- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
söyleki söylediklerin icin cokkkk tesekkür :))Limoncu Bak aslında senle çok iyi arkadaş olabilirdik biz biliyor musun?
Çevremde biraz duygusuz olduğum, bazı konulara insani tepkiler vermediğim, robot olduğum konusunda söylentiler var. Biraz da bencilim, kendim dışındaki kimseler için çok da yırtınmam öyle. Senin gibi ana kuzusuyum, keyif insanıyım, tek tabanca olup her günü gezip tozarak geçirmek hayat tarzım olabilir.
Tek bir konuda ayrılıyoruz, o da ölümle, anneyle alakalı durumlarda ağzımı açmam. Hayatın dönüm noktaları olabilir çünkü bunlar. Bu gibi durumlarda edilen münasebetsiz laflar asla unutulmayabilir. Her şeyini çeken kocan, bir anda senden soğur. Hele de kadına bir şey olursa, sana düşman kesilir. O nedenle ebeveyn acısından bihaberken dengesiz laflar etme e mi şimdi? Böyle düşünsen de ağzını açma, söz ver hadi? Teselli edemiyorsan konuşmayacaksın, sessizce yanında ol o bile yeter tamam mı? Biliyorum başkalarını düşünmek alışık olduğumuz konular değil lakin, bu defalık öyleymiş gibi yapalım e mi arkadaşım?
bencilim tabisiii
ben her zaman derim beni istemeyen kendi kaybeder herkeze es cok esimede banada hani ben bi laf dedim diye benden sogucaksa oooo cok isi varrr
insan tabiki annesi üzülür kim olsa ama sürekli zaten kadın saat bası aynı seyı acıp aglıyo eee cocuklarıda voltran gibi ellerini tutup bakarlarsa ne olurrr
anneye öyle güc verilmez sırtına vurup oooooo annem benin yaa sen neleri yendin bu hastalık neymiss anasını bile bellersin demek lazım böyle gülerek kahkaha atarak
ama bunlar hepsi sürekli aglarsa herkez üzülür sahsennn
esime daha cok üzülüyorum
zayıfladı valla 2 haftada
esimde is yerinde makine kullanıyo bi anlık dalgınlık kolunu bacagını götürürü ee esim 30 kaynana 70 yani simdi esimimi düsünürüm kaynanamımı
ayrıcaa bide el kızı degilmi diyenler olmus zaten kaynana yani ben onu 8 senede cözdüm ne yaparsan yap seni ne kızının yerine koyar ne bisey neler aldım yeni gelinken neler yaptım oooo sonra arkamda yüzümden ne laflar duydum
mesela 2 haftadır bendeler hep en özel en güzel yemekleri yaptım restorantlara götürdüm günde 20 kisi geldi belki zyarrete cay kahve hizmet o bicim yoksa hamurumda yok yani hizmet etmek beni baglmaz ama esim icin iste
neysee gecen 2 gun kızına gitmis bana geldi ben simdi size geldim hapımı unuttum söyleniyo böyle ama nasıll benim cocuklarım hep pesimde burda hep unutuyorum aaaa böyle olmaz daha bi sürü sey ulan unutma yani banana kac yasında kadınsın o zaman cep kullanıyon net kullanıyoun ayarla saatını yada kızlarından saat bası konusuyon de kızlarını bana hap saatimi hatırlatın diye hiccc umursamadım söylenirken ben deseme nolcak gelin gelindir
kaynanam hep kendini iyi bilen takımdan bi oglunun karısını kacırdı
kendi erkek kardeslerinin karılasını istemez eee bi sen mi iyisin