eşim ve geçmişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmişi odunlugu en önemlisi değersizliği.. ben değer gördüğümü tam anlamıyla hisedemedim.. yapısıda buna yatkın biraz ama.. inan sıkıldım artık
geçmişte aklı birinde kaldı ve sürekli sizi onunla mı kıyaslıyor?
yada sizin aklında geçmişte kaldı , kendi kendinizi onlarla mı kıyaslıyorsunuz?
elaleme karşı iyi size mi kötü ?

AA ciddi misiniz. Şu an çok üzüldüm ya
Evet artık kararlıyım.. çünkü savaş vermekden de yoruldum.. bu değersizlik duygusundanda 6 yılı unutmak zor belki ama 6 yıldır bunları yaşamak daha zor.. heleki bir ömür yaşamaya çabalamak.. imdat diyorum gercekten artık

Madem unutmamış neden sizinle 6 yıl geçirmiş. Ya çok saçma ya.

geçmişte aklı birinde kaldı ve sürekli sizi onunla mı kıyaslıyor?
yada sizin aklında geçmişte kaldı , kendi kendinizi onlarla mı kıyaslıyorsunuz?
elaleme karşı iyi size mi kötü ?
Herkese karşı mesafeli herkese karsı pek bir odun.. asosyal birazda.. o yüzden bunlara biri bakınca kıçları tavan yapıyor..kimseyle kendimi kıyaslamam ama bi bakıyorum ki kendimi birileriyle kıyaslarken buluyorum.. çünkü buna neden oluyor..

aslında aldatma falan yok yani, sorun sizi sevdiğini gösterememesi. böyle olunca acaba aklı ayşe de fatma da mı kaldı diye mi düşünüyorsunuz?

Ben geçmişinden değil ama gözüme sokulmasından rahatsız olurum.
Bunu saygısızlık olarak görüyorum.
Belki birileri abartiyorsun diyebilir ama bana başkası için salak derse önce o lafı ona yedirim sonra da ayrılırım.

aslında aldatma falan yok yani, sorun sizi sevdiğini gösterememesi. böyle olunca acaba aklı ayşe de fatma da mı kaldı diye mi düşünüyorsunuz?
Yoo aldatma var diyemem kesinlikle.. ama şöyle düşün kişinin geçmişde yasadıgı ilişkileri ve kişileri senden üstün tutmasıda bir aldatma değilmidir.. bazen beden bazen kalp aldatır.. ben galiba sevilmediğime inanıyorum..

Aldatma olmasa bile 6 yıl içinde hep eski sevgilisinin haleti aralarında olmuş. Adam bunu hissettirmiş karısına. Sen 2. Tercihimdin bugün gel dese giderim modunda.

Aldatma olmasa bile 6 yıl içinde hep eski sevgilisinin haleti aralarında olmuş. Adam bunu hissettirmiş karısına. Sen 2. Tercihimdin bugün gel dese giderim modunda.
Çok güzel bir açıklama.. asıl aldatmanın daniskası. Ha birde karısıyla ugrastık bir dönem.. bi aralarda o benden kıymetliydi.. off off salaklık bendeki.. diz boyu.. daha çaba harcamak anlamsız ve sıkıcı.. kızlar bir sır vereyimmi eskisi gibi sevgim de kalmadı artık bitirdi iyice..

sizi daha iyi anlamak için soruyorum, tabiki bizim için sevgisini göstermesini isteriz ve bekleriz.
acaba iletişim problemi mi var aranızda , siz ona çıkışıyorsunuz , kızıyorsunuz o da size kızıyor, o sinirle siz onu kırınca o da sizi kırıyor olabilir mi? sonra iş inada biniyor gibi geldi
kavga etmeden normal şekilde tartışabiliyor musunuz?

başka birşey olabilir mi diye düşündüm, belki terapi görseler daha net ,daha açık konuşurlar mı diye.

Sen olmasaydın onunla evlenirdim ne demek yahu. Evlenseydi o zaman, silah mı çektiniz siz mi engel oldunuz, ne saçma birşey.
Okudum bir karar da vermişsiniz, bu basit bir şarkı meselesi de değil, başka izlerden de rahatsızsınız, ki haklısınız.
Hayırlısı hakkınızda.... Üzücü.

Valla edemiyoruz neden biliyornusun ben ne söylesem saçmalamalarla başlıyor ve bitiyor.. ona hiç sesini cıkarmıycaksın. Kültablasını bile neden koydun buraya demiyceksin.. hep haklı her zaman haklı konu ne olursa olsun haklı.. ha uzattınmı ozaman birde küsme huyumuz var sorma 10 gün.. ha bişiyi sordugunda konusmaya calıştıgında aldıgın cevap sadece koca bir sessizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…