• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve cam silme polemiğimiz

Şu araba camlarını sildikleri bi tarafı sünger diğer tarafı sıyırmaya plastiği olan şeyler en temizi bence cam silmede. Pratik. : D

Ben de uzanamadığım kısımları onunla yaptım. Ama resmen 4 kat geçmek zorunda kaldım. Zira 6 ayda çamur kaplanmış camlar:KK22:

Iyi de ben eşime hiçbir iş yaptırmam demedim ki. Evi beraber toplarız, çamaşır asar, katlar. Istersem evi süpürür, siler. Sofraya yardım eder... Bazı işleri de yapayım der ama ben yaptırmak istemem, cam silme de bunlardan biri.:KK5:

Oooo burdaki kadınların çoğu muzdarip canım bu konuda. Bu kadar iş gören koca bulsalar hergün cam silerler :KK70:
Çok şükür bizimki de yardım eder. Başlarda zorlandı ama alıştırıyorum :KK48:

Senin canın sagolsun ve çocuğa göz kulak ol daha önemli.Mükemmeliyetçi olunca çok uğrasıyorsunuz denek ki...Haliyle o zaman da iş bitmiyor.Ben de aynen öyleydum ama şimdi ortalama yapıyorum.Hem çalısıp hem anne olan haftada bir -15 gunde bir cam silmeye yetişemez bence..sizde sorun yok.

Bizde çocuk olduğundan, ev her gün talan zaten:KK48:

Evet istanbuldayım, telefon numarasını alırsam çok iyi olur. Temizliğe gelen kadınların yaptığı işi pek beğenmiyorum ben, ya da bana denk gelmedi iyisi.

Tavsiye ile tanıdığım halde memnun kalmadım. En son gelen kadın, salonun parkelerine kovayla su döküp yıkıyormuş. Eşîm de görünce, ne yapıyorsunuz, parke şişer demiş. Kadının cevabı suya dayanıklı parke bunlar:KK57:

Nereden anladıysa 2 dk.da:confused: Camları da bulaşık teliyle tellemiş yaa:KK35:
Hahahah saka gibi gercekten parkeleri yikamak..parkeler suya dayanikli olabilir de sele dayanikli mi acaba kovayla su dokmus :D ben size hem sirketin hemde bizim camlari silen kisinin direkt numarasini yazarim camlari silmeye gelen kisi erkek yalniz ama isi bitirip hemen gidiyor rahatsiz olmassiniz

Hahahah saka gibi gercekten parkeleri yikamak..parkeler suya dayanikli olabilir de sele dayanikli mi acaba kovayla su dokmus :KK70: ben size hem sirketin hemde bizim camlari silen kisinin direkt numarasini yazarim camlari silmeye gelen kisi erkek yalniz ama isi bitirip hemen gidiyor rahatsiz olmassiniz

Teşekkürederim :KK5:

Sorun olmaz sanırım, eşimin evde olduğu gün ayarlarız

Senin canın sagolsun ve çocuğa göz kulak ol daha önemli.Mükemmeliyetçi olunca çok uğrasıyorsunuz denek ki...Haliyle o zaman da iş bitmiyor.Ben de aynen öyleydum ama şimdi ortalama yapıyorum.Hem çalısıp hem anne olan haftada bir -15 gunde bir cam silmeye yetişemez bence..sizde sorun yok.

Şu an ben de çocuğu önemsiyorum herşeyden çok. Camların kirinden önemli yani düşüp incinmesi.

Çalışmıyorum şu an ama bütün günüm Oğlumla geçiyor. Tam hareketli zamanı çünkü. Pek uyumuyor da. Kısacık uykusunda da yemeği ocağa koyabilsem şükrediyorum yani

Ben 21.katta oturuyorum. Eşi,m evdeyse esıme sildiririm ki benden cok daha ıyı sıler. Evde degılse ben sılerım ama kısın 2-3 ay sılmem zaten sureklı yagmur yagıyor. Bır de sılerken de cekcekle sılerım ılla tam sılınmez içe acılmadıgı ıcın. Bı de dıs cercevesını tam sılemıyorum tabi. Ama ıce acılan kısmını kırlendıkce sılerım kı hemen kırlenır. Ben de 17 haftalık hamıleyım henuz kendım yapıyorum temızlıgı. Oyle cok ugrasmıyorum haftada bır yer sılme supurme, camasır yıkamna, banyo , yerlerı sılme yaparım o kadar. Mutfak dolapları ve kıyafet dolabını pek sılemıyorum. Dogumdan once ıkı kere kadın almayı dusunuyorum, dolapları felan da o zaman temızlettırırım:)

Calısıyorum bu arada

Şu an ben de çocuğu önemsiyorum herşeyden çok. Camların kirinden önemli yani düşüp incinmesi.

Çalışmıyorum şu an ama bütün günüm Oğlumla geçiyor. Tam hareketli zamanı çünkü. Pek uyumuyor da. Kısacık uykusunda da yemeği ocağa koyabilsem şükrediyorum yani

En iyisini yapiyorsunuZ....Ben hamileyken cam silerken dusuyodum.Bez dustu ben zor tutu dum
Oglum da 2 yasinda 4. kattan duserken camin disinda tek bacagindan yakaladim....cocuguna bak canim gerisi boş

En Büyük TÜRKİYE
Ben 21.katta oturuyorum. Eşi,m evdeyse esıme sildiririm ki benden cok daha ıyı sıler. Evde degılse ben sılerım ama kısın 2-3 ay sılmem zaten sureklı yagmur yagıyor. Bır de sılerken de cekcekle sılerım ılla tam sılınmez içe acılmadıgı ıcın. Bı de dıs cercevesını tam sılemıyorum tabi. Ama ıce acılan kısmını kırlendıkce sılerım kı hemen kırlenır. Ben de 17 haftalık hamıleyım henuz kendım yapıyorum temızlıgı. Oyle cok ugrasmıyorum haftada bır yer sılme supurme, camasır yıkamna, banyo , yerlerı sılme yaparım o kadar. Mutfak dolapları ve kıyafet dolabını pek sılemıyorum. Dogumdan once ıkı kere kadın almayı dusunuyorum, dolapları felan da o zaman temızlettırırım:)

Calısıyorum bu arada

21.katta olsam herhalde temizlikçiye bile sildiremem düşer diye korkumdan:110:

Bence çok katlı binalarda apartman aidatına dahil olmalı ve şu plazalarda kullanılan dıştan asansörlü sistemle silinmeli:KK52:

Bizim bina 6 katlı olduğu için teklif edemiyorum yöneticiye:KK53:

En iyisini yapiyorsunuZ....Ben hamileyken cam silerken dusuyodum.Bez dustu ben zor tutu dum
Oglum da 2 yasinda 4. kattan duserken camin disinda tek bacagindan yakaladim....cocuguna bak canim gerisi boş

Ben de doğuma 2 hafta kala silmiştim. Zaten kiloluyum, bi de hamile göbeği. Kalorifer peteklerinim üstüne çıkıp silmiştim. Iyi cesaret etmişim, şimdi deli işi geliyor o_O

Allah korumuş sizi de çocuğunuzu da. Ben öyle bi halde yakalasam kalp krizi geçiririm herhalde. Mama sandalyesinden ve yataktan düştü diye aklımı yitirecek gibi olmuştum:KK61:

En Büyük TÜRKİYE

Bence çok katlı binalarda apartman aidatına dahil olmalı ve şu plazalarda kullanılan dıştan asansörlü sistemle silinmeli:KK52:

Ben de doğuma 2 hafta kala silmiştim. Zaten kiloluyum, bi de hamile göbeği. Kalorifer peteklerinim üstüne çıkıp silmiştim. Iyi cesaret etmişim, şimdi deli işi geliyor o_O

Allah korumuş sizi de çocuğunuzu da. Ben öyle bi halde yakalasam kalp krizi geçiririm herhalde. Mama sandalyesinden ve yataktan düştü diye aklımı yitirecek gibi olmuştum:KK61:
Ben hiç sesimi çıkarmadim.Baktim çocuk pencere dışında mermerde ellerini kuş gibi açmıs duruyo.dusuyo....sesimi duyar ani hareket yapar diye sustum...hayat bu neler oluyo...bi ark.karisi wv işi yaparjen çocuğa bakmamis.Ninesi de namazdaymis.Cocuk xanı açip düşüp öldu.Anasi parcalanmis cesedi hastane hastane tasidi bi umut diye..sonra tabii akli dengesini yitirdi...sen cocuga bak bosver gerisi hallolur

Ben hiç sesimi çıkarmadim.Baktim çocuk pencere dışında mermerde ellerini kuş gibi açmıs duruyo.dusuyo....sesimi duyar ani hareket yapar diye sustum...hayat bu neler oluyo...bi ark.karisi wv işi yaparjen çocuğa bakmamis.Ninesi de namazdaymis.Cocuk xanı açip düşüp öldu.Anasi parcalanmis cesedi hastane hastane tasidi bi umut diye..sonra tabii akli dengesini yitirdi...sen cocuga bak bosver gerisi hallolur

Ben bu duyduklarımdan sonra 5 senede kir içinde kalsa, çocuğumu bırakıp iş yapmam:KK43:

En Büyük TÜRKİYE

Ben hiç sesimi çıkarmadim.Baktim çocuk pencere dışında mermerde ellerini kuş gibi açmıs duruyo.dusuyo....sesimi duy
Ben bu duyduklarımdan sonra 5 senede kir içinde kalsa, çocuğumu bırakıp iş yapmam:KK43:
Hem de benim dogurduğum gün öldü kızı...O bana güzel dilekte bulundu.ama ben konuşamadım....tek laf edemedim, "konu. mıyorum:((((" dedim sadece...kırklarımız aynı gün oldu..:(( ben kimseyi pis diye kınamam bana ne
ar ani

Hem de benim dogurduğum gün öldü

Çocuk varsa ve yardımcı almıyorsaniz 1 senede silmemeniz normal. Çocukla ev işi layıkıyla yapılmıyor kaldı ki cam silmek?
Dertlenmeyin bence,önümüz kış zaten ,yağmur yağacak silsenizde kirlenecek,yaza kadar silmeyebilirsiniz.
Ben yazin ayda bir sildiriyorum,ama kışın sildirmiyorum. Dün büyük temizlik yapıldi camlar nisana kadar idare eder diye düşünüyorum

Teşekkür ederim desteğinizden ötürü. Ben de bi daha ne zaman silerim bilinmez. Fırsat bulmama bağlı daha çok.

Ama asla çocuğumu bırakıp silmeyi düşünmüyrum. Eşim evde olduğu bi gün, baktım hava iyi, keyfim yerinde, yorgun değilim, o zaman silerim.

Tabi bu hepsini bi arada bulmamız biraz zor:KK45:

Çocuk varsa ve yardımcı almıyorsaniz 1 senede silmemeniz normal. Çocukla ev işi layıkıyla yapılmıyor kaldı ki cam silmek?
Dertlenmeyin bence,önümüz kış zaten ,yağmur yağacak silsenizde kirlenecek,yaza kadar silmeyebilirsiniz.
Ben yazin ayda bir sildiriyorum,ama kışın sildirmiyorum. Dün büyük temizlik yapıldi camlar nisana kadar idare eder diye düşünüyorum

benim oğlan büyüdü artık, rahatım. küçük çocukluyken çamaşır asmak bile zordu ya.tabi ki camlar çok önemli değil ama yerinde olsam, alabiliyorsan ayda 1 temizlikçi al derim. ayda 1 dolap yüzleri, camlar filan idare eder.

benim daire 12. katta. 3-5 ayda bir silerim o da tozdan dışarıyı göremediğim için. o sorun olmasa silmem herhalde ya.

Diger evim 5.katti hem korkuyodum hem camim daha coktu hemde camlar cok yuksekti 4ayda bir ancak siliyodum

Bu evim 3.kat camlarim daha az ve alcak hemen siliniyo
Hepsini bir gunde silio tullerini yikayip halledebiliyorum
2ayda bir siliyorum
Mutfak camim balkondan siliniyo orayi daha sık siliyorum

Benim en sevmedigim balkon yikamak
2balkonum var
Mutfakdaki balkonumi surekli supurup siliyorum ama digerini ayda yilda bir
Cunki hic kullanmiyoruz

Back
X