• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve cocuk gibi aglaması

Çok geçmiş olsun bu arada, eşin zaten sana nazaran yumuşak bi insan, herkes kapıp koyverince o da kendini kaybetti demek, sana kızanlar olabilir ama ben haklı buldum şöyle kibu gibi durumlarda soğukkanlı aklı selim serin birinin ortalıkta olmasi her zaman iyidir enerjisi bile yeter

oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye

onlarn yanında bende huzursuz oluyroum

Düşünce gücüyle kadını öldürecekler herhalde. Tamam ciddi ve riskli bir durum ama iyi düşün ki iyi olsun derler.
Bu arada eşinin belki şu anda desteğe ve şefkate fazlasıyla ihtiyacı vardır. Bazen ağlama demek yerine omzunda ağlarken sırtını okşamak bu durumun azalmasında çok daha etkili olabilir. Mesela ben ağlarken biri bana ağlama dese iki katı ağlarım.

Düşünce gücüyle kadını öldürecekler herhalde. Tamam ciddi ve riskli bir durum ama iyi düşün ki iyi olsun derler.
Bu arada eşinin belki şu anda desteğe ve şefkate fazlasıyla ihtiyacı vardır. Bazen ağlama demek yerine omzunda ağlarken sırtını okşamak bu durumun azalmasında çok daha etkili olabilir. Mesela ben ağlarken biri bana ağlama dese iki katı ağlarım.

Ağlama lafına uyuzum zaten, içim kabarmış arkadaş çatlayım mı, o yüzden kimseye de demem gerekirse oturur bende ağlarım, alırım bi tuvalet kağıdı rulosu ağlayana yandaş olarak elime dolar dolar sümügümü sile sile ağlarım

Yav benim Annemin basina böyle birsey gelse Allah korusun, bende höngür höngür aglarim.
Birakin aglasinlar ayol, bence bunu bukadar dert etme kendine, salya sümük aglasinlar lütfen bu onlarin hakki bence.

3 5 günü gecti be canm saat bası sürekli aglama anca kendini hasta eder cocuklarınıda hasta eder ki kocam hastalanıcak ondan korkuyorm dün yolda geliyoruz cocuk gibi aglıyo esim dedim bi tanıdık görse ne dicem yaa sus yolda bari hersey allahtan yani ölümde olcak kalımda
Benim annem hasta olsa yoldakileri mi umursicam Allah aşkına bence burda sadece kendinizi düsunüyosunuz bencillik etmeyin

Hasta etkileniyo aglamasinlar desen anlarım da ben geriliyorum demen bencilliğe girer

Ne ameliyatı peki? Yani inşallah hiçbir şey olmaz. Esin sanırım duygusal bir insan biraz fazla etkilenmiş.

Annesi icin tedirgin olan ve uzulen bir insana hangi akla hizmet nasil tepki vereceginizi soruyorsunuz? Siz oylesiniz diye esiniz de mi oyle olmali? Cok rahatsiz oluyorsaniz baska odaya gecin.

Eşimi ağlarken ilk gördüğümde benim evleneceğim adam bu demiştim. Çünkü erkek egosu olmayan, duygularını olduğu gibi yaşayan ve gizlemek zorunda hissetmeyen bir adamdı.

İnsanoğlu ağlar, ağlamak iyi biseydir, rahatlatır. Gerilecek ne var ki bunda?

Ne ameliyatı olduğunu da söyleseydin bari limoncu. Demekki duygusal insanlar sonuçta hasta olan anneleri. Nerde ağlıyacaklarını belirleyemezler ya.

oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye

onlarn yanında bende huzursuz oluyroum

Bari dalga geçmeyin insanlarla .. eşinizin yanında olup destek olacağınıza şu tavrınıza şaşıyorum..

Annesi tabiki ağlar ne var bunda..müdahale etmenize gerek yok elbet sakinlesir

Ağlanır elbette hele ki anne sonuçta .Belki çok ciddi bir ameliyattır doktor riskinden bahsetmiştir.Teselli edin veya tepkisiz kalın.

Back