eşim ve geçmişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte bunlar asıl sebepler. şimdi daha iyi anladım. sevilmemiş, değersiz hissetmeniz çok normal. bunların hepsi psikolojik şiddettir . bu şarkı meselesi de bardağı taşıran son damla olmuş.

işte bunlar asıl sebepler. şimdi daha iyi anladım. sevilmemiş, değersiz hissetmeniz çok normal. bunların hepsi psikolojik şiddettir . bu şarkı meselesi de bardağı taşıran son damla olmuş.
Valla aynen fiziksel şiddeten daha zor inan bunlar.. çünkü yıkıcı.. ve hiç bir yara bandı iyleştirmiyor.. habire kanıyor.. kanadıkça yeniden deşiliyor.. sorun ne biliyormusun yanlış insan..

adam seni 6 yıldır aldatıyor zaten geç kalmışsın, boşan önüne bak
Evet.. hemdentüm geçmişiyle.. yani tek değersiz benim.. geçmişinde kalan herkes değerlii.. ama sunuda biliyorum hata eminim bu adam geçmişdeki kadınlarada aynısı yapmış.. herkesi değersizleştirmiş.. şimdi benden sonrakinin wah haline niye biliyormusun benim ne kadar değerli olduğumu duyacak..

Sevgili konu sahibi arkadaş; konudaki yorumlari okuyarak geldim.

Aklı başında, derdini anlatabilen ve öz eleştiri yapabilen hanımefendi bi kız olduğunuz belli. Sevdim sizi.

Ama üzüldüm de. Yani açıkçası sizi kırmadan nasıl ifade edilir bilemedim ama anlattığınız olay örgüsünü bir filmde izlesem "izleyiciyi salak yerine koymuşlar kim kabul eder böyle bir şeyi" derdim.

Aynı şeyi ya da benzerini siz eşiniz olacak şahısa yapsaydınız mesela? Bi an olsun yüzünüze bakmazdi değil mi?

Çok üzgünüm ama sevmiyor sizi. Sevmeyi geçtim, insan olarak değer de vermiyor.

Yani bizler bir insanı sevmesek bile değer veririz. Sırf bu değerden dolayı, sırf insan olduğu için kırmak istemeyiz.

Ve eşiniz bir insan olarak değer vermeyi geçtim, " bir şarkı " kadar bile değer vermiyor size.

Kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum da. Koyamıyorum. Çünkü en başta bunu asla kabul etmezdim/ edemezdim. Allahım büyük sözüme tövbe.

Bir şarkı için boşanılir mi bilmiyorum. Ama evlenilmez o kesin.

Zaten konunun genelinde görüyoruz ki şarkı meselenin en küçük kısmı. Sizin asıl meseleniz sevgisizlik ve değersizlik.

Genel anlamda sizi sevseydi ve değer verseydi bir şans daha derdim ama... dilimden o da gelmiyor. Sizin icin tek bir yol maalesef. Boşanmak

Allah yardımcınız olsun.

Valla aynen fiziksel şiddeten daha zor inan bunlar.. çünkü yıkıcı.. ve hiç bir yara bandı iyleştirmiyor.. habire kanıyor.. kanadıkça yeniden deşiliyor.. sorun ne biliyormusun yanlış insan..
terapi demiştim ama delilik olarak görür dediniz. bunları yapma etme ile aşamaz, geriye pek bir çözüm yolu kalmıyor maalesef.

terapi demiştim ama delilik olarak görür dediniz. bunları yapma etme ile aşamaz, geriye pek bir çözüm yolu kalmıyor maalesef.
Evet benim yıllarca veremediğim karar.. ama her işde hayır vardır.. ozamanlar kendimi hazır hisetmiyordum.. ama su son 3 5 aydır hazırlıklıyım.. ayrılık duygusu canımı yakmıyor artık

şu olabilir, terapiyi kendiniz için mutlaka alın.
kendinizi ve durumları daha iyi , daha doğru değerlendirirsiniz ve sonraki ilişkilerinizde aynı yerde takılmazsınız

Sağol canım. Ama nolur büyük konusma yasım 42 yıllarca bu konulara çok büyük laflar ettim.. ama yaşlandıkca insanlar sevgiye daha ac hale geliyor.. ve daha kötüsüde cesaret kırılıyor.. jayat zorlaşıyor.. ama hazır olmam gerekti bu karar için şimdi hazırım..çok mutlu oldugun bir hayatı yaşaman dileği ile

Rahatsız olmanız gayet normal geri adım atmayın.

Eski sevgilimin baş harfi olan kolye takar, kocam bu konuda birşey sorarsa saçma şeylerle uğraşıyorsun üstelik salaksın, derdim.

Eski sevgilimin baş harfi olan kolye takar, kocam bu konuda birşey sorarsa saçma şeylerle uğraşıyorsun üstelik salaksın, derdim.
İnan en güzel yorumdu.. bazen yasatarak haddini bildirmek gerekiyor insanlara.. ama durum şöyle olurdu aaa aynı şeymii.. saçmalıyorsun.. hem ben erkeğim

Benimkinin eski sevgilisinin adi, bir arkadasimin köpeğinin adı.
Bu yuzden asla unutamıyorum.

Fazla salağa yatmişsiniz adam sizi oyle gormus demekki.

Bu sözlere rağmen yaninda kalmışsınız bu zamana kadar, en başta yolu gösterecektiniz.

Siz, sen olmasaydin onunla olurdum lafini ona yedirmemiş en buyuk hatayi o zaman yapmışsınız ve şimdi bu durumun değişmesini istiyorsunuz geç kalmışsınız.

Ve evet bence adam pişman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…