- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi Mrsduygusl
Arkadaşlar merhabalar. Benim derdim nasıl böyle birşeyi anlatacağım bilmiyorum umarım açıklayıcı bir şekilde anlatabilirim. Şöyle ki ailemle aramda 1-1.5 saatlik bir mesafe var ayda bir defa gidiyoruz. Gittiğimiz zaman eskiden beri yemek yerken sürekli gözleri eşimde oluyor özellikle babamın ve her yemekte üstü kapalı illaki bir laf söylüyor yemek yeme şekline kadar. Eşim anlamıyor ya da takmıyor bilmiyorum ben güceniyorum. Eşimi aileme karşı doldurmamak adına bunları dillendirmiyorum. Mesela biz etin yağlı kısmını ve tavuğun derisini yemeyiz kendi evimizde orda da yemeyiz eşim ayırır kenara niye yemiyorsun yesene filan diyorlar. Biz gidince sevdiğimiz şeyleri yapiyolar ama benim burnumdan geliyor. Eşim sevdiği birşey olunca güzel yer ama gözleri onun üstünde çok yiyince de laf atıyorlar. Babam eşimin aldığı tabaktan birşey alıp yemek istemiyor. Karabiberi fazla sever ona bile acayip bakıyor ben görüyorum.Bu sefer babannemde babama uydu bişeyler söyledi bende en son dayanamadım herkes herşeyi yemek zorunda değil isteyen istedigini istedigi sekilde yer filan dedim yemeden kalktım zehir oldu yemeğim. Onlar bize burada isleri olunca geliyor cok nadir. Biz oyle yapsak ne olur onlara hiç düşünmüyorlar. Artık gidince yemeğe kalmak istemiyorum ama ısrar edecekler biliyorum hiç gitmeyeyim desem annemin ve kardeşlerimin ne suçu var onları özlüyorum. Ben kayınvalidemlere gittiğim zaman bana böyle yapsalar gidemem birdaha. Onlar kendi evin gibi rahat ol bizde yenilen içilenin lafı olmaz çekinme diyorlar benim babam niye boyle yapiyor anlamiyorum. Oysa ki benim ustumde hicbir emegi yok. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum. 2 küçük evladım var cevap yazamadıklarım olursa mazur görün.