Eşim ve Ailesi

ev üstüne ev olmaz iyi etmişsin evine yada annene git yoksa hasta olacaksın kendi ailende kalman da olur

evet ev ev ustune olmuyor esımede dıyorum bıde evde sadece kayınvalıdem olsa neyse evde bıde gorumcem ve kaynım var evde uc kadın olunca ıs cıgrından cıkıyor ve halıyle o 7 ayda psıkolojım bozuldu . Eşım ıcın kaldım yoksa hıc kalmazdım esımın evımızın orda arkadsı yok hep arkadsları burda ben apartmanda oturuyoru orda bıyere gıdemıyoruz burda ıkı sahıle ınıyor yetıyor onada hak verıyorum ama benıde anlamasını soyledım ben kızımı sımartmammak ıcın elımden ne gelıyorsa yapıyorum mesela aglıyorsa hıc ustune gıtmıyorum onlar susun dıye elıne abur cubur tutusturuyorlar bakkala okadar alısmıstıkı evıme gelınce duzene zor soktum ben aylık alısverıste herseyımı alıorum aburcuburumu bıle ama sınırlı verıyorum gunluk bı tane cıkolata yedırıyorum ama orda gun ıcınde okadar cok tukatıkı yemek bıle yeme duzezenı bozulmustu

Nasıl yani,ben anlamadım???
Sadece eşinizin arkadaş çevresi için mi kayınvalidenizle aynı evde kaldınız?
Çok ayıp eşinize çok..

Kyın validenize daha yakın, yani eşinizin iki sahile inip 3-5 arkadaşıyla sohbet edebileceği mesafede bir yere taşınsanız.. Böylece hem kendi evinizde kendi düzeninizde olur hem de eşinizin (herne kadar bana saçma gelse de sırf arkadaşlarını görmek için bir evde 6-7 nüfus yaşamaya çalışmak) istediği olur.. Böylece kayınvalide ve görümce ile aynı evde iktidar savaşı vermekten de 3 ay orda 5 ay burda göçebe hayatı yaşamaktan da kurtulursunuz...

zor işler valla bu kaynana görümce muhabbeti
aynı yerde oldun mu illaki bi sorun bi problem çıkıyo işte
allah yardımcın olsun o kadar da takma kafana yahu herşey zamanla yoluna girer

TAKMA DIORSUNDA CANIM OLMUOR TAKIORSUN IKI GUNDUR ESIMIN AILESI ILE BANKADA ISLERI VAR DIYE GELDIK GELRIKEN DEDIM YOLDA ARA SOYLE EGERKI BIRIISI BISYE DERSE DIREK DALRIM BUNA ANNEDE DAHIL ESIM BENI KORUYOR ALLHTAN HANI KORUMAYAN BI ES DEGIL KORUR HERSEYDEN ARDAI SOYLEDI ESIDME BANA YOLDA DEDI EGER BIRISII SANA BISEY DERSE GEL BANA SOYLE BEN COK ICIME ATARIM BU SEFERDE OLAN BANA OLUOR .Yakın bıyerden eve gelınce yakın bıyerdende ev tutsam degısen bısye olmıcak yıne ben onlarda onlar bende ne kadr uzak o kadra ıyı su bayram gecsın artık dıyorum esıme HAVLAR SOGUK OLE ZIRT PIRT GELMME ... KAYNANM DA DUN MISAFIRLIKTEYIZ GELINLERI VAR ARKADASIM KONUORUZ HEP BERABER DEDIM KIZIMI YUVAYA VERCEM CALSICAM DEMEISNMI BEN BAKRIM DEDIM YOK KRESE VERICEM GITSIN ARKADAS EDINSIN CEVRESI YOK KIZIMIN HEP EVDE YASITI OLMINCA SES CIKMADI ISTEMIYORUM GEREKIRSE MAASIMIN HEPSINI VERICEM KRESE YAZDIRCAM KIZIMI ARKADS EDINSIN.. HAKSIZMIYIM ZATEN PSIKOLOJIK BI DESTEK ALICAM BAYRAMDAN SONRA BI ILAC FALAN VERSIN DICEM DOKTORA SINIRLERIM ZEDELENMISKI ARTIK DEDIGIM GIBI BASIMI YASTIGA KOYUYORUM AKLIM AGLDIKCE BAKIORUMKI YASTIK ISLAK AGLAMISIM HABERIM YOK

hergün ağladığına göre depresyona girmişisin bu gün nasılsın seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol kendini şımart özel mesaj yazacaktım ama almıyormusun

Oyle vallha kıme canım kıme cıcım dedıysem kıme guler yuzlu olduysam bı darbe yedım ya yeter deıdm artık kımseye gulmıcem ama yapamıorumda ben oyle buyumedım aılem bana kın tutmayı ogretmeıd ıste yapamıorum ama bıde huyum var egerkı kın tutarsam cok kotu olur

arkadaşım her evde bir kaynana görümce vakası var
sen fazla yüz göz olma onlarla
herkese degeri kadar deger vermek gerekir
fazlasını verirsen tepene çıkarlar (benim başıma böle geldi)
sen eşinle iyi olmaya bak
herkesi hayatına sokma anları bakışlarınla korkut
neden sen aglıyorsun ki onlar aglasın
eden bulur derler
gün gelir onlarıda üzen biri çıkar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…