Öncelikle merhabalar benim bi sıkıntım var ve sorabileceğim kimse yok bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi şöyle 7 senedir evliyim ve eşimin geçmişine dair bişeyleri yeni öğrendim eşim evlenmeden 4 yıl önce bir kadınla beraberlik kurmuş fakat sevgili gibi değil sadece düşüp kalkmış ve karşı tarafta gayet bu durumun farkında kabul etmiş sorun şu ki eşimin bu kadınla yazışmalarını gördükten sonra eşime bakış açım değişti şimdi içinizde bağzı insanlar şunu diyecek biliyorum geçmişi geçmişte kalmış herkes hata yapar fakat evlenirken bana bunları yaşadığını anlatmış olsaydı evlenmezdim eşimin tamamen farklı bir yüzünü gördüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sorun şu eşim bu hesabı biz evlenmeden 3 sene önce kapatmış fakat geçen sene açıp bi numaraya ve bi kıza bakmış ben bunun peşine düşüp hesap sormalımıyım yoksa hiç görmemiş gibi mi yapmalıyım bilmiyorum şu anda yolunda giden de bir evliliğim var ve baktığı numara yı kontrol ettiğimde şu an kayıtlı değil fikirleriniz benim için önemli..