Maalesef bu aileler soğtuyor bizleri eşlerimizden ...yıllarca yaşadım bu yazdıklarının çoğunu üstelik aynı binada yaşıyoruz ...onlar yüzünden az ağlamadım ..az soğumadım eşimden nefret bile ettim dokunmasına bile tahammül edemediğim zamanlar oldu...17 yıldır ilk lez bu kış pandemi sebebiyle köyden gelmediler,gelemediler...
Allahım dünya varmış diyorum herşey o kadar harika o kadar mükemmelki böyle bir yaşam da varmış diyorum kendi kendime hiç bitmesin istiyorum bu kış..gelemesinler..bizde hep böyle çok mutlu olalım...şükrediyorum Allaha iyiki yoklar diye...
Gelelim size en azından doğuda yaşıyorsunuz ayrı şehirlerde ve evinize döndüğünüzde onlar olmuyor hayatınızda ...öncelikle buna şükür etmelisiniz ya iç içe yaşasaydınız?
Eşinizden soğumakta haklısınız o ayrı ama zamanla düzelir diye düşünüyorum lohusa halinde yaşanılan hiçbir şey unutulmuyor maalesef..bende çok acılar yaşadım ailesi yüzünden..
Acılarınızı elbet unutmayacaksınız ama zamanla hafifleyecek merak etmeyin..
Kaynananıza gelince taktik uygulayın sizi kıskanıyorsa eşinizle aranız kötüymüş gibi davranın ancak o zaman düşer yakanızdan en azından ben öyle kurtuldum
evde aşkımız nirvana iken onların yanında geçinemeyen çifti oynayarak...
Babanız a gelince ayıp etmiş tabi üzüldüm gerçekten baba böyle yaparsa el neler yapmaz değilmi...çok merak ediyorum rahatsızlansa size ihtiyacı olduğunda gitmeseniz ne düşünürdü acaba ...zamanla anlayacaktır hatasını anlamazsa da sen anlat görsün bakalım
Eşine gelince evet çok hatalı ama hep söylüyorum evlilikler hamilelik lohusalık dizi filmlerdeki gibi eşini baş tacı etmiyor hiçbir erkek
Yaşıda gençse hele hiç kaldıramıyorlar çocuğu...
Bence bir erkekle 35 inde evlenip 40 inde çocuk yapacaksın anca o zaman mutlu edilirsin..
Lohusalık kadından çok erkeğin psikolojisini bozuyor nedense..
Ve son olarak kesinlikle sınavı savsaklama en önemlisi o çünkü eşine güvenme sakın önce kendinsin unutma...