- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.407
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen öyle bir ağlaki çığlık at evi yık boğazın yırtılana kadar bağır yat yere tepin. seni sakinleştirecem diye ağlamayı unuturlar. ama her ağladıklarında yap bunu:)kızlar kaynanam bi ameliyat olcak ve riski esim sürekli 5 yasındaki cocuk gibi aglıyo diger kardesleride aynıs sekılde evde sürekli bi cenaze havası buna nasıl engel olabilirim
sürekli agmala seyleri en sevmedigim sey ben canım nasıl yansada asla aglamam kız cocugum bide bunlar erkeklı kızlı sürekli aglamak cok garip geliyo bana
esime destek yeterinde oluyorum ama onlar agladıkca ben geriliyorum nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım kızlar
Adami birak aglasin buna engel mi olacaksin. Ne istiyosun ki .. Aglamasinmis.snin annene bisey olsa kimblr sn neler yapardnkızlar kaynanam bi ameliyat olcak ve riski esim sürekli 5 yasındaki cocuk gibi aglıyo diger kardesleride aynıs sekılde evde sürekli bi cenaze havası buna nasıl engel olabilirim
sürekli agmala seyleri en sevmedigim sey ben canım nasıl yansada asla aglamam kız cocugum bide bunlar erkeklı kızlı sürekli aglamak cok garip geliyo bana
esime destek yeterinde oluyorum ama onlar agladıkca ben geriliyorum nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım kızlar
Güleceğin mi çıkıyo ?oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye
onlarn yanında bende huzursuz oluyroum
Hayır birde haklı bulanlar olmuş limoncu hastayı düşünmüyor ki kendini ve çevresini düşünüyor.
oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye
onlarn yanında bende huzursuz oluyroum