- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
illa farklı olur ama şuan size yazık değilmi ne malum görüşmedikleri gerçeği bir tek onlar biliyorlar bence geç kalmadan gerçekleri öğrenip yüzleşin içiniz içinizi kemirmesin. He tabi rahatlık yoksa.bende hep alttanda değil direkt tehditle gözünün yaşına bakmam diye savurdum ama bebek olunca farklı oluyormş...
neden gurursuz olasınki,hiçte dğeil,bak bır arkadşaıma ara kocası ile tehdıt et dedim,bir daha görüşmedi,benı dınledı,ama başka arkadaşımda ara tehdıt et dedim,kocana sölerim dıye,yapmadı,ona dmeişlerki skaın endulusu dınleme o bekar,ne anlar,erğe tehdıt edersen yada soylersen kocası bırakır,senın kocana sarar demişler,5 yıl geçti,şimdi çok pişman,ayrılmadılar,arkadaşta sınır hastası oldu,keşke zamanında deseydım dıyor bana,kusura bakmasın kımse,başıma gelse kocamı bırakırım,ama o kadını sokağa çıkamaz hale getiririm,ıkısındede suç var evet eşin suçlu,kadında suçlu,hiçte gurursuz değilsin,haddini bildircen o kadaro kadınla iletişime geçmek beni gurursuz yapar. aayrıca iğneyi kendine çuvaldızı başkasına kadında suç bulamam en byüyük suç bnm eşimde ve tabiki herşeyin bir bedeli oldugu gibi bununda bedeli var. şuan ortalığı ayaga kaldırıp aileleri araya sokmak istemiyorum. eşim tabikide ayrılmak istiyorum dediğimde kabul etmeyecek engellemeye çalışacak buna eminim. anneme gitmek çözüm değil yani
illa farklı olur ama şuan size yazık değilmi ne malum görüşmedikleri gerçeği bir tek onlar biliyorlar bence geç kalmadan gerçekleri öğrenip yüzleşin içiniz içinizi kemirmesin. He tabi rahatlık yoksa.
nasıl yazılır bilmiyorum. şuan 3 buçuk aylık hamileyim. 1,5 senelik evliliğimizin ardından bunları yaşamak..
Dün gece eşimin eski sevgilisiyle konuştugunu ögrendim. hala şoklardayım , birkç aydır süregelen şüphe yuzunden buldugum her fırsatta telefonunu kurcalar oldum hatta casus prog bile kurmak istedim ama yakıştıramadım kendime bir yanım öyle şey olmaz bir yanım ya bi bokları varsa diyordu. gecenlerde buarada face lerimz ortak, bir siteye girerken ikinci bir mail adresi kaydı çıktı telefonunda (çok yakın b ir aile dostu abimize ait) ortam müsait değildi sesimi çıkarmadım. ama içimdeki ses kemirdi beni çünkü eski kız arkıyla tek bağlantı bu abi. ilk fırsatta sordum sevgilisiyle olan mesajlarını okuttu dedi (problemli bir ilişkisi var, sürekli herşeyi bizimle paylaşıyor) akıllıca gelmişti yanişüphem azda olsa azalmıştı. inanmayarak sen o kızla konuştun yokssa benden niye gizledin vs sıkıştıryorum yeminler etti konuşmadım diye. bir hafta kadar geçti dün gece mail için yine telf aldım elime o an birşey oldu normal kullandıgı internet programında face e girince o abinin face ine griyor yani açık kalmış. tabi ben hemen msj kısmına girdim kabak gibi kızla mesajları var ben xxxx beni ara bekliyorum/ 20 gün oldu aramadın / hadi ara / yarın arama yarın tatil / çok öenmli birşey var ara ben aramak istemiyorum/ kızda yazmış eşim evde şimdi arayamam. beynim kanım dondu kalakaldım. (buarada eski sevgilisi bizi ayırmak için çok çaba sarfetti zamanında, şuan evli 2 çocuklu bi bayan) resmen inme girdi çığlık atarak onu çağırdım koştu geldi tabi ilk yalanlama haliyle bana yazmadı o benim haberim yok vs vs haliyle yemedim, üsteleyince anlattı kız ulaşmak istemiş çok arkadaş gibi görüşüyorlarmış o oona mutlulugunu öteki evliliğinde nasıl mutlu oldugunu anlatıyormuş. dertleşiyorlarmış, hiç görüşmemişler(hala yeminler ediyor) beni çok seviyormuşmuş çok utanıyormuşmuş. ki şunu da söylemeden geçemiycem eşim gerçekten dürüstlüğüne (eskidende olsa ) inandıgım bir insandır. yalanı dolanı yoktur yani. sadece birkaç soru sordum telefon nosunu istedim görüşme sıklıklarına online işlemlerden bakabilmek için. yine yalanlarına devam etti benim numaram yok onda arkadaşı arıyo ordan görüşüyoruz. sonra attıgı mesajları sordum olur olmaz yerde aramasın diye cevap verdi bu demek oluyorki cep nosu kızda var. baktım eli ayagına dolandı salak yerien koymaya çalışıyor iyice battı kapattım kendimi odaya. ve aksam hiç konuşmadım çünkü ona olan guvenimi inancımı artık yitirdim. sürekli peşimde dolştı opmeye çalışmalar özürler yüzüne bakmadım. şarkı syledim o yokmuş gibi davrandım giitti yattı bende oturma odasında uyudum. ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum bebek durumu olmasa çoktan annemlerdeydim şuan ruh gbiyim ve önerilerinize ihtiyacım var. uzunn oldu teşekkür ederim.
fazlası zaten dahada yaralar ama siz affedip hayata devam edicek gibisinizyüzleşmekten ben kaçıyorum galiba. aksam bile konuşmasına fırsat vermedim konuşsada dinlemedim. hangi gerçekler? Gerçekler kişinin inancına göre değişir ben artık inanmıyorum ki gerçeği öğrenmek için çaba sarfeedeyim. bana yeten gerçekleri gayet gözlerimle gördüm.
fazlası zaten dahada yaralar ama siz affedip hayata devam edicek gibisiniz
Oynanmaz ki çocuğa mutsuzluk verir bu sonrasında hayatınızn hatasını yapmamak için istişare edin eşinizle iyice gerçekleri öğrenin.öyle bir düşüncem yok affetmemek demek evliliğin bitmesi anlamına gelmiyor sadece. affetme durumum asla söz konusu değil güven bir kerelik çünkü. evliliğimi sürdürüp sürdürmeme konusundayım ben şuan çocugum için hayat boyu oynayabilirmiyim. yada onu babasız bırakmaya cesaret edebilir miyim. düşüncem bu doğrultuda yoksa sevgi de evlilik de aksam bitti zaten
akşam söyledim ayrılmak mi istiyorsun bitti mi aramızdaki herşey ben gidiyorum gibisinden ayrılmak istemiyorum dusundugun gibi değil ben seni aldatmadım aldatmam dedi hatta içerde ağladıda, annemlere gidiyorum diye tehdit edemem yapı gereği bu tarz şeyler hep yanlış geliyor. ya giderim dönmem yada gitmem seçeneğim bu bana göre
numarasını değiştirmesini söyledim ama isteyen diğer numaradan da iletişime giçicektir bana göre. hayır yakın bir yer değil komşu şehirin ilçesinde oturuyor 1 saat filan mesafemizAnladım, yuva yıkmak hiç kolay değil ama yaşadığınız çok zor görünüyor. Ayrılmasanız dahi adam akıllı teminat isteyin. Numarasını değiştirsin. Mümkünse taşının. O kadın ile aynı yerde misiniz?
o zaman siz bir şekilde açıklayacaksınız. eşiniz aldatmış artık bunu affetceksen bile böyle saklayıp ortak olarak yapmamalısın bence .kadının kocasının mezhebi geniş zamanında şuanki kocasıyla sevgiliyken ayrılıp benim eşimle sevgili olmuş ve şuanki eşi biliyor bu durumu. ama konuştugundan haberi olmadıgından eminim çünkü ayrı hat almış kendisine eski hayatındaki arkadaşlarıyla oradan görüşüyormuş o abiye attıgı mesajda gördüm
Hep aynı laflar
Cocuğum babasız mı olsun ?
Cocuk olmasa dk durmam
Cocuguyla bosananlar ,cocugunu sizin kadar dusunmuyor sevmiyor zaten..
Madem bu kadar bosanmaya korkuyorsun susmaliydin simdi herseyi soyledin o adamla eş diye yine ayni evin icinde duracaksin bari gurursuzlugunu ilan etmeseydin.
Simdi cocuk var nasilsa gidemiyor diye dusunecek bal gibide.
numarasını değiştirmesini söyledim ama isteyen diğer numaradan da iletişime giçicektir bana göre. hayır yakın bir yer değil komşu şehirin ilçesinde oturuyor 1 saat filan mesafemiz
allah düşmanıma göstermesin çok teşekkür ederim.Şuan bir hamıle olarak okadar ıyı anlayabılıyorum kı ne durumda oldugunu ben bıle ruyamda 2 gece once esımın benı aldattıgını gordum kı boyle seyler dusunmem yıne burada okudugumbır sey lerden sonra aklımda kaldı sanırım kendıme uyarlanmısını gordum okadr kotu oldum kı....
Toparlanamadım uyandıgımda...
Helekı sızın yasadıklarınız Allah sabır versın Kardesım Allah bu duruma dusurmesın en cok korktugum seydır
annemde kalacagımı söyledim olayı okadr basit göstermeye çalışıyor ti ye alıyorki saçmalama diye cevap verdi sadece.Çok uzak da değilmiş :/ İsteyen de yine tel no değiştirir bence. Eşinle bi müddet konuşma istersen, burda da kafan bulanacaktır haliyle hepimiz bir şeyler diyoruz. Bi müddet iletişim kurma. Bebeğine de zarar verme.
Ben Allah korusun böyle bi durumda o kadından çıkarırdım hıncımı gibi geliyor. İki taraf da suçlu ama kadında da ne mide be arkadaş otogar gibi.
bende aynı dusuncedeyimSiz Çocuğum babasız büyümesin diyorsunuz da adam çocuğunu sizin kadar düşünse zaten bunu yapmazdı, hakkınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?