esim ve cocuk gibi aglaması

söyleki söylediklerin icin cokkkk tesekkür :))
bencilim tabisiii

ben her zaman derim beni istemeyen kendi kaybeder herkeze es cok esimede banada hani ben bi laf dedim diye benden sogucaksa oooo cok isi varrr

insan tabiki annesi üzülür kim olsa ama sürekli zaten kadın saat bası aynı seyı acıp aglıyo eee cocuklarıda voltran gibi ellerini tutup bakarlarsa ne olurrr

anneye öyle güc verilmez sırtına vurup oooooo annem benin yaa sen neleri yendin bu hastalık neymiss anasını bile bellersin demek lazım böyle gülerek kahkaha atarak

ama bunlar hepsi sürekli aglarsa herkez üzülür sahsennn
esime daha cok üzülüyorum
zayıfladı valla 2 haftada

esimde is yerinde makine kullanıyo bi anlık dalgınlık kolunu bacagını götürürü ee esim 30 kaynana 70 yani simdi esimimi düsünürüm kaynanamımı

ayrıcaa bide el kızı degilmi diyenler olmus zaten kaynana yani ben onu 8 senede cözdüm ne yaparsan yap seni ne kızının yerine koyar ne bisey neler aldım yeni gelinken neler yaptım oooo sonra arkamda yüzümden ne laflar duydum

mesela 2 haftadır bendeler hep en özel en güzel yemekleri yaptım restorantlara götürdüm günde 20 kisi geldi belki zyarrete cay kahve hizmet o bicim yoksa hamurumda yok yani hizmet etmek beni baglmaz ama esim icin iste

neysee gecen 2 gun kızına gitmis bana geldi ben simdi size geldim hapımı unuttum söyleniyo böyle ama nasıll benim cocuklarım hep pesimde burda hep unutuyorum aaaa böyle olmaz daha bi sürü sey ulan unutma yani banana kac yasında kadınsın o zaman cep kullanıyon net kullanıyoun ayarla saatını yada kızlarından saat bası konusuyon de kızlarını bana hap saatimi hatırlatın diye hiccc umursamadım söylenirken ben deseme nolcak gelin gelindir

kaynanam hep kendini iyi bilen takımdan bi oglunun karısını kacırdı
kendi erkek kardeslerinin karılasını istemez eee bi sen mi iyisin

Ya limoncu, dediğin bir laf yüzünden giderse gitsin meselesine yanlış yerden bakıyorsun. O herhangi bir laf değil, üzüntülü, hassas bir anda, o mesele ile alakalı seni ilgisiz ve duyarsız gösterecek bir laf canım. Bu laftan dolayı evet, sen zararlı çıkabilirsin. Ben deli gibi sevsem de, acılı bir anımda duyarsızlık gösteren birini bırakabilirim. Bunun ayrımına var artık.
Kaynananı sevmeyebilirsin, ama eşini seviyorsun galiba? O yüzden biraz daha dayan, eşini toparlamaya gayret et. İyi beslenmesine yardım et, tatlı tatlı konuş. İş yerinde başına gelebilecek kazalarla alakalı tatlıca uyar, bak üzülüyorsun biliyorum ama böyle de sen çok yıpranırsın, annen için güçlü ol falan de. Yani itici görünme tamam mı?
Zaten kaynananla aran iyi değilmiş, karışma görümcene falan ağlarlarsa ağlasınlar. Sen eşine yoğunlaş.

Hz. Ali nin bir sözü vardır kınamayınız kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz

Hz. Ali nin bir sözü vardır kınamayınız kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz
bu sözü cokkkk iyi bilirim bu yüzden kimseyi kınamam ben esimin tavrına kızıyorum allaha karsı gelmek bence bu kadar isyan kaynanam öyle nerden geldi bana bu hastalık nerden gelcek allahtan geldi

sürekli isyan ederek aglamak kimse kalmıcak
anne babanın ölmesi tabki üzücü ama dünyanın sonu degil hayat devam ediyo istesende istemesende

Ben genelleme olarak söyledim yanlış anlamanı istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…