Eşim ve evliliğim

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
34
Herkese öncelikle merhaba..derdim eşim ve evliliğim..eşimle ayrılık asamasindayi z. Bende benim açımdan aşama eşim için bitmiş bile olabilir sağlıklı düşünüp hareket edemiyorum .. bir kaç gündür evde değilim kovdugu için. Ve sadce bir kez arayıp nerdesin dedi.. tek emin olduğum şey eşim suan tekrar geri döneceğim i düşünüyor onu sevdiğinden emin..ama ben bu eminligini kırmak istiyorum. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ağlamaktan perişan oldum

Öncelikle sakin olup karar vermeniz gerekli. Çocuğunuz var mı, kaç yıldır evlisiniz , neden evden gitmenizi istedi, sorunlarınız nelerdir vs bu konularda bilgi vermemişsiniz ama ne olursa olsun bir erkek, eşini evden göndermemeli, gönderemez. Ama dediğim gibi, aranızda ne geçti, nasıl olaylar oldu bilmiyoruz. Ancak sonradan sizi araması da sizi gözden çıkarmadığını gösterir. Siz şuan nerdesiniz? Bence kendisiyle oturup ama gerçekten oturup tüm sorunlarınızı masaya yatırmanız ve ne olursa olsun bunun tekrarı halinde artık sizi göremeyeceğini ona inandırmanız gerekiyor. Nasılsa döner, kovsam da, kızsam da, dövsem de diye düşünen erkek zihniyetini kırmak gerek galiba. Size Allah'tan sabır diliyorum.

Ben eşimin ikinci evliligiyim benim ilk evliliğim .3 yıllık evliyim çocuğum yok..ama eşimin bir tane evladı var.. ben eşimin o zihniyetin i kiramiyorum malesef((

Öyle çok kirginim mutsuzum aklım karışık ki

Sanki bilerek cevap yazmışım. Bakın benim dün yazdığım konuya :) Evlenmiş boşanmış ve çocuklu biriyle evlilik fikri nasıl olur diye danıştım ben de, sevdiğim adamla yani...

Karar sizin, umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Amin hepimizin hakkımda hayırlısı ..İnanın ki çok zor bi evlilik olur benim yaşadıklarımı bi allah bi ben biliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…