eşim ve cinsellik

ya bende düşünüyorum yaşı 38 ben 32 olabilirmi ki
ama birliktelik anında çok çok iyi bilemedim şimdi
üşenıyo bence aman dıo sımdı kım gıtcek banyoya mıs gıbı uyku varken nasılsa kadın benı hep arzuluyor dıe dusunebılr resmen naza cekıo kendısını belli bence seksi gıyınıp yatağa gır bı ıkı dokunsun sana kendı ısteyebılır bnce once onn ısteemsını bekle ılgısını cek şehvetlendır gerı dur bakalm bıde ole dene

merhaba arkadaşlar benim sorunum eşimle mutlu giden bir cinsel hayatımız vardır oldukça iyi. yalnız hep ben girişimde ve istekli bulunuyorum. bir tek cumartesileri oluyor beraberlik. onda da ben girişimde bulunmazsam uyuyor genelde ses çıkarmıyor.

gelelim bu cumartesiye. eşim uyudu kalktı gece 12 de. ben duşa gidiyorum hazırlanmaya nasıl formundamısın ona göre dedim. güldü gel kuzum dedi sohbet fln. neyse ben oturdum gazete okumaya başladım ondan hiç ses çıkmayınca olumlu olumsuz. sonra dedim ben yatmaya gidiyorum. burnunu kırıştırıp yapmayalımmı diyosun dedi istemez tarzda. bende kızdım hep ben girişim yapıyorum sen bir kere bile istekli olduğunu

söylemiyorsun dedim. napıyım oturmuşsun gazete okuyorsun bende istemiyorsun diye ses etmedim diyor. yeşil ışık yakmışım daha ne yapayım yani. sonra geldi özürler odunum ben fln dedi. salonda yattım. bir daha isteğin olunca sen söyle ben daha da söylemem dedim. sen beni sokma şimdi aramıza birde dedi

çok onurum kırıldı sanki ben zorla töbe töbe. (eşimin işi çok ağır ikimizde çalışıyoruz yorum yapmak için dipnot)

kırmızıya boyadığım kısma koptum yahu bi an gözümde canlandı :-)

bu işin seni beni olmaz doğru sizde biraz geri çekin kendinizi ayrıca bir güne bağlamak çok doğru gelmedi ama tercih meselesi benim annem babamın monoton haftada bir yani:KK53:

kırmızıya boyadığım kısma koptum yahu bi an gözümde canlandı :-)

bu işin seni beni olmaz doğru sizde biraz geri çekin kendinizi ayrıca bir güne bağlamak çok doğru gelmedi ama tercih meselesi benim annem babamın monoton haftada bir yani:KK53:

aynen o kırmızı kısma sinir oldum zaten evet bizde haftada bir ama onuda erteleyince eşim sinirlendim:KK53:

üşenıyo bence aman dıo sımdı kım gıtcek banyoya mıs gıbı uyku varken nasılsa kadın benı hep arzuluyor dıe dusunebılr resmen naza cekıo kendısını belli bence seksi gıyınıp yatağa gır bı ıkı dokunsun sana kendı ısteyebılır bnce once onn ısteemsını bekle ılgısını cek şehvetlendır gerı dur bakalm bıde ole dene

aynen öyle ama yine de haklıyım dimi
hep ben hep ben olmazki

merhaba arkadaşlar benim sorunum eşimle mutlu giden bir cinsel hayatımız vardır oldukça iyi. yalnız hep ben girişimde ve istekli bulunuyorum. bir tek cumartesileri oluyor beraberlik. onda da ben girişimde bulunmazsam uyuyor genelde ses çıkarmıyor.

gelelim bu cumartesiye. eşim uyudu kalktı gece 12 de. ben duşa gidiyorum hazırlanmaya nasıl formundamısın ona göre dedim. güldü gel kuzum dedi sohbet fln. neyse ben oturdum gazete okumaya başladım ondan hiç ses çıkmayınca olumlu olumsuz. sonra dedim ben yatmaya gidiyorum. burnunu kırıştırıp yapmayalımmı diyosun dedi istemez tarzda. bende kızdım hep ben girişim yapıyorum sen bir kere bile istekli olduğunu

söylemiyorsun dedim. napıyım oturmuşsun gazete okuyorsun bende istemiyorsun diye ses etmedim diyor. yeşil ışık yakmışım daha ne yapayım yani. sonra geldi özürler odunum ben fln dedi. salonda yattım. bir daha isteğin olunca sen söyle ben daha da söylemem dedim. sen beni sokma şimdi aramıza birde dedi

çok onurum kırıldı sanki ben zorla töbe töbe. (eşimin işi çok ağır ikimizde çalışıyoruz yorum yapmak için dipnot)

:KK70: yorucu işte çalışıyorsunuz normaldir. He de geç her evlilikte oluyordur emin ol.

ay ne hoş y abnde de vardı ılk zamnlrda o ıstek esım de de vardı ama artık bazı zmanlarda ılıskı sırasnda kı ben cok ıstedgm zmanlarda esım guluo benı sınır edıo ıcıne edıo bırakıorm küsüo konusmuo :KK70: şimdi de ben hııııc ıstemıorm her an gulck ıbı sankı komık tövbee yaa . her allahın gunu olsa bıkmaz ve sabahın köründe ben gece dıorm o sabahn körü uzlaşamıorz bnde sıkıntıdayım valla banada akıl verın :KK48:
Arada kaldik gız birinizin eşi haftada bir zorlamayla seninki tam tersi her an hazir.sen en iyisi konu sahibiyle konuş orta yolu bulun biz nasıl yardim etcez bacio_O

hayır cnm sabahın köründe işe gitmeden soğukta banyo yapmamak için
işten gelince duş alıyoruz heralde

neyse kişi kendinden bilirmiş işi siz haftada bir yapıyorsunuz heralde

Ne alaka bu ya? Şaka gibi....... Sen kendin söylüyorsun haftada bir diye simdi de kalkmis boyle diyorsun??? Hayirdir??
Amacin ne??

Ne alaka bu ya? Şaka gibi....... Sen kendin söylüyorsun haftada bir diye simdi de kalkmis boyle diyorsun??? Hayirdir??
Amacin ne??

senin amacın ne cnm asıl :KK57:seks haftada bir diye bir hafta banyo yapmamak senin mantığın alıyormu? bazen 2 hafta olmuyor diyorum görmüyormusun iki hafta banyo yapmadan mı geziyoruz. bu cumartesi olmadı ben şimdi yıkanmadan mı gezicem bir hafta
sende biliyorsun imkansız olduğunu :KK17: ama sorun o değil sorun polemik değilmi

konumu dağıtma lütfen

X