Eşim ve eski nisanlim... :(

Tam tersi bir olay anlatacagim eski sevgilim boyleydi cicekler bocekler suprizleer cok asiktim sonra annemin artk ciddiye binsin demesiyke tuydu..2 yildir hayatimda cok iyi biri var ve aksine unutur supriz yapmaz bir gun bana "siz kadinlarin kacirdigi bir nokta var bir adam neyi abartiyorsa ondan korkmaniz gerekirken asik oluyorsunuz adam abartili yasiyorsa ofkeside buyuktur dayakta atar " demisti. Ben aylarca alisamadim sevgilime o heyecani ozledim suprizleri o luks hayati ozledim ama simdi okudugum şu yazi bir seyleri daha iyi anlamama yardimci oldu yaniliyor muyum ? Sizede tavsiyem mutsuz oldugunuz yerde kalarak yillarinizi tuketmeyin hele ki siddet gordgunuz bir yerde mutsuz bir aile coxuguyum annem senin icin ayrlmafm derken keske ayrlsaydn dedim yillarca

ben sizin yerinizde olsam anneme resti çekerim. o adamla görüştüğün, benden haber götürdüğün sürece yüzümü bile göremezsin derim. bunu gerçekten yaparım. ne sesimi duyar ne yüzümü görür.
anneniz evliliğiniz için büyük tehlike.

Annen neden hala eski nisanlinla gorusuyor son yazilanlari okumamistim cok garip senin evlilign iyiye gidiyorsa hala neden eskiye ozlem duyyuyorsun ?

geçen bir teyze le tanıştım,oğlumun düğünü var filan falan,sonra hıkayeyı anlattı,oğlu teyzesının kızına aşık,kızda aşık,ama bunların evi yok dıye kızın babası vermıyor,kız başkasına verıyor,kızda alıyor,ama bu teyzenın oğlu kızı unutamıyor,6 yıl için çok ınsanla görüştürülüyor,ama olmuyor,ve dıyorki on çocuklada boşansa onu alırım dıyr,neyse kızda 4 yaşında bir çocukla boşanıyor,hoopppp bu çocuklaa nışanlanıyor,teyze dıyrki oğlum çok pişman olacak,çok anlattık dınlmedı,bıze düşen ailesi olarak yanında durmak duyır ve görevlerını yerıne getırıyor,bu olayı hatırladım,eski nışanlın sana kavuşamamış,tuketememış,takık kalmış bacım,sakın ınanma,brı ksıım ınsanlar elde etme hırsı vardı,sahıplenme,sonra vazgeçer,elde ettıkden sonra,eşine gelınce,çok üzüldüm,acaba aşdan o adamın gerçek yüzünü görememdınmı,yoksa o adam güzel oynadımı,eğer oynadı iese çok üzücü,belki oda sneınle evlendıkten sonra sevgisi bitti,acaba sen çok naz yapıp mılletı peşinden getırtıyorsunda,sonra çok matah bişi değilmişmi diyor erkekler,annen tehlıkeli kadın,sakın ona güvenme,sakın,

Ya anlattıkların hiç hoş şeyler değil üzüldüm bende 7 aylık evliyim eşim de çok iyi bilir ki bir tokata çeker giderim ortada doğmuş çocuk olsa bile. Eski nişanlına gelince onu hiç anlatmana gerek yoktu bende sanki bi yanın onda gibi hissettim ama oda doğru insan gibi gelmedi bana. Böyle koşturması için ondan ayrılman mı gerekiyormus? Annende hatalı tabii ama bunlar ivir zivir önemli olan eşin. Bence güzellikle konuş Düzelmek varsa niyetinde deneyin yoksa bırak derim... ALLAH yardımcınız olsun inşaAllah.

Konu sahibi mesajını yazmış gitmiş cevap yazmıyor da okuyorsa şunu bil canım eşin çok haklı sana dayak atmakta deil yanlış anlama aileni sevmeme konusunda haklı görüyorum annen haniiiii...
Annenler belliki eşini istemiyor olursa olur olmazsa dieri olur kafasında hala ama yanlış yol kesinllikle boşan ona gir o sana neler neler yapar bence onun içinde başka fırtınalar kopmuş öc alırsa şaşma

Eski nişanlının hevesi de geçecek yine ilişkide inişli çıkışlı bir dönem geçirecektin
Şuan onda elde edememe takıntısı var seni elde ettiğinde o sevgi yumağı normal rutine binecek belkide geçmişin intikamını senden ve çocuğundan çıkaracak
Şükür seninde geri dönüş niyetin yok
Sosyal medya gizliliğini gözden geçir mutlaka ve annene de tehlikenin farkında olup olmadığını hatırlat tembihle

Kaçan balık büyük olur derler.eskinişanlın ayrıldığınız için gözünde büyüyor güzel yaptığı şeyler aklına geliyor sadece ve sen onu düşündükçe kocandan çok dahanefret edeceksin.bak canım o seni yok 10 yıl da beklerim dicek kadar sevseydi gözünde bırakmaz o düğünü yapardı ama yapmamış.hem annene ne oluyor da laf taşıyor yok seni seviyor yok ağlıyor diye.resmen sürekli beynine kazıyor.evli barklı kadınsın bırak maziyi önüne bak.bebeğini düşün ona göre temiz bir kafayla karar ver bence

Dayağın şiddetin,tokadın "hakettim"diye bir gerekçesi yoktur.
Nişanlanmışsın olmamış bitmiş.Bunun hakkı tokat değildir.
Eski nişanlın adam olsaydı,3 yıl bekletmez evlenirdi.
Eski nişanlın adam olsaydı evli barklı bir kadının hala peşinden koşmak gibi bir cibilliyetsiz harekette bulunmazdı.
Annen nasıl bir anne ki,bunları sana söyleyip kafa karıştırıyor
Annen nasıl bir anne ki,eski nişanlınla görüşüyor.Senin evlilğini eski nişanlına mı anlatıyor
Annen nasıl bir anne ki,elin adamı,evli kızı için ban dönsün deme cesaretini buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…