- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 34
-
- Konu Sahibi aklikarisik
Öncelikle sakin olup karar vermeniz gerekli. Çocuğunuz var mı, kaç yıldır evlisiniz , neden evden gitmenizi istedi, sorunlarınız nelerdir vs bu konularda bilgi vermemişsiniz ama ne olursa olsun bir erkek, eşini evden göndermemeli, gönderemez. Ama dediğim gibi, aranızda ne geçti, nasıl olaylar oldu bilmiyoruz. Ancak sonradan sizi araması da sizi gözden çıkarmadığını gösterir. Siz şuan nerdesiniz? Bence kendisiyle oturup ama gerçekten oturup tüm sorunlarınızı masaya yatırmanız ve ne olursa olsun bunun tekrarı halinde artık sizi göremeyeceğini ona inandırmanız gerekiyor. Nasılsa döner, kovsam da, kızsam da, dövsem de diye düşünen erkek zihniyetini kırmak gerek galiba. Size Allah'tan sabır diliyorum.
Ben eşimin ikinci evliligiyim benim ilk evliliğim .3 yıllık evliyim çocuğum yok..ama eşimin bir tane evladı var.. ben eşimin o zihniyetin i kiramiyorum malesefÖncelikle sakin olup karar vermeniz gerekli. Çocuğunuz var mı, kaç yıldır evlisiniz , neden evden gitmenizi istedi, sorunlarınız nelerdir vs bu konularda bilgi vermemişsiniz ama ne olursa olsun bir erkek, eşini evden göndermemeli, gönderemez. Ama dediğim gibi, aranızda ne geçti, nasıl olaylar oldu bilmiyoruz. Ancak sonradan sizi araması da sizi gözden çıkarmadığını gösterir. Siz şuan nerdesiniz? Bence kendisiyle oturup ama gerçekten oturup tüm sorunlarınızı masaya yatırmanız ve ne olursa olsun bunun tekrarı halinde artık sizi göremeyeceğini ona inandırmanız gerekiyor. Nasılsa döner, kovsam da, kızsam da, dövsem de diye düşünen erkek zihniyetini kırmak gerek galiba. Size Allah'tan sabır diliyorum.
Bencede haketmiyor ama özledim galibaAyrilik en dogru karar.. Kadinini evden kovan bir erkek benim icin hic bir sansi haketmiyordur
Tamam dön ozaman evine sonra yine kovulursun. Karakteri bu adaminBencede haketmiyor ama özledim galiba
Öyle çok kirginim mutsuzum aklım karışık ki
Amin hepimizin hakkımda hayırlısı ..İnanın ki çok zor bi evlilik olur benim yaşadıklarımı bi allah bi ben biliyrmSanki bilerek cevap yazmışım. Bakın benim dün yazdığım konuya :) Evlenmiş boşanmış ve çocuklu biriyle evlilik fikri nasıl olur diye danıştım ben de, sevdiğim adamla yani...
Karar sizin, umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Ailemle beraberim zaten..gitmicem kesinlikle gelip adam akıllı konuşmadan ama ne olursa olsun güzel günler aklıma gelip özlüyorumailenin yanina git kovuldugun yere gitme bence
bence hic ugrasma bu adam seni evden kovduysa bundan sana koca olmaz gene den bilirsinAilemle beraberim zaten..gitmicem kesinlikle gelip adam akıllı konuşmadan ama ne olursa olsun güzel günler aklıma gelip özlüyorum
Sorunumuz çocuk eşimin denge kuramamasiGenel olarak sorununuz nedir?
Olmaz evet ama duygularım a hakim olamıyorumbence hic ugrasma bu adam seni evden kovduysa bundan sana koca olmaz gene den bilirsin
Malesef işte duygularıma engel olamiyorum. Aslında çok kötü bi şekilde devam ediyor du evliliğim ama ah şu duygularım.Kovdu diyorsunuz ve özledim üzülüyorum diyorsunuz.
Kovulmussunuz ötesi var mı?
Sağlıklı düşünün, duygularınız mantığı engellemesin.