Eşim ve ailem Acil!

normalde orta yolu bul derdim ama esin cok pis biriymis bosan desem az bile.yerinizde olsam ne ailesine giderim gittigimde surekli elestiririm.ailemle de gprusturmem ozel gunler haricinde.ailende bilsin damatlarinin ne oldugunu hic bi sey almasinlar.almalarina ragmen bu kadar elestiriyor bide almasalar ne yapar acaba.ayrica o bu kadar ailesine duskun sizde hergun gidin ailenize siz yapin bakin akli nasi basina gelir

Puskurtemezsin zamanla belki. Ailenin parasını geri vermelisin bence. Hem küfür edip hem bebeğine o kıyafetleri o parayı yedirmez herhalde eşin.

Arada şeyler güzel değil. Sorun varsa konuşulur çözülürse ne ala. Cozulmiyorsa araya mesafe konur diğer eşe hayat zehir edilmez. Bence bebeğine odaklan.

Kendi ailenizden gelecek olan yardımı asla kabul etmeyin bir lirasını daha eve sokmayın o da anlasın kendi ailesinin yardımıyla işlerinde kadar yürüdüğünü senin yerinde olsam bunu yaparım kendi ailemin desteğini bilerek Onlara söylerim almam benim de başımdan geçti bazı olaylar kendi ailemden beş kuruş para dahi almadım her verdiklerini geri çevirdim eşimde bu şekilde anlamış oldu şimdi gayet de gelip gidiyor Yani mecbur o Senin ailene gelmiyorsa Sen de onun ailesine gitmeyeceksin pislik s pislik yani kusura bakmasın

Hiç bilmiyorum haftada bir defa gideceğim artık onun ailesine. Benim aileme bir kez gidiyoruz en fazla ! Yorumunuz için teşekkürler
Ya bende mi bir sorun var acaba anlayamadım. Biz de evliyiz. Kendi ailemle de altlı üstlü oturuyoruz ama eşimle birlikte haftada 1-2 defa gitmeyi falan hiç düşünmedim de, teklif de etmedim. Ben istediğimde çıkar giderim, sonuçta benim ailem onlar. Eşimle gittiğimde geriliyorum hatta, adam sıkılıyor, bunalıyor diye. Eşimle beraber de ayda yılda bir gideriz. Özel günlerde ya da annemler bizi davet ettiğinde falan. Haftada 1-2 defa ailece anne-baba- kv-kp ziyaretleri biraz fazla değil mi?

İlk olarak etrafında saygı duyduğu lafını dinlediği ve güvendiği bi dostu akrabası vs.varsa ondan eşinle konuşmasını talep edebilirsin biz ne söylersek boş gelirde erkekler birbirini çabuk gaza getirir
Eğer böyle biri yoksa ailene laf söylediğinde sessiz kalıp onun ailesine her şekliyle soğuk davranman ve onlar önemsizmiş gibi hareket ve tavır sergilemen lazım ama asla konuşma konuşursan geri teper
Bi başka yoluda hamile olduğunu söylemişsin bigün iyi bi anını yakala rahat bi ortamda ona bebeğimizin eşlide muhtemelen senden nefret edecek ve sürekli sana hakaret edecek o zaman bununla nasıl başa çıkacaksın benle şimdiden hesapla de ve işi kavgaya dökmeden sus.
Hiç birinin işe yaramayacağını düşünüyorsan ya da deneyip başarısız olduysan işte o zaman canını oku :)şaka bi yana o değersiz gördü diye ailen asla değersiz olmaz sabırlı ol imtihan olacağı günü bekle çünkü hiçbi kötülük karşılıksız kalmaz eninde sonunda dank edecektir MERAk etme

Çok iyi geldi sözleriniz çok teşekkür ederim haklısınız çok heyecanlıyım yoruldum bu olaylardan

Amin inşallah yorumunuz için teşekkür ederim sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bunu yapabileceğimden emin değilim

Ailemin verdiği paraya ya da herhangi başka bir hediyeye sokarım diyen adama o hediyeyi yediririm ama ağzından değil.

Allah nasip ederse kızımız olacak ederse bulur damadından.

Ben cozdum galiba durumu kendi ailesinde gordugu eksikligi sizin ailenize yuklemek istiyor aslinda kizginligi kendi ailesine

Kayınvalidemlere gitmediğimizde olay çıkarıyorlar bana gelmek istiyorlar sürekli

Benimkini tarif ettin annemler deli oluyor.. Arabamız yok çocuğumu bile annemler hasta olur getirir götürür hastaneye eşim olacak kişi hastalandı babam gece yarıları hastaneye götürdü.. bizimki de yüzlerine gülüyor ama gidip geleceğim zaman bin kavga çıkarırdı işte bugün niye gidiyorsun su gün git ya da haftada 2. Defa gidecek oluyum ben her gün mu annelere gidecem iç guveymiyim demeler.. ki onun ailesine Gidilecek dendiği zaman itiraz etmezdim.. En son kavgada ailene artik her hafta gondermicem yok 2 haftada bir gideceksin yok soyle böyle diye konustu.. Artik patladim kendine gel ben senden aileme gitmek icin izin almiyorum sadece haber veriyorum kendinde bu haddi bulmaktan vazgec , hem aileme gitmeme sen deil bütün dunya onume dizilse kimse engel olamaz dedim.. simdi sadece aileme gidecegim yarin diyorum.. Çünkü gidebilir miyim dediginde kendilerini bi halt zannediyorlar..!!

Bence senin ailenle olan bağını kıskanıyor kendi ailesi daha geride kaldığı için canım en mantıklısı ailenle konuş daha hicbir şey yapmasınlar yada sadece sana yapsınlar eşine duyurma madem tüm maddi sorumluluk sende zaten anlamaz, birde böyle dene bak nolcak

Acaba ailenizin para vermesini eşinizin yuzunemi vurdunuz ki üstüne basa basa .belkide bu yuzdenmi kotu konusuyor boyle

Canım onun bu tutumu kendi ailesinden kaynaklanıyordur . Her erkek kendi ailesine çok düşkün olur. Ve seni kendi ailenden soğutmaya çalışır malesef ki.

Sokarım onların parasına mı, buz keserdim heralde ona karşı o an.
Ne biçim bir laf ya. Çok sinir oldum şuan.

Aİlen böyle insana değer falan vermesin balon gibi bu karakterde insanlar hemen uçuyorlar. Her lafı söyleyebileceklerini sanııyorlar bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendinlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…