Herkeze merhaba once umarim derdime bi care bulursunuz . Ben 2 senelik evliyim su an esimin ailesiyle alt ust oturuyoruz. Bundan 1 seneye yakin esimin ailesiyle gerek kahvalti icin aksam yemegi icin hep onlarda yiyorduk evimize sadece gece iniyorduk maalesef, ve bu zamanla tartismalara kavgalara donustu en sonunda restimi cektim ve Allaha sukur artik kendi evimde yemegimi yapiyorum arama mesafemi koydum, ama gelin gorunki halen alt ust oturuyoz ve artik dayanma gucum kalmadi ruhsal olarak cok yiprandim, esimle konustum bu konuyu ev ariyoruz ama bugun 10 adim atsa ertesi gun 20 adim geri atiyo nasil bi yol almaliyim bilmiyorum inanin butun yasadiklarimi anlatsam size roman olur en son tartistimiz dun du ve alisveris yapmaya gitmistim kaynanamla karsilastik bana herkezin icinde it gibi geziyorsun dedi halen aklima geldikce agliyorum insan nasil boyle kendinde kac yas kucuk ustelik gelini olan birine soyler, bunu soylemenin sebebi ise hic bir yere yanliz gidemezmisim ya gorumcelerim olmasi lazimmis veya kendisi, herseyi ben yonetirim kafasinda olan bir kadin ve ben bunlara gelemiyorum artik lutfen nasil davranmam gerekiyor nasil kurtulacam ben burdan bi yol gosterin bana