eşim ve fake hesap

yekta15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
10
3
1
44
Arkadaslar merhaba size danısmak istediğim bir konu var. ben yaklasık 1.5 yıllık evlıyım evliliğimiz gayet güzel gidiyor cok sukur evlenırken hıc bır sorun sıkıntı yasamadık aileler vs olsun. Suanda da ılıskılerımız gayet ıyı esım aıleme karsı cok saygılı nazık bı ınsandır kımseyı kırmak ıncıtmek ıstemez namazında abdestınde vs tek kotu yanı ısınden dolayı bıraz sınırlı olması dıyebılırım evıne bakar hıc bıseyı eksık etmez bı yere gıddecegı zaman hemen mesaj atar arar haber verır vs. Öncelıkle esımın aılesı burda yok memlekette en son ki 5 ay oncekı zıyaretımızde esımın bekar olan abısı bu ne boyle kızın kolesı olmussun sureklı hesap verme bılmem ne demıs o oyle dediğinden beri esım ordaykende kendı yasadıgımız sehıre geldıgımızdede bana sureklı baskı yapıyosun sureklı haber vermemı ıstıyosun bı dur bı rahat bırak falan demeye baslamıstı bende sen benı boyle alıstırdın bende senı boyle sevdım bu bu sekılde olucak kusra bakma dedım konu kapandı o zaman. bi kaç ay sonra telefonunda swarm denılen check-in programını gördüm son 1 aydır gittiğimiz her yer an be an yer bıldırımı yapılmıs bi kaç kız eklenmis. sordum arkadasımın hesabı bi erkek arkadası ısletıcektık telefonumda kalmıs demekkı dedı özür dıledı dıkkat etmem gerekırdı sılmem gerekırdı vs dedi (ki buna pekte inanmadım arkadasınınsa an be an peşimizde mi ki her gittiğimiz yerde check-in yapılmış!) neyse dedim inandım.. (ikimizde nişanlandıktan sonra facebook hesaplarımızı kapadık kendisi cok kıskanc oldugu ıcın) gecenlerde ılk tanıstıgımız zamankı konusmalar ne komık olur acıp okuyalımmı dedım yaa ne gerek var vs dedı actık onun mesaj kutusunda benden harıc bı kac kızın konusması var ac bakıcam nasılsa eski kızmam bak vs dedim acmadı hesabı actıgı gibi kapadı.sıra benımkıne geldı arşive filtrelenmiş mesajlara diğer mesajlara kadar her yerı didik didik etti neymıs benım gecmişime dair hic bisey bılmıyomus (zamanında ne sordu ne konusu gectı gecmıs benı ılgılendırmez dıye ) bunada neyse dedim. Bu arada bız sevgılı oldugumuz zaman ılk aylarda ben de fake bı hesap acıp buna yazmıstım ve gayette guzel goruselım vs demıstı ama ben yuzune vurmamıstım bunu sonradan da zaten 3 aylık bı ayrılık yasamıstık unutmustum. Simdide dun aksam eve geldıgınde benım telefonum yavas calıstıgı ıcın onun telefonundan arama motorunu acıp birde ne goreyım ahmet mehmet adında fake bı hesap bır suru mesajlarr dırke bı mesaja gırıp napıyosun nasılsın ıs nasıl gidio vs gibi tamamını okumadan bu ne boyle dedım gayri ihtiyarı neymıs dedı ama gerı verıceksın dedım telefonu tamam dedı aldı telefonu elımden bu ne ya bılmem ne dedı burda sapık mesajlar yazıyo ben bunu sana okutmam dedi hesabı kapadı. halıyle tartıstık (cunku gordugum mesajlarda mesaj yazma tarzıda kendi yazma tarzına benzıyodu ) sürekli aynı seyı yapıyosun sana inanmamı istiyosan aç o mesajı bana okut benım gordugum mesaj sapıkca değildi gayette havadan sudan bı konusmaydı dıyorum sen daha basında bana ınanmıyosun hepsını okutsam demekki hepten inanmıcaksın benım değil arkadasımın diye söyleyip duruyo.Biraz uzun oldu hakkınızı helal edın ama sızın yorumlarınıza gercekten ıhtıyacım var kımseye dıyemıyorum ve ben dun hamıle oldugumu ogrenmıstım cok uzgunum sızce ne yapmalı nasıl davranmalıyım hayatta en sevmediğim sey ınsanların aptal yerıne konulması. Yorum yaptığınız sımdıden Allah razı olsun

Adam senı bildiğin Apt*l yerıne koymuş .s
Hata sende neden verıyosun kı ben olsam ıncı cıncığını okur. Öyle hesap sorardım.

Bu saatten sonra sızın evlilikte güven 0

Adam senı bildiğin Apt*l yerıne koymuş .s
Hata sende neden verıyosun kı ben olsam ıncı cıncığını okur. Öyle hesap sorardım.

Bu saatten sonra sızın evlilikte güven 0
Evet keske baksaydım dıyorum ama bı anlık saskın ve sinirle oldu sanırım normalde baskasının basına gelse ısımı ogren sende fake hesap acıp mesat derdım de ıste :/

Kocanın seni keklemesine izin verme. Adammm bayaaaa sallıyor.

Böyle aşırı kıskanç saplantılı erkeklerin her zaman "kişi kendinden bilir işi" adı altında gizliden kendilerini nasıl ele verdiklerini gösteriyor.

Adam ben güvenilmezim diye bas bas bağırmış sen de gidip evlenmissin. Bir de hamilesin. Çok yazik ne diyim.. Verecek akıllarım tükendi.

peki sizce simdi nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?
önceden fazla üstünde durmamışsınız ama şimdi ciddi ciddi eşinizi karşınıza alıp herşeyden haberdar olduğunuzu söyleyin
bu yaptıklarının karşılığında kendisine ciddi bir yaptırım uygulayacağınızı bilsin

Haklısınız en iyisi oturup konusmak.birde daha dun öğrendim hamıle oldugumu kafam allak bullak

Haklısınız en iyisi oturup konusmak.birde daha dun öğrendim hamıle oldugumu kafam allak bullak
bebeğiniz yeni güzel başlangıçlara vesile olur inşallah
ama eşinize sizi kaybetme korkusunu yaşatın

Hamileain üzme kendini bol bol dua et bu huyundan vazgeçmesi için dualar et baktın devam ediyo mecbur biter nereye kadar kaldırabilirain ki ve sana en önemli tavsiyem bugunden itibaren para biriktir ilerde bebeğin ve senin için yararı olur ne olur ne olmaz herseyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…