Evet keske baksaydım dıyorum ama bı anlık saskın ve sinirle oldu sanırım normalde baskasının basına gelse ısımı ogren sende fake hesap acıp mesat derdım de ıste :/Adam senı bildiğin Apt*l yerıne koymuş .s
Hata sende neden verıyosun kı ben olsam ıncı cıncığını okur. Öyle hesap sorardım.
Bu saatten sonra sızın evlilikte güven 0
aynen oyle hadı bı kere oldu 2. ye demı olur yani.klasik cevap ' arkadaşımın hesabı, arkadaşım konuşmuş'
yok canım belliki yalan söylüyoraynen oyle hadı bı kere oldu 2. ye demı olur yani.
peki sizce simdi nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?yok canım belliki yalan söylüyor
peki sizce simdi nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?Adam ben güvenilmezim diye bas bas bağırmış sen de gidip evlenmissin. Bir de hamilesin. Çok yazik ne diyim.. Verecek akıllarım tükendi.
önceden fazla üstünde durmamışsınız ama şimdi ciddi ciddi eşinizi karşınıza alıp herşeyden haberdar olduğunuzu söyleyinpeki sizce simdi nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?
Haklısınız en iyisi oturup konusmak.birde daha dun öğrendim hamıle oldugumu kafam allak bullakönceden fazla üstünde durmamışsınız ama şimdi ciddi ciddi eşinizi karşınıza alıp herşeyden haberdar olduğunuzu söyleyin
bu yaptıklarının karşılığında kendisine ciddi bir yaptırım uygulayacağınızı bilsin
bebeğiniz yeni güzel başlangıçlara vesile olur inşallahHaklısınız en iyisi oturup konusmak.birde daha dun öğrendim hamıle oldugumu kafam allak bullak
Amiin Rabbım sızede tum ısteyenlerede tez vakıtte nasip etsın ınsAllah.bebeğiniz yeni güzel başlangıçlara vesile olur inşallah
ama eşinize sizi kaybetme korkusunu yaşatın
Evliligini devam ettirmek istiyorsan 3 maymunu oyna. Arastirma, üstüne dusme. Yok eger ben kaldiramam diyorsan boşanmaktan baska care yok.peki sizce simdi nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?