Eşim ve evliliğim

Belkide bilmiyrm ama suan eşimi hiç kimse ile dusunemiyorum whatsaapa bakiyorum surekli ne zamna çevrim içi olmuş diye ..zaten eğer bosanmadan anlaşirsak evlilik terapistine gidicem kararliyim

Öyle bir konusuyorsunki benim içime atıp suylemediklerimi söylüyorsun seninkinin çocuğu kizmi erkekmi erkekse isin kolay kızlar babalarını kiskaniyolar cunki

Öyle bir konusuyorsunki benim içime atıp suylemediklerimi söylüyorsun seninkinin çocuğu kizmi erkekmi erkekse isin kolay kızlar babalarını kiskaniyolar cunki
Bende çok içime attım gündüz evde tek başıma iken kendi kendime konuştum ağladım sizladim ooo neler neler yaşadım ama hep ben suçlu oldum hep ben herseyi mahveden oldum evet hataların var ama eşimin yaptıklarını hakedecek kadar değil. ..bizim ki erkek ..erkek te çok zor babası ndan bizimki de kıskaniyor beni

Ahh ahhhhhh benim annem hic istememişti ve yine haklı çıktı.....benimde hataların oldu ama nisanlim kadar değil ben sadece onunla başbaşa vakit geçirmek istediğim.anlar oldu ama o beni kısımla kabul ettin seni sevmem için onu sevmelisin gibi kelimeler kullandı bende dedimki sen es aramiyorsun sen bakıci ariyorsun ne demek yani benmi yanlış düşünüyorum birde kiz sürekli annesinden bahsetmeye başlamıştı son günlerde ve ben bunu kabullenemedim birazda saygısız kız ornegin eltime ismiyle hitap ediyor yenge falan yok ve ses çıkartan yok kendi beben olsa öyle konuşma yenge der dersin sonuçta bizimde çocuğumuz olacak ti evlenince sonrasını düşünemiyorum

Bende eşimin bakıcı aldığını düşünüyorum ki kendisi bunu kabul etmiyor. .bizimkide annesinden çok bahsetmeye başlamıştı..bizim karşımızdaki adamlara is yok...benim eşim bana vurdu savunması benim çok konuşmam oldu sen düşün yani

Bu kadar olur benim nisaimda diyordu son günlerde çok konusuyosun çok biliyorsun :) dedigin gibi adamlardan is yok ama bizi beğenmezler yaz geldi geleli bir mangala götür dedim kaç kez tinlamadi surekli bahanelerle yok para yok yok ramazan vs vs bugün faceden bir baktım çoluk çocuk hepsi piknikteler mangal yakiyolar hic bilmeyen kaynananinda keyfi yerinde :)

Sızı evden kovan birine, sızı bu duruma düşüren bırıne en guzel cevap hayatınızdan onu kovmanızdır ama sessız sedasız gıderek bunu yapmanız gerekır, boyle bır hakaretın uzerıne paylaşacak konuşacak ne kalmış olabılır ki??

Hep biz suçluyu zaten bizim birsey söylemeye hakkımız yok..sen yine iyisin nisanda n döndün

Zaten hiç eşimi aramadim ilk kez bukadar çok sessiz im ona karşı...ama whatsaapa girdiğini falan görünce içim içimi yiyor.ayrica pişman olmasını istiyorum

Zaten hiç eşimi aramadim ilk kez bukadar çok sessiz im ona karşı...ama whatsaapa girdiğini falan görünce içim içimi yiyor.ayrica pişman olmasını istiyorum

Uzulmenız tabii ki normal...

Sız emin olun O pişman olacak ama sız bunu görmeyi istemeyin, askım kapışmaktan bır alıntı yapayım ve ne kadar doğru guzel;

"Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken, bazen senin görmeni istemez.. İnsansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de içine fitne eklenir diye. Uzakta sen görmeden halleder, bazen de süreci uzatır, sana unutturur, ona ise yıllar sonra toplu ceza verir. Kimin neyi ne kadar hakettiğini sen bilemezsin.."

Son düzenleme:
Bunu bende okumuştum... içim çok daralıyor Evimi düzenimi kötüde olsa özledim kocami ( aramamak için çok zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…