Eşim ve ailem..

Mrsduygusl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
1.347
1.878
83
Arkadaşlar merhabalar. Benim derdim nasıl böyle birşeyi anlatacağım bilmiyorum umarım açıklayıcı bir şekilde anlatabilirim. Şöyle ki ailemle aramda 1-1.5 saatlik bir mesafe var ayda bir defa gidiyoruz. Gittiğimiz zaman eskiden beri yemek yerken sürekli gözleri eşimde oluyor özellikle babamın ve her yemekte üstü kapalı illaki bir laf söylüyor yemek yeme şekline kadar. Eşim anlamıyor ya da takmıyor bilmiyorum ben güceniyorum. Eşimi aileme karşı doldurmamak adına bunları dillendirmiyorum. Mesela biz etin yağlı kısmını ve tavuğun derisini yemeyiz kendi evimizde orda da yemeyiz eşim ayırır kenara niye yemiyorsun yesene filan diyorlar. Biz gidince sevdiğimiz şeyleri yapiyolar ama benim burnumdan geliyor. Eşim sevdiği birşey olunca güzel yer ama gözleri onun üstünde çok yiyince de laf atıyorlar. Babam eşimin aldığı tabaktan birşey alıp yemek istemiyor. Karabiberi fazla sever ona bile acayip bakıyor ben görüyorum.Bu sefer babannemde babama uydu bişeyler söyledi bende en son dayanamadım herkes herşeyi yemek zorunda değil isteyen istedigini istedigi sekilde yer filan dedim yemeden kalktım zehir oldu yemeğim. Onlar bize burada isleri olunca geliyor cok nadir. Biz oyle yapsak ne olur onlara hiç düşünmüyorlar. Artık gidince yemeğe kalmak istemiyorum ama ısrar edecekler biliyorum hiç gitmeyeyim desem annemin ve kardeşlerimin ne suçu var onları özlüyorum. Ben kayınvalidemlere gittiğim zaman bana böyle yapsalar gidemem birdaha. Onlar kendi evin gibi rahat ol bizde yenilen içilenin lafı olmaz çekinme diyorlar benim babam niye boyle yapiyor anlamiyorum. Oysa ki benim ustumde hicbir emegi yok. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum. 2 küçük evladım var cevap yazamadıklarım olursa mazur görün.

bence eşinizi bir daha oraya götürmeyin zavalllı adam farkında bile değil belkide yapılan muamelenin bana böyle birşey yapılsa asla o sofrada bulunmam bir daha

bence eşinizi bir daha oraya götürmeyin zavalllı adam farkında bile değil belkide yapılan muamelenin bana böyle birşey yapılsa asla o sofrada bulunmam bir daha
Annemin buraya tek başına gelme imkanı yok onu nasıl yapacağım Bende cok uzuluyorum bu duruma esime belli etmeden agliyorum donerken.

Tepkinizi koyun tabi ki, hoşunuza gitmediğini belli edin.

Babanla eşin yokken konuş bu konuyu. Babanla konuşamıyorsan annene anlat o söylesin.
Keşke bunları anlayabilecek yapıda bir insan olsaydı. O zaman annemin ve bizim hayatımız cok daha farklı olurdu. Onu onemsemiyor kimse diyeyim o sekilde bir iliskimiz var aramizda. O da annemi onemsemiyor.

Yine yemek sorunu nedir bu evlilerin yemek konusunda aileden çektikleri allah yaa

Annemin buraya tek başına gelme imkanı yok onu nasıl yapacağım Bende cok uzuluyorum bu duruma esime belli etmeden agliyorum donerken.
gerekirse uzanca bir süre gitmeyin babanızıda arayıp konuşun eşime bu şekilde davranılsa o sofrada oturmam diyin benim kocamama öyle birşey yapılsa kıyamet kopar aynı şekilde onun aileside bana bu şekilde gelirse oda kıyameti koparır asla kabul görülcek birşey değil

Eşiniz her seferinde sizinle gelmek zorunda degil arada yalniz gidin, eşinizle gidince de yemeğe kalmayin.
Babanizla konuşabilen biriyseniz eşiniz yokken bu konuyu bir konuşun.
Yalnız gidemiyorum esim beni yollamak istemez iki cocukla otobuslerde rezil olmayayim diye.

Aynı durumu Eşinizin ailesi yapsa size sizin ne kadar gurunuza dokunur ve kıyameti koparirsiniz esiniz de farkındadır belki sizi üzmemek için demiyor olabilir onunda aklı fikri var sonuçta ama ailenizin.në yazık ki yaptığı çok büyük terbiyesizlik size eşinize karşı

Dokunur dokunmaz mı hiç. Ne kadar uzulurum benim hakkimda boyle dusunseler. Ama babam normal bir insan degil cogu soyledigini ben umursamiyorum ama ona yapmasin istiyorum. Keske anlayabilse.

Dokunur dokunmaz mı hiç. Ne kadar uzulurum benim hakkimda boyle dusunseler. Ama babam normal bir insan degil cogu soyledigini ben umursamiyorum ama ona yapmasin istiyorum. Keske anlayabilse.
Gitme bir daha koy mesafeni herkes hatasını anlasın

Eşinin yerinde olsam yılda 1 adım atarım.
Öyle her şeyime laf söyleyen kayın ailesine de saygı duymam.
İyi bile sabretmiş.
Sen git ama onu sürükleme.

Bir gün patlarsa senin için de iyi olmaz.

Eşinin yerinde olsam yılda 1 adım atarım.
Öyle her şeyime laf söyleyen kayın ailesine de saygı duymam.
İyi bile sabretmiş.
Sen git ama onu sürükleme.

Bir gün patlarsa senin için de iyi olmaz.
Yani bende bilmiyorum eşim huyunu bildiginden insan yerine koymuyor belkide ya da gercekten anlamiyor direk oyle yuzune laf soylemiyor ama ben anliyorum bakislarindan esim kendi onune bakiyor gormuyor.

Yani bende bilmiyorum eşim huyunu bildiginden insan yerine koymuyor belkide ya da gercekten anlamiyor direk oyle yuzune laf soylemiyor ama ben anliyorum bakislarindan esim kendi onune bakiyor gormuyor.

Benim eşim de sabırlıdır.
Öyle her olay da benim gibi carlamaz ama eşim konuşunca bana annen şu zaman şunu demişti, baban böyle yapmıştı der.
Hafızaya alıyorlar.
Dile getirmediği üzülmediği anlamına gelmiyor bence.
Senin bugüne kadar ailene bir şey dememen de ilginç.

Ben olsam çoktan uyarmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…