eşim ve eski sevglisi

Git kocasına de o görsün gününü ben olsam yaparım valla sonunu hiç düşünmem boyle asallik kadınlar olduktan sonra kimse de huzur kalmaz

Bebeğin icin şans vereceksen burnundan getirmelisin ki bir daha yapmasın. Bence annenlere git biraz ayrı kalıp düşünmek istiyorum diye

ikisi de hatali,o kadinda sutten cikmis ak kasik degil kusura bakmayin..esinizde tabiki hatali..
evden gitmek illa ayrilma tehditiyle gitmek degildir ki..kafa dinlemek icin gitmektir..kimseyle anneniz dahil bu sorununuzu paylasmak zorunda degilsiniz..siz benim demek istedgimi anlamamissiniz..
aileler tabiki ayaga kaldirilmaz ama bulantilarim var cok yorgunum diyerek hava degisimi icin gidebilirsiniz ailenizin yanina..bu kimseyi bosanma esigine getirmez..herkes sapkasini onune koyar ve dusunur..
ayrica bana gore utanmadan coluk cocuk sahibi bir kadin cocuk bekleyen bi adamla yazisiyorsa ve birisi bu durumda o kadina haddini bildiriyorsa bu gurursuzlasmak degildir,haksizlik karsisinda susmamaktir sadece..bunlar benim fikrim..
evlilik yikmak oyle kolay mi..hayir degil..ama disler zaman zaman gosterilir..bu tum canlilarin dogasinda vardir..

evet o dayak konusunda çok haklısınız. benimde aldatma konusunda tavrım çok netti. ama annelik bebeğinizi ilk hissettiğiniz andan itibaren sizi bambaşka birine çeviriyor. şuan hala evi terketmemş olmam da bunun sonucu.
biz birimizi çok severek üstelik çok fedakarlıklar yaparak evlendik , evliliğimizde bal tadında geçerdi hep elbet ufak tefek sorunlar anlaşmazlıklar çıktı ilk zamanlar alışma sürecindeyken ama şimdi güllük gülistan desem yeri. insan böyleyken karşısındakinin sevgisinden şüphe duymuyor yani. ya eşim çok iyi oyuncu ya ben çok aptalım derim beni sevmiyorsa.

Allahtan çok dürüstmüş, dürüst olmasa nasıl yalanları sıralarmış acaba?
Hangi amaçla konuşur ki eski sevgilisiyle? Dertleşecek insan mı kalmamış?
Bana inandırcı gelmedi.
Sonrasında ne yaparsın bilmiyorum ama aklında "acaba evinde mutlu değil mi?" sorusunun takılmaması mümkün değil.
Evde mutlu olan biri neden eskiye dönüş yapsın ki?

Hay Allah..
Sanırım ayrılmayı şimdilik düşünmüyorsunuz. Ama bu ilerde içinize batar ayrımasanız bile gidin kadının kocasına anlatın herşeyi o adamında bilmeye hakkı var bence.. (Sanırım fazla ilerlememiş konuşmaları yazdıklarından bunu anladım.) O şekilde o kadında korkar ve adam olur belki.. Hemde eşiniz sizden korksun agırlıgınızı koyun!

Ben bekar değilim.Kocasız mutsuz olacağına adam aldatsada başında dursun gölgesi yeter tabi :))))
Şuanda bagirip cagirip iki trip atınca birsey degismiyor oyle veya boyle evli eski sevgilisiyle fingirdesen adami koca diye yaninda tutup,yaninda yatıcan sonuçta.. anlatma simdi omur boyu rol yapicam filan seylerini
Bu kadar yuzgoz olup kari koca hayatina tekrar devam etmek bence gurursuzluk cunku eminim sen yapsaydin eşin bu kadar anlayisli olmayacakti sana karsi.Naparsan yap babamin kizi degilsin sonuçta sadece baydi ayni muhabbet her 10 aldatilma konusunun 9u coooocuuumm cocummm.. cok dusunuyorsan cooocunuu hic mevzuyu acmayip otursaydın babasiz buyumesin hem bosananlar cok mu mutlu sanki ..

çok haklısınız ama annem o kadar yakın ki 5-10 dk yurume mesafesinde.2-3 kalmam demek direkt aileler tarafından ayrılık olarak algılanacağına eminim.

Valla arkadaşım ben anlamıyorum çalışan bi hanımsınız size illa boşanın diyemiyorum tabiki,kendim ne yapardım onu söyliyim bu arada iki çocuğum var ve çalışmıyorum pılımı pıltımı toplar anneme giderim daha evvel çalıştığım için iş bulur Çalışır o adamıda boşarım.net
Bunun başka yolu yok bugün bunu yapan yarın tensel harekete geçer.
Benim eşime lisede Çıkma teklif eden bi kız var ailesini bile tanıyorum evine gittim eşini tanıyorum vs kızın hiç bi Yanlışı yok çocuğu var eşim yinede bensiz Asla gitmez zatende kırk yılda bi görüşürsek odur.Fazla uzattım kusura bakmayın.

bakın size eş-koca meraklısı gibi mi geldim bilemiyorum. ama lütfen büyük konuşmayın. hiçbir şekilde kör sağır başımda adam olsun düşüncesinde değilim. güzel bir bayanım maddi olanaklarım yerinde 10 tane dizerim mesele kocaysa..

eski sevgiliyle arkadaşlık mı olurmuş.. üstelik zamanında sizi ayırmaya çalışmış bir eski sevgili. nerden baksanız YANLIŞ!.. Burnundan getirin. Boşanamazsınız belki bebekte var. Ama öyle bir süründürün ki uzatın bu durumu,hatasını anlasın.

Bazen boşanan çift başına ikramiye dağıtıldığını düşünüyorum bu sitede.
Konu sahibi madem ki bu kadar ortaya döküldü her şey, eşinizineski sevgilisiyle görüşme sebebini de öğrenmelisiniz.
Belki bu konuda kendisine bile dürüst değildir.
Belki evliliğiniz konusunda da kendisine dürüst değildir.
Sebepler ortadan kalkmadıkça sorun çözülmez, sadece öfke boşalır.
Şu halde boşansanız bile zaten aklınızda bin soru olacak.
Devam da etseniz, ayrılsanız da sebepler üzerinde sakince durmak iyi olacaktır. Bu affetmek değildir.
Affetmek de sizin tasarrufunuzda olan bir şeydir, ikili ilişkilerde keskin kurallara inanmam.
Her birliktelik kendi dinamiklerini yaratır.

çok haklısınız ama annem o kadar yakın ki 5-10 dk yurume mesafesinde.2-3 kalmam demek direkt aileler tarafından ayrılık olarak algılanacağına eminim.

anladim..o zaman mumkun oldugunca burnunu surtun..kavga ederek degil ama artik surat mi asarsiniz,ilginizi mi azaltirsiniz..bi sekilde hangi yontem esiniz uzerinde etkiliyse onu uygulayin..
ben esimi dize getirmek istedigimde kendimi kitap okumaya filan veriyorum hic ilgilenmiyorum..
saglikla alin bebeginizi kucaginiza,uzulmeyin.

Heyecan arama ihtimali o zaman.. Veya eski sevgilisi onu terkeden tarafsa ne halde olduğuna bakma vs. Valla bilinmiyor, insan yeri geliyor annesini tanıyamıyor. Ne denebilir ki, hakkınızda hayırlısı..

Ouuuv savunma mekanizmalarından en sevdiğim "inkar". Soçmolomo dedi demek. Saçmala arkadaşım. İncindiğin kadar incit bence

Ne arkadaşlığı, hem de eski sevgiliyle.

Bu günlerde ne moda oldu eski sevgiliyle görüşme vakaları. Emin değilsen, aklın eskide kaldıysa evlenmeyeceksin.

Konu sahibi, eşiniz sizi net olarak aldatmış. İster affedin ister affetmeyin ama bunu bilin.

o kadını ara bi güzel haşla kocasına söylemekle tehtit et. kocanda bu durum hakkında bişe derse azının payını ver. adam olsun biraz adi herif

Ben olsam kadının kocasına gider böyleyken şöyle derdim. Bak ozaman birbirlerinin açıklarını nasıl döküyorlar ortaya. Hem zamanında sizi ayırmaya çalışmamışmıydı. Bir de kendi kocası ile yüzleşsin bakalım. Eski sevgiliye meraba bile demek suç. Bunlar iki arkadaş vasıtası ile görüşüyorlar. Yuhhh yani yuhhhh!!!!!!!
Canım bebek var diye sürekli şüphe ile mi gezeceksin. Paranoya mı yapacaksın? Sana yazık değilmi?

xxxx beni ara bekliyorum/ 20 gün oldu aramadın / hadi ara / yarın arama yarın tatil / çok öenmli birşey var ara ben aramak istemiyorum/ kızda yazmış eşim evde şimdi arayamam.

bunları yazan kocanız anladığım kadarıyla kız değil ve ben burda bir arkadaşlık göremedim!!! sizin yerinizde olsam ki Allah göstermesin ne yapardım bilmiyorum..bi kez yapan bir daha yapar sözüüne katılıyorum..ama bir erkek çocuğu olacak hemde nasıl yapar anlam veremiyorum Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…