- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 34
-
- Konu Sahibi aklikarisik
Beni m kide benzer laflar etti..herkes sen sakin arama o mutlaka arar diyorlar ama bilmiyrmbenimki de kovmazdı ama sen bu eve layık değilsin değmezsin,keraneden alsam daha iyiydi diyip kovmaktan beter ederdi allahın psikopatı kocammmm
valla benimki olumlu olarak aramadıBeni m kide benzer laflar etti..herkes sen sakin arama o mutlaka arar diyorlar ama bilmiyrm
Kestiremiyorum çok inat sadece bilmiyorum olumlu arar mo aramaz mivalla benimki olumlu olarak aramadı
kocanı sen iyi tanıyosun
arar mı aramaz mı ona göre kararını ver
burcu ne?Kestiremiyorum çok inat sadece bilmiyorum olumlu arar mo aramaz mi
Kova..whatsaapa bu kadar çok girmeyen adam sürekli whatsaapta deli oluyrmburcu ne?
hımmKova..whatsaapa bu kadar çok girmeyen adam sürekli whatsaapta deli oluyrm
Artık benim profiline bakıyor mu bilmiyrm.ama ben suan çok sessizim hiç bir şekilde laf dokundurnuyorum aramiyorum sadece bekliyrnhımm
benimki de faceye hiiiç girmeezdi şimdi çıkmaz oldu
bi süre böyle kalArtık benim profiline bakıyor mu bilmiyrm.ama ben suan çok sessizim hiç bir şekilde laf dokundurnuyorum aramiyorum sadece bekliyrn
Dinliyor uz bakalım inş sağlıklı sonuclanir duzelir se eski ben olmucam ama onu pohpohlayan canını veren olmucambi süre böyle kal
sonra düşünürsün napıcanı
kafa dinleyin ikinizde
o da bunu bildiği için adım atan olmak istemez sen kendin gel isterDinliyor uz bakalım inş sağlıklı sonuclanir duzelir se eski ben olmucam ama onu pohpohlayan canını veren olmucam
Yok gitmem.biz kavga ettiğimiz de genelde hep ilk adımı atan ben olurdum. Onu bole dedi bana sen yuzsuzsun diye.ku evden cikmadan önce bike yine bi adım attım ama kovduo da bunu bildiği için adım atan olmak istemez sen kendin gel ister
adi herifffYok gitmem.biz kavga ettiğimiz de genelde hep ilk adımı atan ben olurdum. Onu bole dedi bana sen yuzsuzsun diye.ku evden cikmadan önce bike yine bi adım attım ama kovdu
Ins olur..pismanliktan kudursunadi herifff
binpişman olsun inş
geri dönme zaten Allahından bulsun
canı sıkılınca kovsun ne güzel
Saygı olmazsa olmazmis evet.benim eşim okadar emin ki döneceğim den çünkü çok pohpohladimEşin seni evden kovmuş ve döneceğinden emin
Şişirmeyin bu adamları bu kadar
Dönmeyin tabi , eminliğini kırmak istiyorum ne demek kesinlikle dönmeyin
Sadece sevgi yetmez bir evlilik için, saygı hatta daha önemlidir bence
E o zamanSaygı olmazsa olmazmis evet.benim eşim okadar emin ki döneceğim den çünkü çok pohpohladim
Hiç laf dokundurnuyorum kesinlikle aramiyorum çok sakinim ilk kezE o zaman
Şimdiye kadar yaptıklarının tam tersini yap
Bu bi tavır bile değilHiç laf dokundurnuyorum kesinlikle aramiyorum çok sakinim ilk kez
Ağır fakan değil bana akıl lazım sağlıklı bi görüş lazımBu bi tavır bile değil
Ama sen hiç yapmadığın için çok tavır aldım bu kez sanıyorsun
Aradığın açma bile, ne demek bi kez sordu nerdesin diye. Seni merak edecek olsa kovmazdı
Ağır konuştum belki ama gerçekler bu gözünü aç, tırım tırım arasın seni telefonla değil.
Ağır fakan değil bana akıl lazım sağlıklı bi görüş lazım