- 11 Ağustos 2019
- 86
- 125
- 23
- 30
- Konu Sahibi Yaralibiri
-
Ben onun gözüne baktim ve ima ettim ama o gecip oturdu koltuguna oturdu bisey demeye niyetli olsa simdi dememen lazimdi emzirmedin bile demezdi ayrica baska arabaya oturma imkani varken neden yol kenarinda durup emzireyim kiO zaman kusura bakmayın ama haksızsınız. Haksız olduğunuz konu da şu, eşinize güvenmediğinizi hissettirmişsiniz, o size bunu yaparım demiş siz de sonra gidip kendiniz söylemişsiniz. Böyle durumlarda kendinizi eşinizin yerine koyun.
Hatasini ben soyledigim halde gormuyo nasil duzelecek o zaman. Basta soylemezdim zaten evet sivridilliyim ama damarima basildiginda oyleyim basta hiç bir şey demezdim ama isler daha kotuye gitti
Sizin aştık dediğiniz benzer durumdan ben de muzdaribim şu an mesaj atamadım size bana mesaj atar mısınız sormak istediğim birkaç şey varCanim karşındaki çocuk degil,ve ya yanlış anlama evcil hayvan değil. Söyleyebilirsin ya da soylerken kullandigin kelimeler çok önemli. Bir laf sokarak,tersleyerek ve ya bağırarak söylemek var. Bir de farklı sekilde söylemek var. Yanlış anlama,yardımcı olmaya calisiyorum. Aynı yollardan geçtim .Ben de cok sivri dilliyimdir. terbiyesizimdir de .Biz esimle çok büyük kavgalar ettik. Neler neler ama. Hepsi geçti gitti cok şükür. Burda etmedim diyen yalan söyler. Düşünsene yeni evlenmissin ve yabanci daha dogrusu daha once ayni evde yasamadigin biriyle yeni bir hayata,yeni bir düzene,yeni bir eve yeni bir çevreye alışmaya çalışıyorsun. Sen de haklısın zorlanmakta.
Eşinle sorunlarınızı düzeltebilirsiniz bence.
Bence eşin zaten sinirli diye yanlış anlamaya hazırmış. Belli ki sözleriniz birbirinize hoş gelmiyor. Hata yaptığı zaman ona fırsat ver. Hatayı yapsın görsün ve anlasın. Alenen tartışma olabilecek duruma girme. Arabada seslenmeyecektin bebek durmazsa ağlarsa arabayı bi yere çektirirsin eşşek gibi araba dışına çıkar senin emzirmeni beklerdi. Çocuklardan da utanırdı bak bi daha yapabiliyor mu. Sonra da güzel bir dille sen bunu düşünürsün diye bekledim benim demem uygun olmaz derdin. Hata yapmasına fırsat vemediğin için problem çıkaran kişi ilan etti seni.Yok kisa ama zaten emzirerek ciktim ama bebek bu sadce memede duruyo emzik almiyo pispisla durmuyo kuzenine de gayet nazikane soyledim o alinmadi bile ondekine hic bisey demedim beni gormez nasilsa diye
Annesiyle dedikodu yapması bile yeter kötü olmasına. Sanırım sen de fevri davranıyorsun.Elbette vardır kötü degildir zaten cok mutlu oldugumuz zamanlarda oluyo hala oluyo ama hatasini kabullenmemesi devamli beni haksiz bulmasi cok yordu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?