eşim ve geçmişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başka birşey olabilir mi diye düşündüm, belki terapi görseler daha net ,daha açık konuşurlar mı diye.
Yok ya konu sahibi tolerans gösterdikçe adamın bir tarafı kalkmış. Ne demek "eski sevgilimle evlenirdim sen olmasaydın"
Ağzına kürekle vuracaksın o adama, terapiden daha iyi gelir

Keşke ilk söylediği an tekmeyi bassaydınız o zaman sizin adınızla alakalı bir şarkı bulur dinlerdi. Başıma gelse direkt

Şimdi yapacak şey bir erkek ismiyle şarkı bulup dinlemek, kolye fikri güzelmiş, yaşattığını yaşamak gelmeli başına.

Şarkı bahane unutamamış eşiniz..unutmaya çalışırım ve ya unuturum diye sizle çıkmış ve evlenmiş..ben sizin yerinizde olsam şarkıyı değil de sen olmasan onunla olurdum demesine takılırdım..çünkü bu söz şarkıdan çok daha canımı yakardı..
Boşanın ve ya boşanmayın demiyorum o benim bileceğim birşey değil ama ya şarkıyı ve sen olmasan onunla olurdum lafını yutup konuyu unutacaksınız ya da arkanıza bakmayacaksınız..

bu süreçte herşeye çok sustum.. sevgime yenik düşerek kendimden çok ödünler verdim..
Neden sustunuz mesela, evlenmek için mi? Bana “o senden daha önemli” diyen adamın aşkından ölsem yine de evlenmem, uzaklaşırım. Kusura bakmayın ama siz başından hatalısınız, adam o şarkıyı dinlese neeee, dinlerken dertlenip içse ne artık?

Öncelikle geçmiş olsun. 20 yıl kadar önce sevgilim vardı ayrılmıştık tabi 6 ay geçmeden evlendi o ondan 1 yıl sonrada ben.eskiden kasetçalarlar vardı ve istediğin şarkı ile doldurduğun kasetler.Bizde ortak bir kaset doldurmuştuk içinde bizim şarkılarımız dediğimiz şarkılar ve benim ismimin geçtiği bir şarkıda vardı.ikimizdede vardı o kasetten.
Bu evlenince aynı servisle gidiyoruz işe,servisi o dönem o kullanıyor. Bizim kaseti açar birde şarkılara eşlik ederdi.Evlendi hala aynı Muhatap olmamak için kaseti geri isteyemedim.Arkadaşım sordu karınlada dinliyor musun bu şarkıları diye neden dinlemeyim müzik evrensel istediğimi dinlerim falan demişti.Sonradan kulağıma geldi karısıyla bu yüzden kavga etmiş isim geçen şarkı yüzünden..arkadaşımın eşi ile samimilerdi alıyordum haberlerini.Bende o dönem eşimle flörtüm tabi...çok geçmedi arabaya hırsız girmiş(eskiden teyp hırsızlığı çok vardı) teybi çalmış kasette tabiki içindeymiş..
Serviste gidiyoruz yine ,teybe üzülmedimde içindeki kaset çok kıymetliydi dedi.onca insanın yanında cevap veremedim ama aşırı irite oldum.Bir süre sonra eşimle evlenip ayrıldım o iş yerinden ki tırnaklarımla kazıyarak edinmiştim konumumu...en çok ona üzüldüm.. Numaramıda değiştirdim.
Şimdi eşiyle mutludur umarım
Konunuzu okuyunca hemen o geldi aklıma
Bakın eğer başka bir sorununuz yoksa eskide kalmış bir konuyu takmayın kafanıza.Alın usb yi şarkı ekleyeceğim deyip silin o şarkıyı .Emrivaki her zaman iş görür.Erkekleri idare etmek o kadarda zor değil inanın.Size eski aşkını anlattığı zaman tepki göstermemeniz ilişkinin bu boyutunu laçkalaştırmış sadece.Ha başka sorununuz yoksa tabi.
Eğer o kadını seviyor olsaydı son 6 yılını sizinle geçirmez di.Eskiden dosttuk eşimle demişsiniz.Aslında sorunun ana kaynağı bu bir kadınla bir erkek dost olamaz.Evlilikler aşırı laçkalaşır bu durumda.Size arkadaşı gibi davranmasına müsade etmeyin asla.Haddini hududunu bilsin.Bu tarz konularda size saygı göstermeyi öğrenmezse bu iş fazla yürümez zaten 1 yıl çok bile dayanmışsınız.

İnan en güzel yorumdu.. bazen yasatarak haddini bildirmek gerekiyor insanlara.. ama durum şöyle olurdu aaa aynı şeymii.. saçmalıyorsun.. hem ben erkeğim
En sevdiğim harf. Uğurlu harfim. Amcamın, damadının annesinin baş harfi

Ona ne be...

Son düzenleme:
Ben olsam bnde sinir olurdum onla evlenseymiş o vakit.

Madem bırakmak istemiyorsun elinde tut. Lütfiyeyi sürekli dile getirme. Konusunu hiç açma sen üstüne gittikçe daha değerli olur.
Daha özel vakit geçirmeye çalışın. Şikayetperver olma. İnşallah zamanla sana bağlanır.

Sibel Alas'ın "Adam" diye bir sarkısı var onu dinleyin. Kendisine olmadığını anlar. Belli bir isme gerek yok

Eşiniz hadi geçmişini unutamadı diyelim. Neden bunu sizin gözünüze bu kadar sokuyor? Yani araçta sizin yanınızda eski sevgilisinin adıyla olan şarkıyı dinlemese siz yokken dinlese olmuyor mu? Ben eski sevgilisini unutamamasının yanında bu konudaki rahatsızlığınıza bu şekilde tepki koymasının daha büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum.Eşisiniz siz onun ya. İnsan azıcık sizin duygularınıza saygı gösterip en azından gizlemeye çalışır. Size ve aranızdaki bağa karşı bu kadar saygısızca davranmasına izin vermeyin lütfen

pamukannesi biliyomusun yaşadım.. çok şey yaşadım.. bu formu kapattıktan sonra bir daha o olmayacak hayatımda.. ben çok değerliyim.. ama yaşadıgım süreç ve boşluk beni bu ilişkiye gebe yaptı..
Ya çocuğunuz var mı? Eğer yoksa kendinizi daha fazla yıpratmayın derim maalesef

Eşiniz saygısız

Eşimin eski sevgililerinin adlarını bilmiyorum belki o da dinliyordur
Şaka bir yana siz haklısınız keske bıraksaydıniz zamanında ama iş evliliğe gelmis artık geçmişi bırakması gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…