız her harf sonsuza dek burada kalmaya devam eder. Ama siz uçurulursunuz muhtemelen
Pişman oldu heralde yazdıklarındanHayır bide daha kimse linçlememis bile neden bu kadar erken davranmış
Ama şeydir muhtemelen eşi normalde çok iyidir ailesi yüzünden rahata erememislerdirPişman oldu heralde yazdıklarındanLinçlenecek konu da değildi zaten, göbek bağı kesilmemiş bir adam vardı konuda. Boşan deriz diye korktu heralde
Beş senelik evli çocuğu var, çocuğa adamın ailesi bakıyor. Adam aile evinden çıkmıyor, orda yiyor içiyor eve yatmaya falan geliyor mu o kısmı yazmamış.Çok uzun anlatmışsın burada, arkadaşların dediği gibi üç nokta olsa daha iyi anlayacaktım ama iki noktadan anladığım kadarını yazayım.
Eğer bir erkek anneciyse annecidir. O adam değişmez ya cinnet minnet sonunda boşanma ihitmalini de göze alıp bağıra çağıra kendi istediğini yapacaksın ya da bu deveyi güdeceksin.
Kesin 1-2 sene dolmadan da hamilesindir
Yok adamı ailesine şikayet etmiş ailesi de sen kadın olsaydın da çocuğumuzu evine bağlasaydın, iki kap yemek yapmaktan acizsin bu adam niye evine gelsin tadında şeyler söylemişlerAma şeydir muhtemelen eşi normalde çok iyidir ailesi yüzünden rahata erememislerdir
Beş senelik evli çocuğu var, çocuğa adamın ailesi bakıyor. Adam aile evinden çıkmıyor, orda yiyor içiyor eve yatmaya falan geliyor mu o kısmı yazmamış.
Bu adamlar neden tasmayla geziyor sürekli birileri ödül maması vererek bı yerlere bağlamak zorunda kalıyorYok adamı ailesine şikayet etmiş ailesi de sen kadın olsaydın da çocuğumuzu evine bağlasaydın, iki kap yemek yapmaktan acizsin bu adam niye evine gelsin tadında şeyler söylemişler
Aslında bir çok kişinin aradığı nimet olabilir mi buBeş senelik evli çocuğu var, çocuğa adamın ailesi bakıyor. Adam aile evinden çıkmıyor, orda yiyor içiyor eve yatmaya falan geliyor mu o kısmı yazmamış.
Yani adam evlendikleri günden itibaren aynıymış. Yapması gereken zaten çocuğu yapmadan annesine iade etmekti. Ama çocuktan çocuk yapmaya karar vermiş nedense. Gerçi o da kesin yanlışlıkla olmuştur.Çocuğa eş ailesi bakıyorsa konu sahibi çalışıyordur. Tam anasının evine bırakmalık koca.
Madem çok özlüyor bıraksın kocasını.
Boşa bu adamı konu sahibi yaşasın anasıyla koyun koyuna. Bana hiç normal gelmiyor kazık kadar heriflerin anniiii diye paçasından ayrılmamaları.
Yani adam evlendikleri günden itibaren aynıymış. Yapması gereken zaten çocuğu yapmadan annesine iade etmekti. Ama çocuktan çocuk yapmaya karar vermiş nedense. Gerçi o da kesin yanlışlıkla olmuştur.
İşte normal bir insanın bu sorunlu ilişkiler yumağını gördüğü anda uzaklaşması gerekiyor bence. Ama bizim kadınla nedense o yumağın içine bütün benlikleriyle dolanıp bir de yeni yumaklar ekliyorlar. Asla anlam veremediğim bir durum bu.Böyle tiplerin anneleri babalarından sevgi görmemiş, çok ezilmiş, hor görülmüş oluyor genelde.
Çocuk da babaya karşı olan nefretini ondan çıkaramayınca evlendiği kadını anasına paspas ederek onu ödüllendiriyor, çektiklerini unutturmaya çalışıyor. Öyle kadınlar da kocasından görmediği sevgiyi, şefkati oğlundan gördüğünden evlenince bunu kaybetmekten korktuğu için mikemmel bir ana-oğul sorun yumağı çıkıyor
Aaa olur mu bizim kadınlarımız muhteşem sevgi selleri ve engin psikoloji bilgileriyle o adamı iyileştirmeli. En büyük görevi bu olmalı. Bırakıp gidemez çünkü kadınlarımız çok merhametli!İşte normal bir insanın bu sorunlu ilişkiler yumağını gördüğü anda uzaklaşması gerekiyor bence. Ama bizim kadınla nedense o yumağın içine bütün benlikleriyle dolanıp bir de yeni yumaklar ekliyorlar. Asla anlam veremediğim bir durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?