- Emoji Skoru
- 124
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi menekse1380
-
En iyisi bi psikolog ile görüşmeyelim demek istediğinizi çok iyi anladım gerçekten haklı olabilirsinizSanırım sizin ailenizin ona davranışları ve kendi ailesinin ona davranışları arasında fark var. Ve bunu hazmedemiyor. Onların ailesi yapmayıp sizin aileniz yaptıkça bu öfkeye dönüşüyor. Kendi ailesinin yaptığı en küçük şeyi de över duruma geliyor.
Tam anlatamamış olabilirim ama bence eşinizin ciddi bir desteğe ihtiyacı var. Gerekirse siz gidin anlatın profesyonel öneri alın nasıl davranmanız konusunda.
Bı kaç cevabınızi okudum sanırım kendi ailesinden göremediği sevgiyi sizin aileniz göstermiş ama belki de kendi ailesinden bekledigi için bu durum onu rahatsız etmiş olabilir ki valla ne tarafından tutsam mantıksız geliyor. Belki bı davranış bı söz istemeden kırmıştır karşıma alıp net konuşurdum ben senin ailene asla böyle davfanmiyorum böyle konuşmuyorum sen neden böyle yapıyorsun bı nedeni mı var diye ve sesinizi yükseltmeden konuşun en önemlisi. Aklıma başka da bişey gelmediArkadaşlar eşim ve ailem arasında eşimden kaynaklanan saçma bir soğukluk var.
Eşim her gün kendi ailesine gidelim istiyor ama benim ailem daha yakın olmasına rağmen gitmek istemiyor. Sürekli aile fertlerimi eleştiriyor bazen çirkinleşiyor üslubu. Kendi ailesi ile genelde her gün yüzyüze görüşüyor görüşemediği gün 18 defa günde telefonla görüşüyorlar. Bunaldım artık. Bebeğim olacak. Annem maddi durumu yeterli olmamasına rağmen bir sürü para biriktirdi bebek eşyaları için eşim bir kez teşekkür dahi etmedi kendi annesi bir zıbın alsa yaaa haklarını nasıl öderiz diyen eşim dün akşam benim ailemde onca şey yapıyor bin lira bankamıza koydu kadın acil ihtiyaçlar için dediğimde sokarım onların parasına dedi ve yaptığım çayı içmedi bir bardak bile . Ezik sesini çıkarmayan biri asla değilim ailemi ezdirmiyorum asla ama bu düşünceleri beni çok yıprattı açıkçası.
Öyle bir şey yapmalıyım ki bir daha aileme bir şey derken bin kez düşünmeli saygısını asla yitirmemeli çok üzülüyorum evin tek kızıyım annem damadına çok düşkün sürekli hediye alır babamla birlikte eşimi mutlu etmek için ama nafile çok nankör biri! Onun ailesi bana böyle davransa heralde baş üzerinde taşırdım onları ki hala haftada iki kez gidiyorum çekilecek insanlar olmadıkları halde.
Sizden tavsiye istiyorum arkadaşlar hiçbir dönemde asla eşimi zorlamamış, onu sürekli öven oğlum, yavrum diye etrafında dolanan aileye karşı eşimin bu iğrenç tavrını nasıl püskürtebilirim??????
soksana hadi bir göreyim bak bakalım ne oluyor diyemedin mi?sokarım onların parasına dedi
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Benim bir de abim var yengeme ve abime de aynı şekilde davranır annemle babam. Kendileri için yaşamayı bilmiyorlar açıkçası. Sürekli bizim kimimiz var ki birbirimizden başka derler. Zamanında çok zorluk çektik ailemle gerçekten yemezler yedirirlerdi hala öyleler. Torunları olacağı için çok heyecanlılar yoksa tabiki annemden asla bir şey talep etmediğim giibi kızıyorumda. Bundan sonra beş kuruş vermek istese bebek için sert tepki koyacağım çünkü ailemin enayi yerine konulmasını istemiyorum. Eşimin ailesi zengin beş kuruş faydalarını görmediğimiz gibi her şeyi kendimiz yaptık anasının aldığı bir zıbın için minnet duyuyor beyfendi! Onunki anne de ben ağaç kovuğundan mı çıktım bu ne manasız davranmadır iyi bir ders vermek istiyorum ama aklıma bir yöntem gelmiyor bu yüzden sizlere sormak istedim
Benim aileme bu kadar hakaret eden birinin ailesine asla ve asla gitmen o aldiklari zibini da kocamin gözü önünde parcalar onun dedigi gibi sokarim onlarib zibinina der firlatirim suratina....
Canim ayrica bi yorumunu daha okudum ve fikrimde su yonde degisti ailesinden ilgi sevgi gormemisse eger esin zoruna gidiyo senin ailenin tavirlari..herzaman iyilik kazanir emin ol..soyle bir yol izle bence esinin ailesi zibinmi almis aa cok guzel ne dusunceliler de yada oturuyosunuz diyelim hadi kalk sizinkilere gidelim de yani demek istedigimi anladinmi onun o psikolojiden cikmasini sagla ..o suanda ailesini ispatlamaya calisiyo sende ne kadar "iyi" insan olduklarina emin gibi davram hic kizma ters konusma esinin hosuna gidecek seyler soyle ailesiyle ilgili gor bak hersey nasil duzelecek ...ayrica diger yorumum hala gecerli kendi hesabina yatir paralariBüyük konuşmayayım da şiddet konusu biraz onu sıkar kendi ayakları üzerinde duran biriyim keza kendisininde iyi bir mesleği var onu rezil ederim. Para, ev geçimi, banka kartları tüm kontrolü bana verir habersiz hiçbir yere para harcamaz kendine almaz bana hediye alır romantiktir. Gel gelelim ki bu olumlu yanlarının yanında aileme karşı saçma bir tavır içinde bu engel olamadığım tek şey ve bence en büyük sorunda bu zaten aileme çok düşkünüm
İnanın bende cinnet geçirdim. Bir kez bile teşekkür ederim demediği için sürekli dile getirdim bebeğe aldığım her şeyi annemin aldığını bıkmış o yüzden demiş böyleO senin ailene nasıl davranıyorsa sende onun ailesine öyle davran esin çok terbiyesiz ve iğrenç biri. Ben olsam o sokarım lafı karsisinda cinnet gecrrdm
Bunu nereden çıkardınız verdikleri paraya sokarım dedi! Bunda bile cinnet geçirdim. Ki şahıslarına bir şey söyleyecek. Kavga gürültü hiçbir şekilde çözüm olmuyor diye mantıklı bir çözüm aradım. Velhasıl psikolojik olarak değişikliğe uğradığını cevaplarda yazmıştım. Yani hep böyle değildi ailesiyle barıştıktan sonra aileme karşı cephe aldı diyorum.Bence çok pasifsin. Benim tanıdığım ne ezik kadınlar var ailesine laf söylense orada çizgiyi çeker tepkiyi koyar. Annene babana sokarım demiş nasıl hazmedebildin bunu merak ediyorum
Yorumunuz için çok teşekkür ederimCanim ayrica bi yorumunu daha okudum ve fikrimde su yonde degisti ailesinden ilgi sevgi gormemisse eger esin zoruna gidiyo senin ailenin tavirlari..herzaman iyilik kazanir emin ol..soyle bir yol izle bence esinin ailesi zibinmi almis aa cok guzel ne dusunceliler de yada oturuyosunuz diyelim hadi kalk sizinkilere gidelim de yani demek istedigimi anladinmi onun o psikolojiden cikmasini sagla ..o suanda ailesini ispatlamaya calisiyo sende ne kadar "iyi" insan olduklarina emin gibi davram hic kizma ters konusma esinin hosuna gidecek seyler soyle ailesiyle ilgili gor bak hersey nasil duzelecek ...ayrica diger yorumum hala gecerli kendi hesabina yatir paralari
Bende öyle yapmayı düşünüyorum annemin parasını iade edeceğim bir hükme geçmiyor nasıldaSenin yerinde olsam asla gitmem ailesine. Saygı görmek için ilk önce saygı duymasını bilecek. Şeyi elinde geziyor madem anasının aldığı zıbına soksun pislik herif.
Ben olsam o lafı onun ağzından sokar bi yerinden çıkarırdım. Ailenin verdiği parayı da iade et. Kurban olsun o paraya da o aileye de. Haysiyetsiz...
Kesinlikle bundan sonra böyle yapacağım ve ben aileme yardım edeceğim annemlere şunu alalım bunu alalım sizinkilere de alalım dicem:) bakalım kirada otururken iki aileye de eşit olarak yetişebilecek mi çocuğu olacakken. Ne kadar akılsız bir insan bir bilse ne büyük nimet böyle bir kayınvalide ellerini ayaklarını öpeceğine bide laf ediyor nankörCanim benim annemde bize cok yardim eder ama esim kiymet bilir , esimin annesi bisey yapamaz cunki kadinin eline para gecmiyo hic garibim uc kurusu olsa cocuklara bi pijama aliyim bari der gerci ben esimin ailesiyle iyiyim cok iyi aramiz beni kendi kizlarindan ustun tutar...sana tavsiyem annenin verdigi paralari falan asla esine soyleme bosver yardim etmiyolar desin hatta o bankadaki parayi geri verdim de ve kendi adina para hesabi ac sadece para yatiriyosun faiz falan yok kumbara gibi dusun hattakartla alisveris yaparken bile odeyebilirsin.ama esin bilmesin annene soyle kiymet bilmiyo ona bisey almayin de alacaginiza parayi bana verin de sende gizlice biriktir yazik kiymet bilmeyen insana bosuna yardim etmesinler...
İyide ben karşısında sustum demedim ki :) birlikte bile yatmadım böyle yaptıkça senin ailenin suratına bile bakmam ben ağaç kovugundan mı çıktım nankör dedim! Size sorduğum şey o bunu dedi ben bunu dedim değil dediğim şey şu böyle saçma bir tutum içinde kavga etmek yerine ne yapılabilir ki değişsin diye sordumsoksana hadi bir göreyim bak bakalım ne oluyor diyemedin mi?
ezik değilim diyorsun ama bence pasifsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?