Eşim ve evliliğim

seni kime ne olarak gösterdiği bence en önemsiz kısım...

şimdi, sen bekardın ve çocuğu olan bir adamla evlendin. belli ki sevdin, cazip gelen tarafları oldu ve evlendin. çocuklu bir adam olduğunu da biliyordun. şimdi adam çocuğu ile senin aranda denge kuramadığı için suçlu olabilir mi onu düşündüm?

sonra fark ettim ben de çocuğum ile kocam arasında denge kuramıyorum. ve kocam da çocuğum ile benim aramda denge kuramıyor. hep ona göre yaşıyoruz, hep onun istekleri çerçevesinde yönetiliyoruz, en çok onu seviyoruz, en çok onunla ilgileniyoruz.

sürekli pervaneyiz etrafında.

çünkü birimiz anneyiz diğerimiz baba.

peki, sizin probleminizde bunlardan mı kaynaklanıyor?

şayet bunlardan kaynaklanıyorsa kendinizde de kabahat aramalısınız.

peki, kocanız suçsuz mu?
siz ne yapmış olursanız olun sizi kendi evinizden kovmuş bir erkek suçsuz olamaz. zaten suçlar hatalar tek taraflı da olamaz. ama o haklı tarafları da var ise bu eylem ile kendini kara vicdanlı eylemiş bir kere.

bir ev mutlaka kadınındır. o evi kendine ait bulup, ilk fırsatta karısına kapı gösteren adamdan koca olmaz.

olursa da istenilen koca olmaz.

neyse mükemmel adam mı var canım diyebiliriz?

çok uzun yazdım farkındayım ama eğer çocuk problemi içinizde hallolmayacak hazmedemeyecekseniz, bu problemler hep sürecek ise dönmeyin.

ama gerçekten kabahati bu mevzuda kendinizde görmüyorsanız, o adama sizi kapıya koymanın ne demek olduğunu gösterin derim.

Çocuğun etrafında bende pervane bizimleykrn en iyi şekilde bakıyorum ilgileniyrm eşimden tek isteğim beni kötü yapmaması her hareketimi yanlış anlamamasi

Benim nisanlimdan kendisine facebook açmış sürekli whatsapda facebookda resimler paylaşmış pikniğe gitmişler dun tüm ailece :) ben o kadar kendimi yirtiyordum:) yok basım ağrıyı yok param yok diyordu ve biz ayrılınca gitmiş :) ne diyebilirumki yazıklar olsun hemde çok yaziklar olsun

Seninkinede gram değmemiz gerckten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…