eşim ve annem

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
merhabalar hanımlar ben 5 aylık ewliyim sorunum eşim ve annemin arasındaki sorunlar düğüne 1 ayla kala kadar 2 senelik nişanlılık dönemimde annem ve eşim ana oğul gibiydi eşim ewimizden çıkmazdı annem erkek kardesimden ayırt ewdeydi öyle sewerlerdiki bizde kalmasına bile izin verirlerdi ewin oğlu olmuştu resmen ne zamanki düğün yaklaştı araya maddiyat eşyalar kızın alacakları konuları dağıttı herşeyi ieşimin ailesi hiç yanaşmadı böle konulara hep eşim gelip konuştu işte böle başladı herşey şimdi annem ewime geliyor huzursuz oturuyor annme eşimin her kelimesine alınıyor eşimde onun...ilk zamanlarda eşim çok gidiyorsun ailenin ewine bize az gidiyorsun otur ewine alış dedi ( her iki aileylede aynı semtteyiz )2 ay bunun kavgasını yaptık biraraya geldiklerinde iki kuma gibi kapışıyolar bazen ağzımı açıp bişey diyemiyorum artık durun yapmayın bile diyemiyorum 2 aylık ewliyken bu zor süreçte onların arasında sıkışmışken çok söledim yapmayın arada beni yiyeceksiniz dedim olan oldu 3 ay önce saç dökülmesi şikayeti ile doktora gittim doktorlar zaten betim benzim atmış suratımı görünce 8 tane test istedi bütün hormon troid guatır dengem bozulmuş beynimde tümör çıktı arkadaşlar 3 aydır bununla uğraşıyorum ameliyatmı ilaçmı karar aşaması derken rahatsızlıklarım bi baş gösterip bir duruyor 1 hafta iyiysem 1 hafta şaşı görüyorum (tümör göz sinirlerine baskı yapıyor ) tümörümü emar sonucu kesin olarak kabullendiğimizde annemde eşimde günlerce ağladı ikiside bizim yüüzmüzden oldu dediler ayrı ayrı eşim söz verdi kırıldığım ne varsa unutucam sen iyi ol gerisi önemli değil dedi ama bu konu 2 ay sürdü şimdi hala aynılar eşimle yine benzer sebeblerden tartıştık geçen gün bak ben bu yüzden iyileşemiyorum üstüme gelme bana ailemi kötüleme kötületmem ailem için herkesi herşeyi ezerim dedim hasta oldum iyileşemiyorum dedim bana yıkma rahatsızlığını bana vicdan yapma dedi.................. şok oldum dondum kaldım vicdan???????? ben kimseye vicdan yapmamıştım tümörümle ilgili kimseye duygu sömürüsüde yapmadım hiç tümörüm yüzümden çocuğumda olmıycak bunu bile takmıyordum o güne kadar çok pişman oldu sinirle çıktı dedi özürler diledi yalvardı ama susturamadı gecenin 3 ündeki feryatlı gözyaşlarımı tek yapması gereken ailem hakkında ileri geri konuşmaması belki iyileşirim umudum kalmadı artık doktorlarımla irtibatımı kestim tümörümü kabullendim sahiplendim artık ben kendimi psikolojimi düzeltmek için çok uğraştım ama olmadı tek taraflı olmyor işte....sen nekaadr istersen iste diyorum artık 1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm çektiğimi bir ben bilirim kimseyede şu şikayetimde var artık demem kimsenin vicdanı sızlamasın....

Canım benim yaa kıyamam sana deme öyle kimse için değil kendin için iyileşmeye çalış kendin için çaba göster annenlede konuş eşinede söle ikiside biraz alttan alıversinler olan sana olmuş herşeyden ve herkesten önce en değerli en kıymetli en nadide ve aklına gelebilcek en iyi en ler sende anlatabiliyomuyum önce tedavin ne olur yapma aksatma git devam et tedavine göz sinirlerime baskı yapıo diosun Allah ım korusun kör olsan ne olucak eşinmi bakıcak annenmi hadi baktı diyelim nereye kadar silkelen kendine gel rabbimize sığın şifa onda derde derman onda rabbim sınavından hayırla çıkmanı nasip etsin inşAllah

Rabbim sen görensin,işitensin,bilensin,şafiisin kardeşime şafii isminin hürmetine şifa ver evine huzur ve bereket ver eşiyle muhabbetlerini artır kardeşimin dualarına,gözyaşlarına icabet et inşallah rabbim ... kardeşim nedesem bilemiyorum ( ben çok üzülüyorum böyle durumlarda Rabbim yar ve yardımcın olsun tek tavsiyem sağlığını düşün elimizden sağlığımız giderse inan eşlerimiz ilk zamanlar üzülür destek olurlar ama zamanla kabullenirler ve bu durum çok doğal gelmeye başlar, artık yanımızda bile olmazlar erkekler kadının hasta olmasına pek gelemiyorlar bu nedenle ne yap et kendi sağlığını herkesten herşeyden üstün tut Rabbim yüreğine ferahlık versin amin.

Arkadaşımın dediği çok doğru erkekler kadının hasta olmasına hiç gelemezler bi iki üzülürler şevkat merhamet derken sıkılır giderler bi laf var Anan sever varlığını Kocan sever sağlığını

doğru söylüyosunuz çok teşekkür ederim ama artık hastane kokusu sesi herşeyden tiksinti geldi aylardır gidiyoruz aylardır çabalıyoruz ama ilk önce sen psikolojinle aşıcaksın bu durumu diyolar benim öğrenmemde çok enterasan olmuştu rahatsızlığımı gülerek karşılamıştım herşeyi kayınvalidem ve görümcemin yorumlarından sonra ağlamıştım ilk defa sonra baş ederim demiştim kendi kendime nitekim geçen güne kadarda böleydi kararım benim annem emekli hemşire heryerde sağlık açısından eli kolu var ama artık kimseyi sürüklemek istemiyorum peşimden eşime tek gitmek istiyorum kontrollere sen gelme demek istiyorum ama kabul etmez biliyorum çok sıkıldım artık git gel sonuç yok bide üzerine bu vicdan konusu geçince daha çok kopardı beni iyileşme düşüncesinden...

Kıyamam çok geçmiş olsun. Tedavini yarım bırakma, devam ettir. Gerekirse bitkisel yollar dene. eşinin dediklerinide umursama, sinir anında söylemiş. çok kabul edilebilir değil ama umursama. senin sağlığın daha önemli. gerisi önemli değil. kendine gel önce. iyileşmek istemen lazım. en önemlisi niyet. sen istemezsen nasıl iyi olacaksın ki.

evliliğin başında az-çok aile ile ilgili sorunlar çıkıyor. birçoğumuzun başına geldi. için rahat olsun.

zor dönemden geçtiğin çok açık. mutlaka psikolojik destek al.

Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…