• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve cocuk gibi aglaması

Sen daha cok agla kiz.
Dizlerine vura vura agla. Biz napiyomusuz meger desinler bir kendilerine gelsinler seni gorup.

Bazılarının yapısı budur kadının yüzüne yüzüne ağlamıyorsa annesidir anlamalısın

Gercekten peesssss ya insanin annesi fark eder mi kiz erkek sonucta riskli bir ameliyatmis bencil olmayin benim annemde ameliyat oldu ben abim 10 gun boyunca perisandik oda erkek olmasina ragmen her gun aglardi annemin agridan duramamasini aglayisini gordukce harab oluyodu..bu kadarda size batmasin bu konu

kızlar kaynanam bi ameliyat olcak ve riski esim sürekli 5 yasındaki cocuk gibi aglıyo diger kardesleride aynıs sekılde evde sürekli bi cenaze havası buna nasıl engel olabilirim

sürekli agmala seyleri en sevmedigim sey ben canım nasıl yansada asla aglamam kız cocugum bide bunlar erkeklı kızlı sürekli aglamak cok garip geliyo bana

esime destek yeterinde oluyorum ama onlar agladıkca ben geriliyorum nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım kızlar
sen öyle bir ağlaki çığlık at evi yık boğazın yırtılana kadar bağır yat yere tepin. seni sakinleştirecem diye ağlamayı unuturlar. ama her ağladıklarında yap bunu:)

Erkekler ağlamaz denilen,ağlamanın erkeğin güçsüzlüğünün olduğunun düşünüldüğü toplumda yaşıyoruz .Kimi erkek bu tür düşünceler yüzünden içine atar,kimi insan atamaz.Sonuçta hayati risk varmış.Ağlamasa diğerlerine destek olabilse daha iyi ama,ağlayanları gördükçe hislerine engel olamıyor demek ki.Anne bu sonuçta.

Kv nin yerinde olsam hazır herkes o kadar ağlamışken ölmezsem ayıp olur deyip ölürdüm:KK47: kadına moral gerekiyor.

kızlar kaynanam bi ameliyat olcak ve riski esim sürekli 5 yasındaki cocuk gibi aglıyo diger kardesleride aynıs sekılde evde sürekli bi cenaze havası buna nasıl engel olabilirim

sürekli agmala seyleri en sevmedigim sey ben canım nasıl yansada asla aglamam kız cocugum bide bunlar erkeklı kızlı sürekli aglamak cok garip geliyo bana

esime destek yeterinde oluyorum ama onlar agladıkca ben geriliyorum nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım kızlar
Adami birak aglasin buna engel mi olacaksin. Ne istiyosun ki .. Aglamasinmis.snin annene bisey olsa kimblr sn neler yapardn

oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye

onlarn yanında bende huzursuz oluyroum
Güleceğin mi çıkıyo ?
Bravoo...
Annene gün olur da ağlarsan kocanında gülmekten içi çıkarsa anlarsın..
Bi de insanlarla dalga geçiyor ya..

Bana onlardan çok sen psikiyatrik vakasın gibi geldi. Ağlamasınlar rezil oluyorum nedir ya? Nöronlarında sıkıntı mı var senin. Senin ailen söz konusu olsaydı? Hiç düşündün mü? Kızlı erkekli ağlamazsınız o zaman!! Böyle bencillik görmedim.
Üstelik burada kendini haklı çıkarttığın kadar ağladıklarını da sanmıyorum
Kıskançlıktan ölmek üzeresin

Önceki yorumları okumadım...
Ağlayabilirler bu gayet normal annesi sonuçta, Benim eşimin de annesi beyin kanaması geçirdi eşim benim yanımda ağlayamadı ama oda ağladı biliyorum..
Sizde ya o ortamdan uzaklaşın yada ağlamayın güçlü olmamız lazım siz burda sanki herşey bitmiş gibi ağlıyorsunuz oda orda hisseder falan diyin. Ayağa kalkınca sizi böyle bitkin görmesini mi istiyorsunuz falan diye haz verebilirsiniz.
Ama insanların ağlaması duygularını üzüntülerini ağlayarak atması da gayet insanı bi durum...

onun yanında ve destek olacaksın sonuçta annesini kaybetme korkusu yaşıyor kolay değil.öyle rahatlayacaksa bırak ağlasın ve deşarj olsun sen ağlamıyorsun diye herkesten öyle davranmalarını bekleyemezsin

Kv'nizi seven ,değer veren biri olsaydınız size hak verirdim belki konu sahibi . Ama şimdi eşin ağlarken senin bu psikolojide olman gayet normal . Allah eşinizin annesine şifa versin . Sağlığına kavuşsun onu sevenler üzülmesin inşallah .

oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye

onlarn yanında bende huzursuz oluyroum

Aynı derdin beteri size gelsin de güleceğiniz o zaman çıksın o zaman...
voltran gibi diyor, riskli ameliyat dedikten sonra. el kızı diye boşuna demiyolar sizin gibilere. el bile şu vicdansızlığı yapmaz.

Back