Eşim Ve Çok Değerli Ailesi.. Neden Herşey Böyle Kötüye Gidiyor :(

evet değmez biliyorum su an cok hastayım üzüntüden stresten hasta oldum ve toparlayamıyorum kendimi inanın evlilik çok zormuş allah benm durumumda olan herkeze yardm etsin şu an kaynanamın yüzünü dahi görmek istemiyorm o derece nefret ettirdi ve kötü olan eltim baş tacı oldu

evet çok zor çok herkez dedi takma canına yazık bu dünyaya bir daha mı geleceksin die ama o kadar zor ki takmamak su içim yanıyor hala o döktüğüm gözyaşlarını helal etmyorum ben onlara en güzel günlerimi zehir ediyorlar bana..

canım allah sana sabır versin ben birde altlı üstlü otursam gerçekten dayanamaz ve kafayı bozardm olan bize oluyor cok üzülüyorum

hayır canm hiç de kötü örnek değilsin .. hiçde kötü yapmamıssın ammada bir etmişssin bak şimdi değerli kıymetli olmuşşndr dişini göstermessen iyi olursan seni eziyorlar maffediyorlar çünkü.. ama allah büyük demi görüyor bunları bende pes etmicem asla etmicem

Haha cok guldum.. Valla bu bazi erkekler tam dangalak

Bence annene esin isteyken git esinde bilmesin ne olacak.. Sonra kendi annene 3 gittin benimkine 1 olur.. Her b.ku bilmeseler ne olacak???
haklısın ben artık söylemicem anneme gittimi 2 saatte olsun gtsemde demeyecem bakalım napacak gtmedimi düşünnce gerçekten cok merak ediyorum başıma kakacak ne bulaacak cok yazık..

Yaşattiklarini yaşamadan ölmezler. Hic kafana takma eltinide boşver allahlarindan bulsunlarr

evet geçmiyo böyle olan ise bana oluyor kendimi çok yıprattım daha şimdiden kimin için kaynanam için ..!!!! bi yetime böyle eziyet ediyorlar ya ben daha birşey demiyorum onlara

eşim kendi apzıla demişti zaten bana onlarda bekliyorlar diye bende dedim ama ben insan değilmym bende bekliyorum bana yazık değil mi diye.. bu hafta kendimize ayrılm die hafta içi gtcek eşim.. ama haftaya nasıl olur bilmiyorum bide gittikleri her yere bizi çağırıyorlar of of olmaz olsunlar vrya

benmde artık sağlam bi nedenim olacak biliyormusunuz oda dershanem ders çalışıyorum diyecem hep bahane edecem ne hallleri varsa görsünler benden uzak olsunlar kötü olsunlar benden ama yeterki uzak olsunlar nefret ettm nefret..

zaten evliyken birşeyleri hemen yapamıyorsunuz bilyormsnz ben bunuda cok iyi gördüm anladım ve yaşıyorum..
zamanla ama asla vazgeçmicm kararlılımdan napıp ne edip bu durumu düzeltecem.. asla hep dik duracam bu konuda..

haklısın ben artık söylemicem anneme gittimi 2 saatte olsun gtsemde demeyecem bakalım napacak gtmedimi düşünnce gerçekten cok merak ediyorum başıma kakacak ne bulaacak cok yazık..
benim eşimde annenle hergün konuşuyosun telefonda benim annemle konuşmuyosun derdi :)) annem başka şehirde benim. Baktım olmuyo, annemle konuştuğumu sölemez olmuştum. bilmem konuşmadık, haberim yok nasıllar derdim. annemi tersler gibi konuşurdum eşimin yanında. annemin yanında deil tabiiki. yani annemi savunmazdım hiç eşime, annemin hatalı yanlarını sölerdim. ki burdan anlasın kendi annemi bile eleştiriyorum onun annesinide eleştiriyorum diye öyle imaj çiziyorum :)

İşte eşin tam geri çark ettiğinde sayıp dökecektin bir bir
o benim annem ne demek kv ye de aynı sayıda gitmek fln

Bir daha bu lafı duymayacagim diyecektin
Aileyi de bir hafta seni gezdirsin bir hafta onlara gidin
Kv nin sözlerine de güül geç sakin muhatap olma cvp verme duymazdan gel

Zekice

Bu ne yaa
Ben hergün annemi aramiyorum kv mi aramamış beklemesin kimse de ve kararlı ol arama cumalari ara sadece

her yeni gelinin çoğunun yaşadığı bir sorun bu
bende yaşamıştım ve 600 km uzakta olduğumuz halde
ama zamanla geçiyor
biz 3 yıllık evliyiz inan ki daha yeni annemlerde yatabiliyorum
ama annesinden ayıramıosun malesef, ters tepiyor
sen ayırmaya çalıştıkca daha da baplanıyor
o yüzden zorlama, bırak kendi haline. ayrıca ne o öle kayınvalidenin evinde temizlik yap falan
git otur akşama kadar, hiç bişeyide elleme
ben artık öyle yapıyorum
çünkü inan ki hiç bir zaman onların gözünde değerli olmuyorsun

belki yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim. Ne kadarlık evlisiniz siz? mesajlarına bakıyorum, eşinin dediklerine, senin düşündüklerine. aynı biziz yani :) Tıpatıp.
senin kendimi ezdirmicem halledicem bu durumu diye kendine güvenin aynı ben :) Bende aynı cümleleri kuruyordum.

Eşlerde olan anneye bağlılık biz kadınlarda yok vallahi. ama biz ne yapar eder kocamızı yedirmeyiz. Kayınvalidem maddi manevi bana çok yardımcı olur ozaman çalışmıyorsam eğer evinin işlerine yardım edebilirim tabiki.Ama hem laf ye hemde hizmet et olmaz öyle şey.

pazar günü için plan yap. bu planınıda 4-5 gün önceden söyle.aradada sürekli heyecanlı bir şekilde tekrarla.eşine kvdene gitmek istemediğini söyleme.tek istediğinin eşinle zaman geçirmek olduğunu belli et. zamanla düzeliyor ama taviz verme.

bu arada eşim benim anneme gitmemi kvye gitmemle kıyaslasa olay çıkarırdım heralde. beni senin annen mi büyüttü okuttu diye. herkes haddini bilsin. kimse annenle görüşeceğin zamana karışamaz kocan bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…