Kızlar eşimle nişanlandığımız günden beri hep aileler yüzünden tartışıyoruz hiç kendimizin için böyle büyük kavgalarımız olmadı. Ben onun ailesiyle görüşmek istemediğim için onlar be aramaz gelmez gitmez. Eşim nişanlılık sürecinden beri hep benim ailemle birlikte. Artık bu tartışmalar aileler araso hakarete kadar ilerledi ve ne yazık ki bunu ben başlattım ailenin bilmem ne falan diye sövdüm yani. Biz birde aileler yüzünden daha önce boşandık tekrar evlendik. En son hamile olduğumu öğrenince annem bizim evimize geldi kız kardeşim ile. Düşük yaptığımı öğrendiğimiz gün annem bu adam bizim yüzümüze bakmıyor günlerdir falan diye söylenmeye başladı otomatik olarak eşimle tartışmaya başladılar eşiminde sen geliyorsun benim annem babam niye gelmiyor lafı üstüne ortalık bayağı karıştı ve bende eşimin üzerine gittim daha sonra eşim annen evimin ortasında isteyorum artık ve daha fazla hakaretler etmeye başladı ya annen ya ben bıktım artık dedi. Ben kalktım anneme geldim şimdi ne yapacağım bilmiyorum eşime dönsem ailem bir dünya laf söylüyor dönmesem bir dert ne yapacağımı şaşırdım kimse sen ne hissediyorsun demiyor asla sürekli birbirine kin kusuyor hepsi