Aileniz eşinizi neden istemiyor ve sevmiyor?Kızlar eşimle nişanlandığımız günden beri hep aileler yüzünden tartışıyoruz hiç kendimizin için böyle büyük kavgalarımız olmadı. Ben onun ailesiyle görüşmek istemediğim için onlar be aramaz gelmez gitmez. Eşim nişanlılık sürecinden beri hep benim ailemle birlikte. Artık bu tartışmalar aileler araso hakarete kadar ilerledi ve ne yazık ki bunu ben başlattım ailenin bilmem ne falan diye sövdüm yani. Biz birde aileler yüzünden daha önce boşandık tekrar evlendik. En son hamile olduğumu öğrenince annem bizim evimize geldi kız kardeşim ile. Düşük yaptığımı öğrendiğimiz gün annem bu adam bizim yüzümüze bakmıyor günlerdir falan diye söylenmeye başladı otomatik olarak eşimle tartışmaya başladılar eşiminde sen geliyorsun benim annem babam niye gelmiyor lafı üstüne ortalık bayağı karıştı ve bende eşimin üzerine gittim daha sonra eşim annen evimin ortasında isteyorum artık ve daha fazla hakaretler etmeye başladı ya annen ya ben bıktım artık dedi. Ben kalktım anneme geldim şimdi ne yapacağım bilmiyorum eşime dönsem ailem bir dünya laf söylüyor dönmesem bir dert ne yapacağımı şaşırdım kimse sen ne hissediyorsun demiyor asla sürekli birbirine kin kusuyor hepsi
Eşimin ailesi beni istemiyor bunu yüzüme söylediler zaten eşimi çok dolduruyorlar ve 3 kere bebeğimi kaybettim hiçbirisi aramadı gelmedi bile.Aileniz eşinizi neden istemiyor ve sevmiyor?
Eşinizin ailesiyle neden görüşmüyorsunuz?
Aile ilişkilerinizi okurken baygınlık geldi vallaEşimin ailesi beni istemiyor bunu yüzüme söylediler zaten eşimi çok dolduruyorlar ve 3 kere bebeğimi kaybettim hiçbirisi aramadı gelmedi bile.
Ailem konusuna gelecek olursak sürekli bizle olsun bizi arasın sorsun içimize girsin istediler el oğlu bir yere kadar yapar hep etrafındakilerle kıyasladırlar
Sen beni yaşarken düşünAile ilişkilerinizi okurken baygınlık geldi valla
Kızlar eşimle nişanlandığımız günden beri hep aileler yüzünden tartışıyoruz hiç kendimizin için böyle büyük kavgalarımız olmadı. Ben onun ailesiyle görüşmek istemediğim için onlar be aramaz gelmez gitmez. Eşim nişanlılık sürecinden beri hep benim ailemle birlikte. Artık bu tartışmalar aileler araso hakarete kadar ilerledi ve ne yazık ki bunu ben başlattım ailenin bilmem ne falan diye sövdüm yani. Biz birde aileler yüzünden daha önce boşandık tekrar evlendik. En son hamile olduğumu öğrenince annem bizim evimize geldi kız kardeşim ile. Düşük yaptığımı öğrendiğimiz gün annem bu adam bizim yüzümüze bakmıyor günlerdir falan diye söylenmeye başladı otomatik olarak eşimle tartışmaya başladılar eşiminde sen geliyorsun benim annem babam niye gelmiyor lafı üstüne ortalık bayağı karıştı ve bende eşimin üzerine gittim daha sonra eşim annen evimin ortasında isteyorum artık ve daha fazla hakaretler etmeye başladı ya annen ya ben bıktım artık dedi. Ben kalktım anneme geldim şimdi ne yapacağım bilmiyorum eşime dönsem ailem bir dünya laf söylüyor dönmesem bir dert ne yapacağımı şaşırdım kimse sen ne hissediyorsun demiyor asla sürekli birbirine kin kusuyor hepsi
Çok haklısınız yaşattığımı yaşıyorum resmen nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ama hiç bilmiyorum eşim ailenle görüşmem diyo ailem eşnle görüşmeyiz diyor kaldım böyleBebeklerinize Allah rahmet eylesin. Umarım bedenen ve ruhen toparlanabilmişsinizdir.
Konunuza gelirsek : eşinizle konuşarak evliliğinizin devam etmesini isteyip istemediğinizi netleştirmelisiniz. Temel konunuz bu.
Aile konularında : neden bazı kadınlar , erkeklerin evlenince ailelerini de silmeleri gerektiğini düşünüyor anlamıyorum.
Evlenince : eşlerin birbirlerinin aileleri için ; amacı aşan sözleri ve davranışları saygıyı yok ediyor.
Kaç yıllık bir evlilik veya ilişki olursa olsun kimsenin birbirinin ailesine hakaret etme hakkı yok.
Sonrasında da gün olup devran dönüyor , aynı sözler sizin aileniz için sarf edilince durum değişiyor. Aile sınırları işte bu yüzden korunmalı.
Çok haklısınız yaşattığımı yaşıyorum resmen nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ama hiç bilmiyorum eşim ailenle görüşmem diyo ailem eşnle görüşmeyiz diyor kaldım böyle
Teşekkür ederimBu aşamadan sonra : bu ilişki kurtulur mu , bilmiyorum. Zamanı geri alamıyor , kırdıklarımızı eski haline döndüremiyoruz maalesef. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Okurken ben yazdım sandım aynı durum aynı şeyleri bende yaşadım ama hiç bir zaman eşim aileme böyle bişey söyleyemez çünkü hiç bir şeyde yanımda yoklardı onunkiler benim çocuğum öldü yine annem gil vardı kırklıydım yine annem gil vardı hala toparlanamadım pskolojikmen yine annem gil var bir kere arayıp sormadılar çocuğun öldü nasılsın diye benim kaynanamda suratıma seni istemiyorum dedi ben hiç bir şekilde konuşmuyorum ama tabiki de evime gelebilirler ne olursa olsun eşimin ailesi aynı şeyleri benim ailemde yapsa silemezdim ama biz gidip gelmiyoruzEşimin ailesi beni istemiyor bunu yüzüme söylediler zaten eşimi çok dolduruyorlar ve 3 kere bebeğimi kaybettim hiçbirisi aramadı gelmedi bile.
Ailem konusuna gelecek olursak sürekli bizle olsun bizi arasın sorsun içimize girsin istediler el oğlu bir yere kadar yapar hep etrafındakilerle kıyasladırlar
Siz niye boşandınız? Aileleri hadsizce dilinize dolayıp birlikte olma amacı değil üçüncü şahısları dahil edip aranıza soktuğunuz içinKızlar eşimle nişanlandığımız günden beri hep aileler yüzünden tartışıyoruz hiç kendimizin için böyle büyük kavgalarımız olmadı. Ben onun ailesiyle görüşmek istemediğim için onlar be aramaz gelmez gitmez. Eşim nişanlılık sürecinden beri hep benim ailemle birlikte. Artık bu tartışmalar aileler araso hakarete kadar ilerledi ve ne yazık ki bunu ben başlattım ailenin bilmem ne falan diye sövdüm yani. Biz birde aileler yüzünden daha önce boşandık tekrar evlendik. En son hamile olduğumu öğrenince annem bizim evimize geldi kız kardeşim ile. Düşük yaptığımı öğrendiğimiz gün annem bu adam bizim yüzümüze bakmıyor günlerdir falan diye söylenmeye başladı otomatik olarak eşimle tartışmaya başladılar eşiminde sen geliyorsun benim annem babam niye gelmiyor lafı üstüne ortalık bayağı karıştı ve bende eşimin üzerine gittim daha sonra eşim annen evimin ortasında isteyorum artık ve daha fazla hakaretler etmeye başladı ya annen ya ben bıktım artık dedi. Ben kalktım anneme geldim şimdi ne yapacağım bilmiyorum eşime dönsem ailem bir dünya laf söylüyor dönmesem bir dert ne yapacağımı şaşırdım kimse sen ne hissediyorsun demiyor asla sürekli birbirine kin kusuyor hepsi
E görüşmesinler mecburlar mı görüşmeye siz niye adamı terkettinizÇok haklısınız yaşattığımı yaşıyorum resmen nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ama hiç bilmiyorum eşim ailenle görüşmem diyo ailem eşnle görüşmeyiz diyor kaldım böyle
BuKızlar eşimle nişanlandığımız günden beri hep aileler yüzünden tartışıyoruz hiç kendimizin için böyle büyük kavgalarımız olmadı. Ben onun ailesiyle görüşmek istemediğim için onlar be aramaz gelmez gitmez. Eşim nişanlılık sürecinden beri hep benim ailemle birlikte. Artık bu tartışmalar aileler araso hakarete kadar ilerledi ve ne yazık ki bunu ben başlattım ailenin bilmem ne falan diye sövdüm yani. Biz birde aileler yüzünden daha önce boşandık tekrar evlendik. En son hamile olduğumu öğrenince annem bizim evimize geldi kız kardeşim ile. Düşük yaptığımı öğrendiğimiz gün annem bu adam bizim yüzümüze bakmıyor günlerdir falan diye söylenmeye başladı otomatik olarak eşimle tartışmaya başladılar eşiminde sen geliyorsun benim annem babam niye gelmiyor lafı üstüne ortalık bayağı karıştı ve bende eşimin üzerine gittim daha sonra eşim annen evimin ortasında isteyorum artık ve daha fazla hakaretler etmeye başladı ya annen ya ben bıktım artık dedi. Ben kalktım anneme geldim şimdi ne yapacağım bilmiyorum eşime dönsem ailem bir dünya laf söylüyor dönmesem bir dert ne yapacağımı şaşırdım kimse sen ne hissediyorsun demiyor asla sürekli birbirine kin kusuyor hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?