- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- Konu Sahibi elmadilimi
benim oğlan büyüdü artık, rahatım. küçük çocukluyken çamaşır asmak bile zordu ya.tabi ki camlar çok önemli değil ama yerinde olsam, alabiliyorsan ayda 1 temizlikçi al derim. ayda 1 dolap yüzleri, camlar filan idare eder.
Temizlikçi alma şansım yok şu anda. Öyle olsa zaten evde de o işi yapayım bu işi yapayım diye uğraşmam. Küçük çocukla gerçekten çok zor, tahmin etmezdim böyle olacağını. Hani uyur da yaparım, oynarken yaparım diyordum ama öyle olmuyormuş.

Silmiyorum nerdeyse hiçbir iki denedim ala bula oldu ben de beceremiyorum annem kardeşim gelirse onlar yapar
![]()
Yok ki öyle anne, kardeş bizde. Annem gelince laf eder bi de. Doğum yaptığımda geldi, bu tencereler ne böyle, niye ciflemedin diyor. Hastaneden taburcu olduğum gün bile çamaşıra bulaşığa giriştim hemen laf etmesin diye

benim daire 12. katta. 3-5 ayda bir silerim o da tozdan dışarıyı göremediğim için. o sorun olmasa silmem herhalde ya.
Biz de göremez olmuştuk neredeyse

Dışarıya bakılır, hafif pusluysa problem yok, ama çok pusluysa vakit gelmiş demektir.
Az puslu çok puslu kavramı da göreceli bi yerde

Diger evim 5.katti hem korkuyodum hem camim daha coktu hemde camlar cok yuksekti 4ayda bir ancak siliyodum
Bu evim 3.kat camlarim daha az ve alcak hemen siliniyo
Hepsini bir gunde silio tullerini yikayip halledebiliyorum
2ayda bir siliyorum
Mutfak camim balkondan siliniyo orayi daha sık siliyorum
Benim en sevmedigim balkon yikamak
2balkonum var
Mutfakdaki balkonumi surekli supurup siliyorum ama digerini ayda yilda bir
Cunki hic kullanmiyoruz
Balkondan silinen camlara bayılıyorum. Benim yatak odam, oturma odam, mutfağım öyleydi eskiden. Banyo camı da balkona açılıyordu, hiç öyle demirini rayından çıkarmaya gerek olmadan temizleniyordu.
Dün banyo camını sileyim dedim. 5 dk uğraştım demirini çıkarıp camı geri açmaya