Gebeliğe Hazırlık Eşim ve ben ne yapmalıyız acill?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

N8M

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
386
278
18
30
Merhaba cicimler😍 Ben 1 yıllık evliyim, eşimle bebek istiyoruz ve hiç korunmadık. Ama maalesef hamile kalamadım😩
Bu hafta şehir dışına gidicez, ben gitmeden önce doktor işlerimizi halletmek istiyorum ama tam bilgiye sahip değilim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz kızlar. Eşim ve ben aynı doktorA mı gitmeliyiz? Bu bayan mı olmalı bay mı? Yada hangi bölüme gitmek dha doğru olur? Bu süreci geçiren kardeşlerim bi cevap verirmisiniz🤗
(ben daha önce muayene oldum herşey olması gerektiği gibi çıktı, sadece rahim filmi çektirmedim. Eşim daha ilk kez gidicek ve sperm testi yaptırmak istiyoruz)

Bende ayni durumdan muzdarip esimi bende goturcem iyi bildiğiniz tecrubeli bi doktor a gidin ama erkek doktorlar kadinlara karsi daha kibar diyebilirim buyuksehirdeyseniz sanslisiniz bence siz direk rahim filmi cektirin digerleri normalse vakit kaybetmeyin derim

• Beğen
Reactions: N8M
Merhaba cicimler😍 Ben 1 yıllık evliyim, eşimle bebek istiyoruz ve hiç korunmadık. Ama maalesef hamile kalamadım😩
Bu hafta şehir dışına gidicez, ben gitmeden önce doktor işlerimizi halletmek istiyorum ama tam bilgiye sahip değilim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz kızlar. Eşim ve ben aynı doktorA mı gitmeliyiz? Bu bayan mı olmalı bay mı? Yada hangi bölüme gitmek dha doğru olur? Bu süreci geçiren kardeşlerim bi cevap verirmisiniz🤗
(ben daha önce muayene oldum herşey olması gerektiği gibi çıktı, sadece rahim filmi çektirmedim. Eşim daha ilk kez gidicek ve sperm testi yaptırmak istiyoruz)
Androloji bölümünü öneririm kesinlikle alanlarında çok daha uzman oluyorlar. Çift olarak gidiliyor zaten 🌸

• Beğen
Eşiniz üroloji ye gidip sperm testi yaptıracak duruma göre tüp bebek merkezine yönlendirir doktor

• Beğen
Bende ayni durumdan muzdarip esimi bende goturcem iyi bildiğiniz tecrubeli bi doktor a gidin ama erkek doktorlar kadinlara karsi daha kibar diyebilirim buyuksehirdeyseniz sanslisiniz bence siz direk rahim filmi cektirin digerleri normalse vakit kaybetmeyin derim
Bursadayım canım ben acıkcası benönce eşime bakılsın istiyorum film hariç herşey normal çıktı bend film çektirmeyede korkuyorum inşallah gerek kalmaz🙊

Canım bende 1 yıl korunmadım ve gebe kalamadım ardından ovulasyon testi denedim. 2.ay hamile kaldım. Şuan 8 bucuk aylık hamileyim çok şükür. Benim tavsiyem hemen doktora gidip hasta psikolojisine girme birde bunu dene olmazsa o zaman git. Çünkü doktor hemen ilaçlara iğnelere başlıyor

Bursadayım canım ben acıkcası benönce eşime bakılsın istiyorum film hariç herşey normal çıktı bend film çektirmeyede korkuyorum inşallah gerek kalmaz🙊
Pembe mavi jimer Art bu merkezler sen bilgi alabilirsiniz şanslısınız Bursa’da çok iyi merkezler var

valla canım bence kadın doğuma git önce sen tekrar bütün testlerini yaptır çünkü değişebiliyor bünyemiz biliyorsun.. sonra eşinde ürolojiye gitsin hem sperm testi hemde zaten ultrasona yönlendiriyorlar.. bu arada herşey inşallah yolunda derlerse, ovulasyon testiyle takibini yap derim.. kaset tipi ovulasyonlar hassas değil.. innovita marka bi test var aşırı derecede hassas çevremdeki herkes çok memnun.. evde rahatlıkla takip yapıp günlerini değerlendirebilirsin..
ama mutlaka git doktora.. ben 8 ay korundum sonra çocuk istedim eşimde sorun çıktı... şimdiki aklım olsa en başından doktora giderdim ve bunları yaşamazdım..

Back