Eşim ve eski nisanlim... :(

ben 1 adamla 5 senemi gecirdim. sevdigim icin hic evlenmiyor, beni oyaliyor diye dusunmedim.asiktim ve aski 5 sene icinde doya doya yasadim. bence en buyuk hatan askini yasamayisin olmus.yazik olmus

Sizde ki ne inatmış bir kere daha deneseydiniz o kadar koşmuş. 2 Çiçek 2 hediyeye mi kandınız kaderde ne varsa onu yaşıyor insan ilk nişanlınız maddi sıkıntısı varmış mevcut eşinizin cimri olduğunu öğrenmişsiniz yani her türlü mali sıkıntı varmış kaderiniz de seveni tespit edebilseymişsniz ama Buda kader hayırlısı size şiddet uygulayan o adama dersini itina ile verin tek tavsiyem

Annenizin bunları size iletmesi çok yanlış. Eşinizle tam olarak birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz. Hadi bunu da geçtim hemen hamile kalmışsınız yani nereden tutsak elimizde kaliyor

Annen niye görüşüyor ve konuştuklarını sana yetiştiriyor ? Sorun bu

Hamileliliğe kadar boşan eski nişanlına dön, diye düşündüm. Çünkü eşini de aldatıyorsun (cinsellik olmadan) sürekli biriyle kıyaslanmak, daha kötüsü biriyle kıyaslandığını bilmeden uğraşmakta zor.

Bence eşin kötü biri değil. Çünkü içinde bu kadar fırtına yaşıyorsan muhakkak ona da yansıtmış, adamı germişsindir. (Tokat olayını kabul etmiyorum.) Fakat sadece 50 tl için tokat yediğini düşünmüyorum. Birkaç gün, birkaç saat önce mutlaka başka bir sorun yaşayıp, sonra bu olay olmuştur

Hayatiniza hic dogru bir adam girmemis maalesef. Biri ciddi adim atmak yerine sagda solda aglamis. Digeri 50 tl icin siddet gostermis...

Gel dese gidecekmişsiniz gibi
Gerci gelde demişte bi nevi
Sanki bizlerden onay bekliyormuşsun gibi olmamış mı ?

Burdan okuyunca ne kdarda " vay be adamdaki aska bak" desemde.
Boyle adamlara uzaktayken degerli gelirsin. Her gun aglar belki senin icin mesela.
Ama sen yaninda oldugun gun, one geldigin gun artik pekte hayal edicek biseyi kalmaz.
Karakteri degisir.
Ben olsam esimle durumu duzeltmeye calisirim yuvami kurtarmak amacli. Tabi bu iki taraftanda gelmeli.
Yok olmazsa bosanirsin.
Tabi bunu bu hikayede cok kolay soyleye bilir insan " iki seven kavusucak, bosansinda gelsin" demek. Ama ciddi cddi bakiyosanki esinle hayat yurumuyor. Iste o zmn bosan. Ama cabala yani ilk once.Bosan drkende hemen digr adama git demiyorum. Bi zaman tani kndine. Acele etme sakin.

Evlenene kadar aklı nerdeymiş evlenincemi kıymetli olmuşsunuz

Şahsen ben eski nişanlı için hiç iyi şeyler düşünmedim.Kendisi ruh hastası takıntılı biri bence.
O kadar seviyorsa 3 sene içinde basardı nikahı sizi kaybetmezdi.
Sadece takıntı haline getirmiş bir ruh hastası bence.Evlenmiş kadının hala neden annesini arıyor ki?
Hayır anne de çok ilginç siz evlenip gitmişsiniz hala ne diyerek o adamla konuşuyor.
Eşiniz bi öğrense çok büyük skandal çıkar ki haklı da adam yani.
Şimdiki eşte aynı oranda ruh hastası gibi.
Hata böyle bir evliliğe emin olmadan çocuk yapmak olmuş.

Ben hepsini gectim,annenizin size bunlari anlatmasina takildim.Hamilesiniz uzulebilir stres yapabilirsiniz hassas donemdesiniz.Bence eski nisanlinizinki ask falan degil ask olsa baskasinin olmaniza tahammul bile edemez.Psikopat midir nedir

Anneniz size nasıl söyler bunları? İnanın şaşırdım. Tek dikkatimi burası çekti. Abooo benim Annem oyar valla o adamı !!....
Annenizin size anlatması eşinize haksızlık

Evlilik bir kumar, lütfen yaşadığınız nişanlılığın cezası olarak görmeyin.
Eşinizle konuşun, anlamaya çalışın, sıkıntılarınızı anlatın, siz çalışmıyor musunuz? Öyleyse işe girin çalışın, kendi ayaklarınızın üzerinde dimdik durun

Demeyim demeyim diyorum ama adamla 6 ayda evlenmissin, dayak yemissin ve buny ustunede gidip cocuk yapmissin! Burdaki suclu maalesef sensin kendi kiymetini bilmedigin icin ve az daha tedbirli olabilirdin. Eski nisanlindan niye bahsettin onu yine hic anlamadim o bekler ister ama sen simdi bile bosanip ona gitsen seni cocukla kabul eder mi bilemem. Ne olursa olsun su anda evliligin hakkinda karar vermen lazim ya esinle oturup konusup biseyleri duzelt yada bitir. Annende ayri bi alem ondan hic bahsetmiyorum. Uzuldum senin adina Allah yardimcin olsun

Dun tam esimin gelme saatinde yazdigim icin cikis yapmak zorunda kaldim birdaha da giremedim cok ozur dilerim arkadaslar. Yorumlarinizi hepsini okudum . Tesekkur ederim.
Kesinlikle eski nisanlimi ozlemiyorum yada onu sevmiyorum fakat her kiz annesinden etkilenir.. ben ne zmaan esimle tartissam anneme aglasam anlatsam mutlaka sohbetin icine eski nisanlimi dahil ediyor diyor ki ben onun kadar sevenini gormedim..
Onunla evlenseydin seni ezmezdi ezdirmezdi bu kocan ailesine duskun.. bu kocan daha hamileligine bile sevinmedi.. sen eski nisanlinla evlenseydin o seni el ustunde tutardi cok dedik ama dinletemedik ki diye konu arasina skstriyor.

Esim bunlari bilmiyor bilse tabiki kizar ama bilmedigi halde annemle gorusmemden rahatsiz annemi sevmiyor buyuzden de sanki annem ona inadina yapar gibi otekiylegorusmeye devam ediyor.
Aslaa ama aslaaa aldatma gibi bi niyetim yok. Sadece derdimi paylastim.

Esimle cok cozulmeyecek problemlerim olduguna inanmiyorum evliligimin ilk ayinda siddet gordum evet ama o gunden sonra o da hatasini anladi ve bana daha anlayisli olmaya calisiyor. Bosanmayi suan icin dusunmuyorum aldatma gibi durumlar asla soz konusu degil cunku.
Ama bu takintili adamin varligi beni rahatsiz ediyor. Dusunun bi birinin surekli sizi merak ettigini sizi takip ettigini sizden haber aldigini bi dusunun. Ilerde cocuguma bile zarar verebilir bana zarar verebilir esime zarar verebilir pskolojik olarak zaten annemle ikisi beni mahvettiler.
Facede bi resim paylasiyoruz esimle. Ertesi gun annemden duyuyorum suraya mi gittiler buraya mi gittiler hemen aramis bizi sormus. Ben onu 10 yil gecse beklerim demis.

Annesine babasina demis ben ondan baskasiyla evlenmem cocuguyla gelirse kabul edeceksiniz demis onlarda tamam demisler (hicbi anne baba kabul etmez cocuklarinin takintili oldugunu bildikleri icin oyle dmeisler bence)

Burada en garip insan öncelik iele annneniz bırakın yetiştirmeyi size görüşmemesi bile lazım eski nişanlınız ise adam değil azıcık onur gurur yahu evli kadının peşinde işi ne ?

Burada en garip insan öncelik iele annneniz bırakın yetiştirmeyi size görüşmemesi bile lazım eski nişanlınız ise adam değil azıcık onur gurur yahu evli kadının peşinde işi ne ?

Ne olursa olsun başkasıyla evlenmiş bir kadını ve ailesini rahatsız eden adam aşık değildir
takıntılıdır bence. Dikkatli olun,tehlikeli biri bence.
Şu sizi döven adamdan boşanın biran önce.

bende aynen böyle düşünüyorum.

konu sahibi keşke o kadar eski nişanlınızı dert olarak görmektense şu an kötü giden evlililiğinizi anlatsaydınız. çünkü bu bence daha büyük sorun. bide hamilesiniz. umarım şu hamilelik sırasında bari tokat fln yemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…