Eşim ve evliliğim

Canımın yandigi öyle şeyler var ki ama işte onu bi başkasıyla hayal edemiyorum özlüyorum her ne kadar neresinden tutsam elimde kalsada eşim pişman olur ins

Dengeyi nasil kurmasi gerektiğini bilmiyor ve ogretilmesi gerekiyordur belki, kac yasinda bilmiyorum tabi. Sizi ararsa bi de bu acidan bakin bence.aramassa kendi bilir.

bı erkek karısını nasıl evden kovabılır ya
ılla bırınden bırı evden gıtmesı gerekıyorsa kendısı gıtsın

seni evden nasıl kovabilir? ve sen seni evden kovan bir erkeği nasıl özlersin? maalesef ama ilişkide her iki taraf önce kendine saygı duymalı ve sonra birbirine. sizin evliliğinizde birbirinize karşı saygı kalmamış ama en üzücü olanı da kendinize olan saygınızı da yitirmişsiniz. bence iyi bir psikoloğa gidin. sakın yanlış anlamayın beni. ama bağımlı bir kişilik yapısına dönüşmüş sizinki. bazen evlilikte yaşanan üzücü olaylar güven eksikliği olan bazı kadınlarda vazgeçememe duygusunu beraberinde getiriyor. bence evliliğinizden önce kendinizle ilgili bu durumu çözün derim. bunu çözdükten sonra evliliğinizin tek çözüm yolu olan boşanma düşüncesini daha rahat kabullenirsiniz.

olayın sıcaklığından dolayı mantıklı düşünemiyorsunuz sanırım.iyice bir düşünün.ayrılık aşamasındasınız,bir şeyleri çözmek isteyen insan yanyana olmak ister.sizi kovmuş,ailenizin yanına gitmişsiniz.neyse ki gidecek bir aile evi varmış.sizi,evliliğinizi,kovarak sebep olduğu etkiyi düşünmeyen bir adamı özlemeyin bence.kendinizi iyi hissetmenize sebep olacak birini hak ediyorsunuz,umarım mutlu olursunuz.

Bende nisanlimla ayrıldım gecen hafta onun ikinci evliliğiydi ve on yasında bir kizi vardı o da dengeyi kuramadı ve de bitti çocuğunun pskilojik sorunlarını görmezden geldi bence evlenmiş ve çocuğu özellikle kızı olan bir adamla evlenilmez adamlar denge kurmakta zorlanıyorlar

Evet bağımlı oldum santim sürekli whatsaapa bakıyorum sürekli açık oluyor ve bi yandan kimle konuşuyor diye için içimi yiyor. .ve bi yandan hata bende mi diyorum o derece beni psikolojik olarak suçlu yaptı. Kafam çok allak bullak

Evet mantıklı değilim duygularıma yine yenilmekten korkuyorum

Beni m kide denge kuramiyor ve çocuğa ben müdahale edince ben kötü oluyorum

Bacim sorunumuz ayni :) ama ya bu deveyi gideceksin ya bu diyardan gideceksin evlatlarından asla vazgecmeycekler ve o çocuklar bizi hep kiskancak :) bu nasıl olacak adamlardan hakli aslında

bunu en iyi psikologla çözersin tatlım. belki sen de hırs haline de gelmiş olabilir. şimdi evlisin ama anladığım kadarıyla kocanı tam anlamıyla kazanamamışsın. bu da sana gereken değeri vermeyen bu adama karşı hırslandırmış olabilir. sevgi sandığın duygu aslında onu tam anlamıyla bir kere elde etme duygusu da olabilir. eşin bencillikleriyle kaçmış evliliğinizde senden. hatta bir kadına çok ağır gelebilecek bir hareket yapmış evden kovmuş.

Ha mücadele edebilirim diyorsan da helal olsun derim sana benim mucadem olmadı kızı kabullenenedi kendi annesi kabullenemedi bunlar nisanlimi etkiledi oda benden söğüdü soguttular ve de bitti bende ne yapcagimi bilmiyorum

Bacim sorunumuz ayni :) ama ya bu deveyi gideceksin ya bu diyardan gideceksin evlatlarından asla vazgecmeycekler ve o çocuklar bizi hep kiskancak :) bu nasıl olacak adamlardan hakli aslında
:) kesinlikle evladın dan vazgeçsin demiyorum hatta ben çocukla arasını isittim diyebilirim eşim baba gibi değildi hiç. .benim derdim arayı bulması beni anlaması beni arada bırakmamasi benim pskolojimi de anlamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…