esim ve cocuk gibi aglaması

Herkes senle ayni tepkileri vermek zorunda mi?
Nasil engel olabilirim nasil tepki verebilirim nedir ya? Hizaya mi sokacaksin insanlari ortada senlik bisey bile yokken?
Kendi derdine dusup konu acmak yerine esine teselli verebilirsin..

Allah korusun sizin anneniz aynı şeyi yaşasaydı, gene böyle düşünür müydünüz?

Böyle durumlarda herkesin tepkisi farklı olur,kimisi bütün duygularını dışa vurur kimisi de güçlü durmaya çalışır. Dedem hakkın rahmetine kavuştuğunda küçük kardeşler ameliyattan önce bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı fakat annem daha güçlü duruyordu babam daha ölmedi onu ölmeden mezara koymayın iyi düşünelim iyi olsun demişti fakat dedem öldükten sonra tabi o dik duruştan eser bile kalmadı...Bence sizin de anlatmak istediğiniz şey bu fakat kendinizi ifade etme şekliniz yanlış,siz üstünüze düşeni yapın gerisi onlara kalmış duygularını nasıl yaşamak istiyorlarsa o şekilde yaşasınlar.

Limoncu Bak aslında senle çok iyi arkadaş olabilirdik biz biliyor musun?
Çevremde biraz duygusuz olduğum, bazı konulara insani tepkiler vermediğim, robot olduğum konusunda söylentiler var. Biraz da bencilim, kendim dışındaki kimseler için çok da yırtınmam öyle. Senin gibi ana kuzusuyum, keyif insanıyım, tek tabanca olup her günü gezip tozarak geçirmek hayat tarzım olabilir.
Tek bir konuda ayrılıyoruz, o da ölümle, anneyle alakalı durumlarda ağzımı açmam. Hayatın dönüm noktaları olabilir çünkü bunlar. Bu gibi durumlarda edilen münasebetsiz laflar asla unutulmayabilir. Her şeyini çeken kocan, bir anda senden soğur. Hele de kadına bir şey olursa, sana düşman kesilir. O nedenle ebeveyn acısından bihaberken dengesiz laflar etme e mi şimdi? Böyle düşünsen de ağzını açma, söz ver hadi? Teselli edemiyorsan konuşmayacaksın, sessizce yanında ol o bile yeter tamam mı? Biliyorum başkalarını düşünmek alışık olduğumuz konular değil lakin, bu defalık öyleymiş gibi yapalım e mi arkadaşım?

Sabretmekten başka çaren yok. Ne diyeceksin millete anneniz ölebilir ama siz mutlu olun mu? Riskli diyorsun elbette üzülüyorlardır ha kadına da yansıtıyorlarsa mesele değişir ama senin keyfin için millet kendine ayar çekecek değil ya.

çok tatlısın ya AdAm_OLaCaK_KIZ yakınımda senin gibi bir arkadaşım olsun isterdim

limoncu, bence bu kadar irrite olmanın altında başka bişey yatıyor, önceki konundan hatırlıyorum sen eşinden rahatsız olmaya başlamışsın haliyle ağlaması da gözüne batıyor. itici geliyor sana, hani " çocuk gibi, ben olmasam bişey beceremez, herşeyi ben söylersem yapıyor" diyordun ya, ağlamak da sana çocukluk, acizlik gibi geliyor.
ama bu konu üzerinden gidersen, gaddarca olur. bırak ağlasın, arkadaşların dediği gibi ortamdan uzaklaş. ameliyat ne zaman?

Aynı derdin beteri size gelsin de güleceğiniz o zaman çıksın o zaman...
voltran gibi diyor, riskli ameliyat dedikten sonra. el kızı diye boşuna demiyolar sizin gibilere. el bile şu vicdansızlığı yapmaz.
Ben de diyecek bisey bulamadim. Babalarini teselli ediyolar diye voltran olusturdular ha.
Hatunun tum konulari o kadar bencil ki kendi ailesinin basina gelse bir an once olsunler de ustume kalmasinlar der. Oyle de bir suursuz.

ister çoçuk gibi ağlasın ,ister 80 yaşındaki insan gibi ağlasın , kim ağlamaz annesi bbaası hasta olduğunda , herkesin içi acır, ağlar, kötü olur, vssss sonuçta durum cidiii(anne ,baba varmı ötesi)
canım kendi annen baban böyle riskli hasta olursa ,sen göbek att,
sakın ağlama ,duygulanmaa,,... bunlar sende gerilime neden olurr çarparsın milletiii
9/8 roman havası sana iyi giderrrrrr

Gözüm de canlanan tip: olayları gereğinden fazla abartan, davranışlarını yansıtma şekline bakınca asla tahammül edemeyeceğim, nerede nasıl hareket edeceğini bilemeyin bir şahıs. Ha eşinize de bol sabır, annesine de acil şifalar diliyorum!

Konu basligi bile garip erkeklerin aglamayacagi palavrasini kim sıkmış bilmiyorum ama sonucta annesinden bahsediyorsun bence bu rahatsız olunacak birsey degil senin bu tarz olaylarda aglamiyor olman senin duygu eksikligin olsa gerek sanirim hic kaybetme korkusu yasamamissin. Annesinin yaninda bu aglamalar oluyorsa yanlis elbette ama insanca tepkidir bu anlayisli olman lazim.

Hala, erkekler aglamaz, koca koca insanlar cocuklar gibi aglamaz diye dusunen cahil insanlar varmis. Pehh. Cok geride kalmis kafan limoncu. "İnsanlik" icat edileli teee milyonlarlarca yil oldu. Sen hangi ilkel cagda kaldin acaba?

Hala, erkekler aglamaz, koca koca insanlar cocuklar gibi aglamaz diye dusunen cahil insanlar varmis. Pehh. Cok geride kalmis kafan limoncu. "İnsanlik" icat edileli teee milyonlarlarca yil oldu. Sen hangi ilkel cagda kaldin acaba?
Babami iki sene once kaybettim bazen esime ozlemim bastirinca babamdan bahsettigimde benim aglamam gerekirken onun o guzel gozlerinden yaslar sicim gibi akar hicte rahatsiz olmam bundan başını gogsume bastirasim gelir. Zayifligindan degil aglamasi bilirimki merhametli insan böyle olur Rabbim merhametli insanlarla karsilastirsin hepimizi...

O degilde, limoncunun kocasi cennetlik resmen. Bu kadina dayanan cennete gitmez mi ya

sizin aile yapiniz farkli olabilir benim esimde cok duyvusal ailesi de oyle bunda yadirganicak bisey yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…