Eşim ve hakaretleri..

Yazım dilinizden esas amacınızın “ben bi gidiyormuş gibi yapayım da peşimden gelsin” olduğu akıyor malesef.
Kızınızı da böyle bir ortama doğurup maruz bıraktığınız için psikolojisini etkileyeceksiniz. Kızlar annesinin kaderini yaşar değil, psikolojileri o yöne etkilenir oluyor böyle işte

Ayrılıp kendinize ve kızınıza daha sağlıklı bir hayat kurun, sevilmek böyle bisey değil, narsist bir adamın gölgesinde yaşama devam etmeyin artık...

Iş anlaminda 33 yas sizin zanettiginiz kadar veya burda soylenen kadar genc bir yas degil malesef...Siz karar verip is falan bulana kadar 34 e yaklasirsiniz...Hic deneyimi olmayan birinin is bulmasi da cok zor bu yasta..Nasil olur tanidik birileri ile olur...kpssde de artik insanlar cok yuksek puan aliyorlar eskisi gibi degil, bu kafayla kpss ye iyi calisabiliyor musunuz ki? Amacim onu bizsiz birakmak demissiniz ama amacta bile hala o adam var,bence onu dusunmeden kurun geleceginizi artik...

Fedakarlık yapmışsınız ya hani? Kim demişti bunu, “Kendinizi feda ederek, kar elde etmeye çalışmak”.

Yıllarınız çöp olmadı, binlerce konuda deneyim sahibi oldunuz. Bu kişiye yaptıklarınızı başka kimseye yapmayacaksınız. Görünmeyen yüzlerce faydası oldu size ama bu konuyu bir kenara bırakalım.

Aldatan eşlerin davranışları aynı sizin eşiniz gibi. Büyük ihtimal hayatında biri var. Birlikte yaşamaya devam edersiz zaten adamın psikolojik şiddeti daha da artacaktır. Tabi en doğru kararı siz vereceksiniz.

Canım 33 yaş dedigin nedir ki..Yeni bir başlangıç yapmak için bence her yaş erkendir zaten. Git kendine güzel bir hayat kur yavrunla, sizin evliliğiniz bitmiş zaten, 2 ay yatak ayırmakla zaten yolun sonuna gelinmiş. Muhtemelen hayatında biri var gibi.. Kıyaslama yapıyor çünkü.. Ondan ayrıldıktan sonra yas süreci yaşayacak sonra küllerinden doğacaksın. Hiç birimiz birine köle olmak için, hakaret işitmek için doğmadik. Böyle bir adamla ömür heba etmektense, yeni bir başlangıç için cesaret topla

Bu konuları okuyunca öyle üzülüyorum ki.Bile bile lades çocukluğunuz babanızın annenize hakaret , aşağılama yaptığı bir evde geçmiş, aynı tarz adamı sevmek kader değil tercih yanlışı görerek büyüyüp yanlışı seçmek ,sizin hatanız.İlerde çocuğum olursa o da benim yaşadıklarımı yaşar diye hiç dusunmemişsiniz.Amacim yargılamak değil olan olmuş kendi topugunuza sıkmışsınız bunu okuyan kadınlara en azından bir yol haritası olur yaşadıklarınız.Ezildikce sustukça sevilecegini düşünmek çok acı.Ayni şeyleri kızınıza yasatmayin bu aile ortamı normal değil normalmiş gibi davranıp rol yapmayı bırakın olmaz.........

Evet dediğim gibi o gün itibariyle evimi ayırdım kızımla birlikte terkettik evi. Ve ailem yan binamda oturdugu için evimin yan binasindayim. Onun ailesi de obur yan binada. Ailesi beni cok seviyor hep ikna edip yumuşatmaya çalışıyorlar. Ben de onlari seviyorum yalan yok ama kararli olduğumu söyledim. 7 gün oldu arada o yokken eve gidip ihtiyaclarimi vs.aliyorum ama hic bir sekilde elimi birseye vurmuyorum camasirlar birikmis ev kirlenmis toz kir pislik içinde kapiyi vurup çıkıyorum. Zor bir süreç oluyor ama Rabbimden kolaylıklar diliyorum

Maddi imkanınız var ise destek alın psikolojik danışmanlık olarak
Çünkü üniversite mezunuyum diyorsunuz ama çalışamıyorum diyorsunuz
Ortaokul mezunu bir adam dan cahil vb gibi hakaretler işitiyorsunuz
Bir eğitiminiz olmasa destekciniz olmasa neyse ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…