- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
Sen nasıl insansın ya.
Ağlama lafına uyuzum zaten, içim kabarmış arkadaş çatlayım mı, o yüzden kimseye de demem gerekirse oturur bende ağlarım, alırım bi tuvalet kağıdı rulosu ağlayana yandaş olarak elime dolar dolar sümügümü sile sile ağlarım
Ben de diyecek bisey bulamadim. Babalarini teselli ediyolar diye voltran olusturdular ha.Aynı derdin beteri size gelsin de güleceğiniz o zaman çıksın o zaman...
voltran gibi diyor, riskli ameliyat dedikten sonra. el kızı diye boşuna demiyolar sizin gibilere. el bile şu vicdansızlığı yapmaz.
ister çoçuk gibi ağlasın ,ister 80 yaşındaki insan gibi ağlasın , kim ağlamaz annesi bbaası hasta olduğunda , herkesin içi acır, ağlar, kötü olur, vssss sonuçta durum cidiii(anne ,baba varmı ötesi)kızlar kaynanam bi ameliyat olcak ve riski esim sürekli 5 yasındaki cocuk gibi aglıyo diger kardesleride aynıs sekılde evde sürekli bi cenaze havası buna nasıl engel olabilirim
sürekli agmala seyleri en sevmedigim sey ben canım nasıl yansada asla aglamam kız cocugum bide bunlar erkeklı kızlı sürekli aglamak cok garip geliyo bana
esime destek yeterinde oluyorum ama onlar agladıkca ben geriliyorum nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım kızlar
Babami iki sene once kaybettim bazen esime ozlemim bastirinca babamdan bahsettigimde benim aglamam gerekirken onun o guzel gozlerinden yaslar sicim gibi akar hicte rahatsiz olmam bundan başını gogsume bastirasim gelir. Zayifligindan degil aglamasi bilirimki merhametli insan böyle olur Rabbim merhametli insanlarla karsilastirsin hepimizi...Hala, erkekler aglamaz, koca koca insanlar cocuklar gibi aglamaz diye dusunen cahil insanlar varmis. Pehh. Cok geride kalmis kafan limoncu. "İnsanlik" icat edileli teee milyonlarlarca yil oldu. Sen hangi ilkel cagda kaldin acaba?
O degilde, limoncunun kocasi cennetlik resmen. Bu kadina dayanan cennete gitmez mi yaBabami iki sene once kaybettim bazen esime ozlemim bastirinca babamdan bahsettigimde benim aglamam gerekirken onun o guzel gozlerinden yaslar sicim gibi akar hicte rahatsiz olmam bundan başını gogsume bastirasim gelir. Zayifligindan degil aglamasi bilirimki merhametli insan böyle olur Rabbim merhametli insanlarla karsilastirsin hepimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?