eşim ve geçmişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O senden onemli sen olmasan o olurdu lafindan sonra devam ettiyseniz laf etme hakkiniz kalmamistir bence. Yutun oturun.

Sana onun daha degerli oldugunu soylemis, bu bi erkegin yapabilecegi en buyuk salaklik zaten. Evliligini hice saymis.

Bence isim sarkisindan cok daha baska sorunlariniz var konu sahibi arkadasim.. herif sana saygisiz, salak misin derken? Ayrica bence hataniz 2 kisilik o seni yara bandi yapmis sende birakmamissin.. yani bunlari yutmussun bi sarki mi zoruna gitti diye dusunuyordur.

Tamamen haklısın.. ama bu adam geçmiş bağımlısı.. ben gittiğimde de bu sefer başka bir ladınlada beni kıyaslayacak.. ve şimdi anlıyorum ki bu adam değer vermeyi bilmiyor. Her birlikte oldugu kadını değersizleştirmiş.. ve onları değersizleştirirken kendini değerli sanmış. Benim içim rahat neden biliyormusun hayattan alacağım daha çok şey var.. ben yeniden sevilmeyi hakeyorum.. buna eminim.. salaklık gurursuzluk hepsini yapmış olsamda istediğim sey için savaştım.. ama savaş verdiğim şey değmeyen biriymiş bunu gördüm.. şimdi yansın bakalım geçmişindeki bana..i

Bemde aryık böyle düşünüyorum. 42 yasındayım ve bir 6 yılım daha da yok.. o kadar çok şeyi kaybettimki bu 6 yılda ama o usb deki siktiri boktan bir şarkıdan vazgeçemedi.. kapansın artık bu sayfa benim için

Hangi kadın böyle bir lafın üzerine evliliğini devam ettirir? Siz ettirmişsiniz, adam da pişkin pişkin laf arsızlığına devam ediyor çünkü affediyorsunuz. Kaldı ki eşinin lafı 1 şarkıdan önemli mi? Güya sizin buna takmanıza kızmış ama paşam sen olmasan onla olurdum da demiş Ben yapamazdım.

Bak çok güzel yorumladın.. eskiyi sölediklerini yaptıklarını yaşattıklarını görmezden gelip sanki ben bir şarkıya taksn aptal bir kadınmışım gibi kendini haklı cıkarıyor.. oysaki bunun bir öncesi başlangıcı var.. ama biz kadınlar yaşarken göremiyoruz bazen gerçekleri sinirle söyledi kavgada söyledi diye ört bas edip kapatıyoruz.. ha birde delikanlı gibi evet söyledim ve öyle demek yerine bir gün sonra kıvırdıkları için bu dansözlere inanıyoruz.. sonrasıda ortada.. adam olsa ben dediğimdenuzatmadan sadece delete ye basardı.. bak şimdi yıktı yuvasını emin olun pazartesi adliyedeyim.

Evet saygısız.. hemde çokk..

15 yıllık evliyken eski sevgilisine yazdığı şiirleri saklayan ara ara okuyan adam gördüm.. Erkekler çok tuhaf gerçekten çok normalmiş gibi bir de bana o şiirleri göstermişti.. Unuttum diyen yalan söylüyor, sadece karısından saklıyor net.

Omur boyu uzulmek istiyorsan devam et tabii, ama sana kizamadim ben.. yani sevgi maalesef cogu seyi yutmamiza sebep oluyor.. taaki bicak kemige dayaninca..her insanin bir dur cizgisi vardir cunku…sende kadinsin, sende sen oldugun icin arzulanmak sevilmek istersin.. birseylerin yerini doldurmak yerine. Sana tek tavsiyem cocuk yapma..

Ayşe balım ayşe
bende fikir yuruteyim demistim.. esimin eski sevgililerinin cogunun ismi kubraymis simdi kubra dese hangisinden bahsedecek bilemem..bazen geyik olsun diye sorsam.. diyo hic birini hatirlamiyorum kimden bahsediyorsun? Cunku bu tarz seyleri unutmuyorum bende.. yani eskiyi takmak degilde eski birine hala saplantisi olsa cok incinirdimbu bir gercek

15 yil once ne yapiyordum yasimi yilini hesaplamam gerekir oyle ne yaptigimi hatirlarim ancak sanirim. Bence bu tarzlar saplantili..birde yaslandikca ve yas aldikca hayatimizda cok daha baska seyler oluyor ve onemini yitiriyor bence

Ben yeterince incindim artık

Korkma olmuyor zaten ama artık o tak dediği noktadayım zaten..

15 yıllık evliyken eski sevgilisine yazdığı şiirleri saklayan ara ara okuyan adam gördüm.
İşte sıkıntı surda biz onları adamdan sayıyoruz.. düşünsene o falashda benim eski eşimin adına şarkılar olsa... aaaa olurmu o ayrı bu ayrı.. nie ki beraberce dinler.. şereflerine içer yad ederiz. İyi adamlardı kadınlardı be diye.. ne kadar normal dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…