- 28 Haziran 2012
- 90
- 88
-
- Konu Sahibi nazlim0211
Geçmişi odunlugu en önemlisi değersizliği.. ben değer gördüğümü tam anlamıyla hisedemedim.. yapısıda buna yatkın biraz ama.. inan sıkıldım artıksizi en çok bıktıran, yıldıran konular neydi ?
Üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.Önemide yok artık.. üzülsemde pazartesi mahkeme acacagım.. çünkü çok yorgunum çokk..
Aklımdan onu geciriyordum şimdiÜzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tepkisini de yazar mısın
"Havvam havanırsın düşer yuvarlanır son
AA ciddi misiniz. Şu an çok üzüldüm yaÖnemide yok artık.. üzülsemde pazartesi mahkeme acacagım.. çünkü çok yorgunum çokk..
Yok cnm açıkladık kaçırdın ayşem"Havvam havanırsın düşer yuvarlanır son
Havvam kocaya gitme belki bana varırsın "
Bu olabilir mi?
geçmişte aklı birinde kaldı ve sürekli sizi onunla mı kıyaslıyor?Geçmişi odunlugu en önemlisi değersizliği.. ben değer gördüğümü tam anlamıyla hisedemedim.. yapısıda buna yatkın biraz ama.. inan sıkıldım artık
Evet artık kararlıyım.. çünkü savaş vermekden de yoruldum.. bu değersizlik duygusundanda 6 yılı unutmak zor belki ama 6 yıldır bunları yaşamak daha zor.. heleki bir ömür yaşamaya çabalamak.. imdat diyorum gercekten artıkAA ciddi misiniz. Şu an çok üzüldüm ya
Madem unutmamış neden sizinle 6 yıl geçirmiş. Ya çok saçma ya.Evet artık kararlıyım.. çünkü savaş vermekden de yoruldum.. bu değersizlik duygusundanda 6 yılı unutmak zor belki ama 6 yıldır bunları yaşamak daha zor.. heleki bir ömür yaşamaya çabalamak.. imdat diyorum gercekten artık
Herkese karşı mesafeli herkese karsı pek bir odun.. asosyal birazda.. o yüzden bunlara biri bakınca kıçları tavan yapıyor..kimseyle kendimi kıyaslamam ama bi bakıyorum ki kendimi birileriyle kıyaslarken buluyorum.. çünkü buna neden oluyor..geçmişte aklı birinde kaldı ve sürekli sizi onunla mı kıyaslıyor?
yada sizin aklında geçmişte kaldı , kendi kendinizi onlarla mı kıyaslıyorsunuz?
elaleme karşı iyi size mi kötü ?
Şöyle düşün o olmamış.. elindeki bulgurdan da olmayım bari demiş..Madem unutmamış neden sizinle 6 yıl geçirmiş. Ya çok saçma ya.
aslında aldatma falan yok yani, sorun sizi sevdiğini gösterememesi. böyle olunca acaba aklı ayşe de fatma da mı kaldı diye mi düşünüyorsunuz?Herkese karşı mesafeli herkese karsı pek bir odun.. asosyal birazda.. o yüzden bunlara biri bakınca kıçları tavan yapıyor..kimseyle kendimi kıyaslamam ama bi bakıyorum ki kendimi birileriyle kıyaslarken buluyorum.. çünkü buna neden oluyor..
Ben geçmişinden değil ama gözüme sokulmasından rahatsız olurum.Kızlar durum şöyle 5 yıllık birlikteliğin ardından 1 yıllık evlililiğim var.. ve bu süreçte herşeye çok sustum.. sevgime yenik düşerek kendimden çok ödünler verdim.. ama artık tahamülüm fazlasıyla bitti.. yaşadığım olay şöyle.. arabada dinlediğimiz bir flashımız var ve yeni müzikler yüklemek için eve getirdik.. flashın içinde ise eskiden yaşadıgı ilişkideki zatı muhteremin adı gecen bir şarkının olması.. kendisine bu şarkıyı silelim dedim.. bir anda köpürdü tepki verdi silmiyceğini saçma seylerle ugrastıgımı üstelik salak oldugumu söyledi.. bende tabiki boş durmayıp öfkemi kustum.. onun geçmişini BİR TÜRLÜ UNUTMADIĞIMI söyledi ve o bir şarkı dedi.. oysaki ben bu kadar lafa gecmeden silmesini bekledim.. erkekler aslında kendileri unutturmuyor geçmişlerini.. Bundan 1 -2 yıl öncede bu isimle ilgili bana.. benden önemli oldugunu söylemişti hata ben olmasam onunla birlikte olcağını bile sölemişti..sanki şu an çok pişmanmış gibi.. hangi kadın bu lafı yıllar gecsede unutur kapatır.. linçlemeyin beni neden bırakmadın ozaman diye.. lanet tutku işte.. bir arabanın içinde eski sevgilisinin adına yazılmış şarkıyı dinlemek gibi bir zorunluluğum varmı.. böyle bir şeyi talep etmek salaklık mı? yoksa geçmişini unutmamak mı.. yada saçmalakmı mı.. sizler kabul edermiydiniz böyle bir şeyii..silmese napardınız... bir örnek düşünün sevgilisinin adı lütfiye..ve lütfiyem diye bir şarkı? tek merakım gerçekten ben paronayakmıyım. yada sorun cıkaran birimiyim? sizler ne yapardınız.. yardım lütfen..
Yoo aldatma var diyemem kesinlikle.. ama şöyle düşün kişinin geçmişde yasadıgı ilişkileri ve kişileri senden üstün tutmasıda bir aldatma değilmidir.. bazen beden bazen kalp aldatır.. ben galiba sevilmediğime inanıyorum..aslında aldatma falan yok yani, sorun sizi sevdiğini gösterememesi. böyle olunca acaba aklı ayşe de fatma da mı kaldı diye mi düşünüyorsunuz?
Aldatma olmasa bile 6 yıl içinde hep eski sevgilisinin haleti aralarında olmuş. Adam bunu hissettirmiş karısına. Sen 2. Tercihimdin bugün gel dese giderim modunda.aslında aldatma falan yok yani, sorun sizi sevdiğini gösterememesi. böyle olunca acaba aklı ayşe de fatma da mı kaldı diye mi düşünüyorsunuz?
Çok güzel bir açıklama.. asıl aldatmanın daniskası. Ha birde karısıyla ugrastık bir dönem.. bi aralarda o benden kıymetliydi.. off off salaklık bendeki.. diz boyu.. daha çaba harcamak anlamsız ve sıkıcı.. kızlar bir sır vereyimmi eskisi gibi sevgim de kalmadı artık bitirdi iyice..Aldatma olmasa bile 6 yıl içinde hep eski sevgilisinin haleti aralarında olmuş. Adam bunu hissettirmiş karısına. Sen 2. Tercihimdin bugün gel dese giderim modunda.
sizi daha iyi anlamak için soruyorum, tabiki bizim için sevgisini göstermesini isteriz ve bekleriz.Yoo aldatma var diyemem kesinlikle.. ama şöyle düşün kişinin geçmişde yasadıgı ilişkileri ve kişileri senden üstün tutmasıda bir aldatma değilmidir.. bazen beden bazen kalp aldatır.. ben galiba sevilmediğime inanıyorum..
başka birşey olabilir mi diye düşündüm, belki terapi görseler daha net ,daha açık konuşurlar mı diye.Aldatma olmasa bile 6 yıl içinde hep eski sevgilisinin haleti aralarında olmuş. Adam bunu hissettirmiş karısına. Sen 2. Tercihimdin bugün gel dese giderim modunda.
Valla edemiyoruz neden biliyornusun ben ne söylesem saçmalamalarla başlıyor ve bitiyor.. ona hiç sesini cıkarmıycaksın. Kültablasını bile neden koydun buraya demiyceksin.. hep haklı her zaman haklı konu ne olursa olsun haklı.. ha uzattınmı ozaman birde küsme huyumuz var sorma 10 gün.. ha bişiyi sordugunda konusmaya calıştıgında aldıgın cevap sadece koca bir sessizliksizi daha iyi anlamak için soruyorum, tabiki bizim için sevgisini göstermesini isteriz ve bekleriz.
acaba iletişim problemi mi var aranızda , siz ona çıkışıyorsunuz , kızıyorsunuz o da size kızıyor, o sinirle siz onu kırınca o da sizi kırıyor olabilir mi? sonra iş inada biniyor gibi geldi
kavga etmeden normal şekilde tartışabiliyor musunuz?