eşim ve annesi arasında olan bir olay

Eşiniz gereksiz parlamış,sizi savunması güzel ama hakaret boyutunda birşeyler yazmasına gerek yok ,sanane diyip engelleyebilirdi. Annesi sizin evdeyken kaynınızı arayıp gel anneni al demesi kabul edilir gibi değil. Ki ben asla kaynanacı değilim bana bile acayip geldi bu durum.Kac yaşında kadın orda ağlamış,yazık. Mezhep konusuna gelince kimseyi ilgilendirmez,eşiniz laf taşımasın herkes herkesin arkasından neler diyor ama kocalarımız gelipte söyle söyle dedi diye dedikodu yapmaz,şu kızla mesafemizi koyalım sevmiyorum demesi yeterli laf taşıyan adam da ne biliyim:)
zaten ben o an olayı kapattım almasın saçmalama filan deyince olay kapandı biz kavga ettik durup dururken bu kadar tartışacak ne var diye üzerine gidince anlattı ben hep derdim kuzeninle beni tanıştır yaşlar yakın derdim karşı çıkardı bu yüzdenmiş sanırım

Hiçbişey olmamış gibi davranmaya devam edeceksiniz. Hatta daha da içten ve sevgi dolu davranın. Sizin nişan zamanınızda öyle bir konuşma geçmiş olanlar eşinizle annesi arasında. Annesi size hissettirmemiş, sizi tanımış, sizi sevmiş, sizi savunuyor, çocuklarım derken sizi de çocuğu olarak görüyor. İnsanların önyargılarını kırması çok zordur, hele belli yaşa gelmiş insanların daha da zordur. Ne kadar güzel bir insansınız ki eşinizin annesi sizi evladı olarak kabul etmiş. Lütfen üzülmeyin. Gurur duyun kendinizle.
kayınvalidem ile aramda hep bir mesafe var birbirimize saygı çerçevesi ile yaklaşıyoruz çalıştığım içinde sık sık görüşemeyiz

eşiniz annesinin daha öncede evlatlarını değilde yeğenlerini falan savunduğunu gördü ve bundan rahatsızdı demek ki konuda böyle olupta kv yine onlardan olmaya kalkınca bence eski hisleri çıkmış gibi

sizi istememişler kısmına falan da takılmayın eşiniz çok güzel arkanızda duruyor sizi kimseye karşı ezdirmiyor anlaşılan önemli olan bu zaten

zaten ben o an olayı kapattım almasın saçmalama filan deyince olay kapandı biz kavga ettik durup dururken bu kadar tartışacak ne var diye üzerine gidince anlattı ben hep derdim kuzeninle beni tanıştır yaşlar yakın derdim karşı çıkardı bu yüzdenmiş sanırım
Burda neler okuduk belki de aralarında bir muhabbet vardı öncesinde ya da teyze kızı eşinize platonik aşıktı vs. Bu yüzden size bilendi😀 çünkü bir insan baska bir insana durduk yere niye sallıyor,mezhebine kadar. Kuzen biz de kardeştir ama burda bu tarz konuları çok okuduğm için yaziyorumm

eşiniz annesinin daha öncede evlatlarını değilde yeğenlerini falan savunduğunu gördü ve bundan rahatsızdı demek ki konuda böyle olupta kv yine onlardan olmaya kalkınca bence eski hisleri çıkmış gibi

sizi istememişler kısmına falan da takılmayın eşiniz çok güzel arkanızda duruyor sizi kimseye karşı ezdirmiyor anlaşılan önemli olan bu zaten
evet zamanında eşimi hep onlarla kıyaslamış

Kayınvalidenize kızmayın sizinle tanıştıktan sonra bu konuda en ufak bir rahatsızlık vermediyse sorun yok.
Ama ilk etapta tabi ki her anne kendi görüşüne uygun bir gelin-damat ister.
Önemli olan size şuan ki davranışları ve saygısı.

Eğer bu konuda bir saygısızlığı yoksa eskiyi hiç düşünmeyin ki bırakın mezhep meselesini insanlar bir yatak örtüsünden bile görüş ayrılığına düşebiliyorlar.

Burda neler okuduk belki de aralarında bir muhabbet vardı öncesinde ya da teyze kızı eşinize platonik aşıktı vs. Bu yüzden size bilendi😀 çünkü bir insan baska bir insana durduk yere niye sallıyor,mezhebine kadar. Kuzen biz de kardeştir ama burda bu tarz konuları çok okuduğm için yaziyorumm
o tarz bişey olacağını zannetmiyorum kadın evli 7 yaşında çocuğu var eşimden 2 yaş büyük

eşinizi takdir ettim ne adamlar var bile dedim :) kv de bir sinsilik bir şaytanlık hissedemedim sonuçta başlarda herkes ön yargılıdır. sonradan sevmiştir sevmese hissederdiniz takılmayın fazla.

Konu bir tek bana mi tuhaf geldi. Herkesin tepkileri yersiz, siz en basinda kv.yi davet ederken bu kadar iyi niyetli ve anlayisliyken konunun sonunda kafanizin karismasi falan bir tek bana degisik gelmis olamaz. Hepinizin yerine gore davranamamak gibi bir sorunu var. Konu tam banlanmalik konu olmus umarim kimse banlanmaz.

Kayınvalidenize kızmayın sizinle tanıştıktan sonra bu konuda en ufak bir rahatsızlık vermediyse sorun yok.
Ama ilk etapta tabi ki her anne kendi görüşüne uygun bir gelin-damat ister.
Önemli olan size şuan ki davranışları ve saygısı.

Eğer bu konuda bir saygısızlığı yoksa eskiyi hiç düşünmeyin ki bırakın mezhep meselesini insanlar bir yatak örtüsünden bile görüş ayrılığına düşebiliyorlar.
allah var 3 yıldır evliyim hiç bir sorunum olmadı ama insan duyunca bir kötü hissediyor

Konu bir tek bana mi tuhaf geldi. Herkesin tepkileri yersiz, siz en basinda kv.yi davet ederken bu kadar iyi niyetli ve anlayisliyken konunun sonunda kafanizin karismasi falan bir tek bana degisik gelmis olamaz. Hepinizin yerine gore davranmak gibi bir sorunu var. Konu tam banlanmalik konu olmus umarim kimse banlanmaz.
tuhaf olan ne bilemezdik kızın yazıp ortalığı bu hale getireceğini

allah var 3 yıldır evliyim hiç bir sorunum olmadı ama insan duyunca bir kötü hissediyor
Ya tabi duyduğunuz anda üzülürsünüz ama içselleştirmeyin ve bu gününüze bakın derim.
Dediğim gibi insanlar bu meselelerde en ufak şeyden bile görüş ayrılığına düşüp yanlış söylemlerde bulunabiliyorlar.
Bu gün mutluysanız ve bir birinize saygınız varsa hiç eskiyi düşünmeden aynı şekilde yolunuza devam edin.

kayınvalidem ile aramda hep bir mesafe var birbirimize saygı çerçevesi ile yaklaşıyoruz çalıştığım içinde sık sık görüşemeyiz
Saygı ve mesefaden şimdiye kadar zarar görmemişsiniz. Sizi sevmiş, saymış, sahiplenmiş. Yine aynı şeyi söyleyeceğim o yaştaki insanların önyargılarını korması zordur. Önyargılarını kırmış ve size hissettirmemiş. Kayınvalidenizin yaşına ve bu konuları düşünerek aynı şekilde devam edin. Lütfen üzülmeyin, bu konu sizin kendinizle gurur duyacağınız bir konu.

Kaç yıldır evlisiniz iki mi? Tee iki yıl önceki hislerinden dolayı mı kırıldın kayınvalidene? Geçmiş bitmiş bir şey… kaldı ki kadın hissettirmemiş bile.

tuhaf olan ne bilemezdik kızın yazıp ortalığı bu hale getireceğini

Esinizin tepkileri cok abarti ve yersiz olmus. Sizi savunmasi cok guzel zaten olmasi gereken de bu ama zamaninda bunu yaptiysa simdi zaten mesafeli olmasi lazimdi, hem mesafesini ayarlayamamis hem yukselmis. Size gelince en basinda sizi kabul etmemisler ama simdi herkes sizi sevmis ve ortada bir sorun yokken kv.yi davet ederkenki olgunlugunuz konunun sonunda kalmamis.

X