How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim ve ailem arasında kalmaktan bıktım artık

Bmbmm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
9
-1
6
27
Kızlar eşimle nişanlandığımız günden beri hep aileler yüzünden tartışıyoruz hiç kendimizin için böyle büyük kavgalarımız olmadı. Ben onun ailesiyle görüşmek istemediğim için onlar be aramaz gelmez gitmez. Eşim nişanlılık sürecinden beri hep benim ailemle birlikte. Artık bu tartışmalar aileler araso hakarete kadar ilerledi ve ne yazık ki bunu ben başlattım ailenin bilmem ne falan diye sövdüm yani. Biz birde aileler yüzünden daha önce boşandık tekrar evlendik. En son hamile olduğumu öğrenince annem bizim evimize geldi kız kardeşim ile. Düşük yaptığımı öğrendiğimiz gün annem bu adam bizim yüzümüze bakmıyor günlerdir falan diye söylenmeye başladı otomatik olarak eşimle tartışmaya başladılar eşiminde sen geliyorsun benim annem babam niye gelmiyor lafı üstüne ortalık bayağı karıştı ve bende eşimin üzerine gittim daha sonra eşim annen evimin ortasında isteyorum artık ve daha fazla hakaretler etmeye başladı ya annen ya ben bıktım artık dedi. Ben kalktım anneme geldim şimdi ne yapacağım bilmiyorum eşime dönsem ailem bir dünya laf söylüyor dönmesem bir dert ne yapacağımı şaşırdım kimse sen ne hissediyorsun demiyor asla sürekli birbirine kin kusuyor hepsi

Ya daha önce eşimin annesi benim yüzüme dedi istemiyoruz seni falan diye daha sonra gece gündüz demeden arayıp duruyorlardı eşimi çok dolduruyorlardı ve 3 kere bebeğimi kaybettim hiç aramadılar gelmediler bunlar için

Kızlar eşimle nişanlandığımız günden beri hep aileler yüzünden tartışıyoruz hiç kendimizin için böyle büyük kavgalarımız olmadı. Ben onun ailesiyle görüşmek istemediğim için onlar be aramaz gelmez gitmez. Eşim nişanlılık sürecinden beri hep benim ailemle birlikte. Artık bu tartışmalar aileler araso hakarete kadar ilerledi ve ne yazık ki bunu ben başlattım ailenin bilmem ne falan diye sövdüm yani. Biz birde aileler yüzünden daha önce boşandık tekrar evlendik. En son hamile olduğumu öğrenince annem bizim evimize geldi kız kardeşim ile. Düşük yaptığımı öğrendiğimiz gün annem bu adam bizim yüzümüze bakmıyor günlerdir falan diye söylenmeye başladı otomatik olarak eşimle tartışmaya başladılar eşiminde sen geliyorsun benim annem babam niye gelmiyor lafı üstüne ortalık bayağı karıştı ve bende eşimin üzerine gittim daha sonra eşim annen evimin ortasında isteyorum artık ve daha fazla hakaretler etmeye başladı ya annen ya ben bıktım artık dedi. Ben kalktım anneme geldim şimdi ne yapacağım bilmiyorum eşime dönsem ailem bir dünya laf söylüyor dönmesem bir dert ne yapacağımı şaşırdım kimse sen ne hissediyorsun demiyor asla sürekli birbirine kin kusuyor hepsi
Aileniz eşinizi neden istemiyor ve sevmiyor?
Eşinizin ailesiyle neden görüşmüyorsunuz?

Aileniz eşinizi neden istemiyor ve sevmiyor?
Eşinizin ailesiyle neden görüşmüyorsunuz?
Eşimin ailesi beni istemiyor bunu yüzüme söylediler zaten eşimi çok dolduruyorlar ve 3 kere bebeğimi kaybettim hiçbirisi aramadı gelmedi bile.

Ailem konusuna gelecek olursak sürekli bizle olsun bizi arasın sorsun içimize girsin istediler el oğlu bir yere kadar yapar hep etrafındakilerle kıyasladırlar

Eşimin ailesi beni istemiyor bunu yüzüme söylediler zaten eşimi çok dolduruyorlar ve 3 kere bebeğimi kaybettim hiçbirisi aramadı gelmedi bile.

Ailem konusuna gelecek olursak sürekli bizle olsun bizi arasın sorsun içimize girsin istediler el oğlu bir yere kadar yapar hep etrafındakilerle kıyasladırlar
Aile ilişkilerinizi okurken baygınlık geldi valla

Bebeklerinize Allah rahmet eylesin. Umarım bedenen ve ruhen toparlanabilmişsinizdir.

Konunuza gelirsek : eşinizle konuşarak evliliğinizin devam etmesini isteyip istemediğinizi netleştirmelisiniz. Temel konunuz bu.

Aile konularında : neden bazı kadınlar , erkeklerin evlenince ailelerini de silmeleri gerektiğini düşünüyor anlamıyorum.

Evlenince : eşlerin birbirlerinin aileleri için ; amacı aşan sözleri ve davranışları saygıyı yok ediyor.

Kaç yıllık bir evlilik veya ilişki olursa olsun kimsenin birbirinin ailesine hakaret etme hakkı yok.

Sonrasında da gün olup devran dönüyor , aynı sözler sizin aileniz için sarf edilince durum değişiyor. Aile sınırları işte bu yüzden korunmalı.

Son düzenleme:
Bebeklerinize Allah rahmet eylesin. Umarım bedenen ve ruhen toparlanabilmişsinizdir.

Konunuza gelirsek : eşinizle konuşarak evliliğinizin devam etmesini isteyip istemediğinizi netleştirmelisiniz. Temel konunuz bu.

Aile konularında : neden bazı kadınlar , erkeklerin evlenince ailelerini de silmeleri gerektiğini düşünüyor anlamıyorum.

Evlenince : eşlerin birbirlerinin aileleri için ; amacı aşan sözleri ve davranışları saygıyı yok ediyor.

Kaç yıllık bir evlilik veya ilişki olursa olsun kimsenin birbirinin ailesine hakaret etme hakkı yok.

Sonrasında da gün olup devran dönüyor , aynı sözler sizin aileniz için sarf edilince durum değişiyor. Aile sınırları işte bu yüzden korunmalı.
Çok haklısınız yaşattığımı yaşıyorum resmen nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ama hiç bilmiyorum eşim ailenle görüşmem diyo ailem eşnle görüşmeyiz diyor kaldım böyle

Çok haklısınız yaşattığımı yaşıyorum resmen nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ama hiç bilmiyorum eşim ailenle görüşmem diyo ailem eşnle görüşmeyiz diyor kaldım böyle

Bu aşamadan sonra : bu ilişki kurtulur mu , bilmiyorum. Zamanı geri alamıyor , kırdıklarımızı eski haline döndüremiyoruz maalesef. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Okurken ben yazdım sandım aynı durum aynı şeyleri bende yaşadım ama hiç bir zaman eşim aileme böyle bişey söyleyemez çünkü hiç bir şeyde yanımda yoklardı onunkiler benim çocuğum öldü yine annem gil vardı kırklıydım yine annem gil vardı hala toparlanamadım pskolojikmen yine annem gil var bir kere arayıp sormadılar çocuğun öldü nasılsın diye benim kaynanamda suratıma seni istemiyorum dedi ben hiç bir şekilde konuşmuyorum ama tabiki de evime gelebilirler ne olursa olsun eşimin ailesi aynı şeyleri benim ailemde yapsa silemezdim ama biz gidip gelmiyoruz

Siz niye boşandınız? Aileleri hadsizce dilinize dolayıp birlikte olma amacı değil üçüncü şahısları dahil edip aranıza soktuğunuz için
Peki neyi değiştirdiniz, neyden ders alıp düzeltip yeni bir düzen kurup da evlendiniz? Hiç
E niye evlendiniz aynı şekilde devam edecekseniz?
Kv sizi istemek sevmek zorunda mı? Değil. Kocanız boş ki doluyor, doldurulmak hoşuna gidiyor, söylenenlere hak veriyor ki size yansıyor
Peki siz ne yapıyorsunuz? Kv ile aynı şeyi yapmaya çalışıyorsunuz. Adama anan şöyle baban böyle diyip ailesine sövdüğünüzde sonuç ne oldu?boşandınız. Ne elde ettiniz?bir sürü rezillik, huzursuzluk. Niye aynı şeyi yapıyorsunuz? Aynı şeyi yapmak için mi boşanıp tekrar evlendiniz?
Sizin adamın ailesine sövmeye ne hakkınız var?
Onun ailesinin giremediği eve sizin aileniz nasıl girebiliyor? Bir girmiş iki girmiş üçüncüde beklenen olmuş
Aileniz neden adamı boğuyor? Adam samimi olmak zorunda mı?
Siz onun ailesiyle görüşmüyorsanız onun da görüşmeme hakkı yok mu?
Anneniz misafir olduğu evin sahiplerinden birine dırdırlanınca hakettiği tepkiyi gördü diye niye adamı bırakıp gittiniz?
Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

E görüşmesinler mecburlar mı görüşmeye siz niye adamı terkettiniz

Arada erkeklere de acidigim konular oluyor.

Bu

Bu süreçte ikiniz de yıpranmışsınız bebeğini kaybetmek kolay bişey değil bende yaşadım annem eşime dedi kızımı birdaha böyle görürsem alır götürürüm diye eşine ilk gebeliğimde çok sorumsuz davrandı hastaneye bile götürmedi kanamam varken yaşayan bilir seni çok iyi anlıyorum ama sende onun ailesini istememişsin ve yüzgöz olmuşsunuz bende eşimin ailesine laf söyledim ve boşanmaya kadar gitti konu sonra olmadı bi şekilde ben kendimi toparladım ve eşimin ailesiyle daha sık görüşmeye başladım bişey olduğunda eşime söyledim muhattap olmadım eşimde benim ailemle aynı şekilde eşin ailenden özür dilesin gelip oturup konuşsunlar oda eğer seni geri istiyorsa ama sen ailene asla karşı gelme çünkü bu gün eşin seni bıraksa ailen bırakmaz eğer sen o kapıyı kapatırsan geri dönecek yüzün olmaz o zaman işte kimsesiz kalırsın dediğim gibi eşinle konuş eğer yanaşırsa barışsınlar sende onun ailesine karşı saygılı ol ve küfür etme oda senin ailene karşı herşey karşılıklı eğer ki istemezse eşin ailenden vazgeçme hiçbirşey için Allah yolunu açık etsin de

Back