Eşim ve eski nisanlim... :(

Eski nişanlınız sizi çok sevseydi 3 yıl nişanlılıkla oyalamazdı bence siz restinizi çekince evliliğe girişirdi artık.Eşinizle de daha tam tanışmadan 6 ayda oldu bitti diye hoop evlenirseniz bugün karanlık tarafını görürsünüz.İnsan kaç yıllık eşini tanıyamıyor gerçi.Size şunu diyeyim ikisinden de bir şey olmazmış ama geç kalınmış artık hamileymişsiniz...

Annen hala oadamla nasil irtibat halinde.ve ne hakla size gelip anlatiyor donsun kabul ediyorum herrhaliyle diye.annan biliyomu evindeki sorunlari.

Eşinizi sevseydiniz onun eski nişanlısı ile annesinin sürekli iletişim olması annesinin ona sürekli o nişanlısından bahsetmesi hoşunuza gider miydi bilmem
Eşinizi sevmiyorsunuz anladım
O da sizi sevmiyor
Yazık olacak o çocuğa çok üzüldüm
Ama ne sana ne eşine ne eski nişanlına sadece karnındaki bebeğe

Çok seviyordu madem ayrılığa izin vermez ne yapar eder evlenirdi seninle.

Boşuna üzülme onunla olmadı diye onunla da mutlu olacağını sanmıyorum.

Haa eşimle niye evlendim de o pismanligini anlarım..

Hoş artık çocuk var keşke bari bu konuda dikkatli olsaydınız..

valla evet adam niye evli kadini ariyor,evet anne cok yanlis davranmis,koca desen evet adam degil vs vs... ama bir benim mi romantizm basimi dondurdu.. kocani bosa o adam senin de cocugunun da kiymetini bilir demek geldi icimden..

B
Burda en buyuk suclu anneniz olmus cunku neden hala eski nisanlinzla konusuyor ve size konusulanlari anlatiyor.. bence anneniz sizin aklinizi celmeye calismis ve sizde buna guvenerek bazi seyleri bahane edip bosancak gibisiniz..

O aglar aglar yarın evlenıer belkı bı cıktıgı da vardır burada bı konı okumustum kızdan ayrıldıkdan hemen snra evlenmıs evlenecegı haftaya kadar kıza mesaJ atmalar falan ... Fazla etkılenme zaten baskasının karısına kabulum dıyen bı adamla da evlılık pek mantıklı degıl... Brde sen yuvanı yıkmak ıcın srmuyrsunda hanı dıyelım kı tekrar eskı nısanlına döndün eee nlcak ılk baslar hos geldın masum melegım snrakı aylarda hazmedememeler ılk evlılıgını kafana vurmalar , esının senı uzmelerı heeep kafana kakılır

O nişanlıyla ol demiyorum ama sana vuran adamı bırak.
Bebekte hata olmuş

Evini bağını açmışsın bu ne böyle şimdi, aşık değil hırs yapmış bence nişanlı..

Erkekler işte.... Belki o sana deli olan nişanlın sen yüz verseydin onunla evlenseydin şimdiki eşinden daha kötü bi koca olacaktı ki eminim öyle de olurdu yani.

biye beklediki 3 yıl maddiyatmı askerlikmi neydi derdi. takıntılı bir ask var sana kavusunca bitecek ve onunda gözündeki perde aralanacak. ozaman istemesede vuracak yuzune belki kin duayacak. eskiyi kafandan at mevbuten karsılastırıyosun annenen evliliğin kötü yanlarını söyleme.esinle sorunlarına yogunlas ve duzeltmeye calıs sen sevseydin eskiyi yeniyi almazdın hayatına

Annen böyle yaparak sana ve evliliğine çok büyük hata yapıyor. Sen evlisin, hamilesin; eski nişanlınla hala konuşması, görüşmesi de ne demek? Annen eski sevgilinle tüm irtibatını kesmesi gerekiyor, yoksa bu işin sonu hiç hayırlı değil. Eski nişanlının yaşadığı şey aşk filan değil; hırs yapmış, takıntı haline getirmiş seni. Hastalıklı bir durum resmen. Eşinden boşanıp bu adama geri dönsen sen sanıyor musun her şey güllük gülistan olacak? Olmaz. Onu yarı yolda bırakıp evlenmişsin, üzerine hamile kalmışsın, çocuğun olacak. Bu adam bütün bunları yutmaz, hele böyle takıntılı bir tip asla yutmaz. Zehir eder sana hayatı. Ki boşanıp ona dönsen zaten çocuğunla filan kabul etmez seni. O şimdi takıntılı hale getirdiği için böyle peşinde, hırslanmış çünkü. O yüzden bu adamı kafandan at, bu adama güvenip de evliliğini mahvetme. Ha eşinle anlaşamıyorsanız boşanırsınız ama bu adam için boşanmayı düşünürsen hata edersin.

Bende yorum yapayım dedim ama konu sahibi madem ortada yok boşuna yormayım kendimi.

Yani ben sende bir suç göremedim canım eski nişanlın bu kadar seviyorsa bir nikah kıymak bir ev kurmak bu kadar zor değil konuşacağına icraata geçseydi boş lafla gemiler yürümüyor Malesef , eşin de saçmalamış eğer bu hareketleri düzelecek gibi değilse boşanacağını söyle ama eşinden ayrılsan bile eski nişanlına dönme hüsran olur sonun , umarım elim ile aranız düzelir bu arada kaç haftalık hamilesin eşin ne diyr Bebek konusuna ?

adam madem o kadar seviyordu neden evlilik için bir şey yapmamış saçma. kocan da nasıl bir varlık anlamadım üç kuruş için dövmüş. gerçi vurmanın hiçbir sebebi olamaz ya neyse. kocanın sana bir daha vurmasına asla ama asla izin vermemelisin. boşan diyemem senin bileceğin iş ama dayak olayını sonlandırmak zorundasın. diğer adama gelince bir kere annenin telini mutlaka değiştirt ve söyle sana bir daha haber iletmesin. eğer boşanırsan da bu adamın da seni çok mutlu etmeme ihtimali var. çünkü bu zekası düşük erkek milletinin genel özelliği sahip olunca kıymet bilmemeye başlar. ne kadar peşinde koştuğunun bir önemi yoktur. yani boşanmanı, bebeği falan kafana kakarsa hiç şaşmam. inşallah hayırlı bir çıkış kapısı bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…