- 12 Kasım 2010
- 2.873
- 16.549
- 39
- Konu Sahibi nazlim0211
Ben anlamıyorum nasıl bir yokluk nasıl bir kendine saygı duymama hali ile böyle adamların her türlü odunluk ve sizi aşağlamasına razı gelerek evlenip, sonra nikahtan mucize bekliyorsunuz. Gözünüzü açın artık , adam sizi sevmiyor, bunuda daha önce söylediği sözlerle açık açık yüzünüze vurmuş, siz bunu yuttuktan sonra, bir şarkının zorunuza gitmesi bana komik geldi. Bırakın adam gözünde diğer kadından değerli olmayı, onu hatırlamak için dinlediği şarkı kadar bile ederiniz yok, bunu görmeyi deneyin bence. Aşk adı altında her türlü gurursuzluğu yapıp, şahsınıza yapılan büyük aşağlamayı yuttuktan sonra, oyunbozanlık yapan sizsiniz. Adamda bunu yüzünüze vuruyor sadece. Bence. Onu bunu bırakında , dua edin o kadın eşinize dönmeye falan kalkmasın, zira adam bırakın kadını, onu hatırlatan şarkı için bile sizi bu kadar kolay gözden çıkardığına göre; kadınla bir şansı olacağını düşünse dakikasına sizi kapının önüne koyar. Sizde elinizde tüm gurur ve öz saygınızı gözden çıkartığınız tutkunuzla kalakalırsınız artık.