eşim ve eski sevglisi

bende hep alttanda değil direkt tehditle gözünün yaşına bakmam diye savurdum ama bebek olunca farklı oluyormş...
illa farklı olur ama şuan size yazık değilmi ne malum görüşmedikleri gerçeği bir tek onlar biliyorlar bence geç kalmadan gerçekleri öğrenip yüzleşin içiniz içinizi kemirmesin. He tabi rahatlık yoksa.

neden gurursuz olasınki,hiçte dğeil,bak bır arkadşaıma ara kocası ile tehdıt et dedim,bir daha görüşmedi,benı dınledı,ama başka arkadaşımda ara tehdıt et dedim,kocana sölerim dıye,yapmadı,ona dmeişlerki skaın endulusu dınleme o bekar,ne anlar,erğe tehdıt edersen yada soylersen kocası bırakır,senın kocana sarar demişler,5 yıl geçti,şimdi çok pişman,ayrılmadılar,arkadaşta sınır hastası oldu,keşke zamanında deseydım dıyor bana,kusura bakmasın kımse,başıma gelse kocamı bırakırım,ama o kadını sokağa çıkamaz hale getiririm,ıkısındede suç var evet eşin suçlu,kadında suçlu,hiçte gurursuz değilsin,haddini bildircen o kadar

yüzleşmekten ben kaçıyorum galiba. aksam bile konuşmasına fırsat vermedim konuşsada dinlemedim. hangi gerçekler? Gerçekler kişinin inancına göre değişir ben artık inanmıyorum ki gerçeği öğrenmek için çaba sarfeedeyim. bana yeten gerçekleri gayet gözlerimle gördüm.

Ben aldatmanın asla ve asla affı olmadığını düşünenlerdenim ..
Ama eğer bebeğim için devam edebilirim diyorsan .. Daha çok kurcalama olayı kapat derim ..
Tavsiye istersen de bakma ardına boşan derim .. Bu pek de sindirilecek bir durum değil ..

fazlası zaten dahada yaralar ama siz affedip hayata devam edicek gibisiniz

fazlası zaten dahada yaralar ama siz affedip hayata devam edicek gibisiniz

öyle bir düşüncem yok affetmemek demek evliliğin bitmesi anlamına gelmiyor sadece. affetme durumum asla söz konusu değil güven bir kerelik çünkü. evliliğimi sürdürüp sürdürmeme konusundayım ben şuan çocugum için hayat boyu oynayabilirmiyim. yada onu babasız bırakmaya cesaret edebilir miyim. düşüncem bu doğrultuda yoksa sevgi de evlilik de aksam bitti zaten

Oynanmaz ki çocuğa mutsuzluk verir bu sonrasında hayatınızn hatasını yapmamak için istişare edin eşinizle iyice gerçekleri öğrenin.

Hep aynı laflar
Cocuğum babasız mı olsun ?
Cocuk olmasa dk durmam

Cocuguyla bosananlar ,cocugunu sizin kadar dusunmuyor sevmiyor zaten..
Madem bu kadar bosanmaya korkuyorsun susmaliydin simdi herseyi soyledin o adamla eş diye yine ayni evin icinde duracaksin bari gurursuzlugunu ilan etmeseydin.
Simdi cocuk var nasilsa gidemiyor diye dusunecek bal gibide.

Anladım, yuva yıkmak hiç kolay değil ama yaşadığınız çok zor görünüyor. Ayrılmasanız dahi adam akıllı teminat isteyin. Numarasını değiştirsin. Mümkünse taşının. O kadın ile aynı yerde misiniz?

Şuan bir hamıle olarak okadar ıyı anlayabılıyorum kı ne durumda oldugunu ben bıle ruyamda 2 gece once esımın benı aldattıgını gordum kı boyle seyler dusunmem yıne burada okudugumbır sey lerden sonra aklımda kaldı sanırım kendıme uyarlanmısını gordum okadr kotu oldum kı....
Toparlanamadım uyandıgımda...
Helekı sızın yasadıklarınız Allah sabır versın Kardesım Allah bu duruma dusurmesın en cok korktugum seydır

Utanacak olan adam yapmaz bunları, kanma bu laflara. Huylu huyundan da asla vazgeçmez sen şimdi bunu affedersen ilerde çok daha büyükleri gelecek

numarasını değiştirmesini söyledim ama isteyen diğer numaradan da iletişime giçicektir bana göre. hayır yakın bir yer değil komşu şehirin ilçesinde oturuyor 1 saat filan mesafemiz

o zaman siz bir şekilde açıklayacaksınız. eşiniz aldatmış artık bunu affetceksen bile böyle saklayıp ortak olarak yapmamalısın bence .

Siz Çocuğum babasız büyümesin diyorsunuz da adam çocuğunu sizin kadar düşünse zaten bunu yapmazdı, hakkınızda hayırlısı.

Burda hep ikili ilişkiler konusunda as,kes,terket demeden önce 'bekara karı boşamak kola' tabirini düşünerek makul yaklaşmaya çalışıyorum. Şunu deneseniz, sakin olsanız, burdan gitseniz diye. Çünkü; 'kocam bana vursa aynı dakika evi terkederdim' diyenler hep o dayağı yiyenler.
Ama gizli kapaklı binbir zahmet eski sevgilisiyle görüşen adamın aklı eski sevgilisindedir zaten seni sevmiyordur ya da heyecan arıyordur. Güven kırıcı evet, alelade sonradan tanıdığı birine kapılıp aldatmış değil. Emek harcayıp odaklandığı birine meyil ediyor adam. Ha sevişmiş ha sevişmemiş, evli bir kadınla görüşmüş. Kendi karısı varken, evli barklı eski sevgilisini bulmayı göze alıyor.
Hamilesiniz; ya boşanıp aile, şartlar, iş el veriyorsa tek büyüteceksiniz ya da yice resti çekip bu konuyu konuşup tartışıp içinizi boşaltıp ömrü billah kapatıp devam edeceksiniz. İkinci bir hatası olursa o zaman bakarsınız.
Kendinizi ve bebeğinizi düşünün, Allah huzur versin..

çocuguyla boşananlarında boşandıklarından pek memnun olmadıgını görüyoruz psikolojik olarak.(forumda örnekleri mevcut incelerseniz) özellikle hiçbir şekilde geçimsizliğe şahit olmamış henuz dunyaya gelmemiş bir bebekten bahsediyoruz. babasız buyumeyen anlayamaz. arkadaşları babalarıyla gerçekleştirdikleri aktivitelerden bahsederken bu çocuk hesap sormaz mı bana. aklı başına gelince babasına nefret duyup bana kinlenmez mi. hersey o kadar basit değil gunumuz erkekleri boşandıktan sonra ne kadar çocuguyla alakadar olabiliyor görüyoruz. ben çocuguma yalnız bakamayacak ihtiyaclarını karşılayamacak bir anne değilim çok şükür özgüven meselesi yuzunden o evde değilim yani. sonuç ne olursa olsun yapılan her hatanın ufak yada buyuk bir bedeli vardır. asıl susmak gurursuzluk bana göre. bekara karı boşamak çok kolaydır tabiki

numarasını değiştirmesini söyledim ama isteyen diğer numaradan da iletişime giçicektir bana göre. hayır yakın bir yer değil komşu şehirin ilçesinde oturuyor 1 saat filan mesafemiz

Çok uzak da değilmiş :/ İsteyen de yine tel no değiştirir bence. Eşinle bi müddet konuşma istersen, burda da kafan bulanacaktır haliyle hepimiz bir şeyler diyoruz. Bi müddet iletişim kurma. Bebeğine de zarar verme.

Ben Allah korusun böyle bi durumda o kadından çıkarırdım hıncımı gibi geliyor. İki taraf da suçlu ama kadında da ne mide be arkadaş otogar gibi.

allah düşmanıma göstermesin çok teşekkür ederim.

annemde kalacagımı söyledim olayı okadr basit göstermeye çalışıyor ti ye alıyorki saçmalama diye cevap verdi sadece.
inanın yapısal olarak bende çok hırçınım hayattan hep istediklerimi kopardım avucuma düşmedi buda karakterime böyle etki etti. ama o kadar ruhunuz inciniyor ki bu durumda inanın kadının karşısına çıkmaya mecaliniz olmuyor sanki suclu olan sizsiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…