- Emoji Skoru
- 124
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi menekse1380
-
Hiç bilmiyorum haftada bir defa gideceğim artık onun ailesine. Benim aileme bir kez gidiyoruz en fazla ! Yorumunuz için teşekkürlerÇok sinir bozucu bir durum. Sen de onun ailesi ile arama mesafe koysam ters mı teper acaba.
O zaman sen de eşini ve ailesini süreli eleştir ki empati yapsın diyeceğim ama şiddet uygulayabilir bu karaktersiz adamArkadaşlar eşim ve ailem arasında eşimden kaynaklanan saçma bir soğukluk var.
Eşim her gün kendi ailesine gidelim istiyor ama benim ailem daha yakın olmasına rağmen gitmek istemiyor. Sürekli aile fertlerimi eleştiriyor bazen çirkinleşiyor üslubu. Kendi ailesi ile genelde her gün yüzyüze görüşüyor görüşemediği gün 18 defa günde telefonla görüşüyorlar. Bunaldım artık. Bebeğim olacak. Annem maddi durumu yeterli olmamasına rağmen bir sürü para biriktirdi bebek eşyaları için eşim bir kez teşekkür dahi etmedi kendi annesi bir zıbın alsa yaaa haklarını nasıl öderiz diyen eşim dün akşam benim ailemde onca şey yapıyor bin lira bankamıza koydu kadın acil ihtiyaçlar için dediğimde sokarım onların parasına dedi ve yaptığım çayı içmedi bir bardak bile . Ezik sesini çıkarmayan biri asla değilim ailemi ezdirmiyorum asla ama bu düşünceleri beni çok yıprattı açıkçası.
Öyle bir şey yapmalıyım ki bir daha aileme bir şey derken bin kez düşünmeli saygısını asla yitirmemeli çok üzülüyorum evin tek kızıyım annem damadına çok düşkün sürekli hediye alır babamla birlikte eşimi mutlu etmek için ama nafile çok nankör biri! Onun ailesi bana böyle davransa heralde baş üzerinde taşırdım onları ki hala haftada iki kez gidiyorum çekilecek insanlar olmadıkları halde.
Sizden tavsiye istiyorum arkadaşlar hiçbir dönemde asla eşimi zorlamamış, onu sürekli öven oğlum, yavrum diye etrafında dolanan aileye karşı eşimin bu iğrenç tavrını nasıl püskürtebilirim??????
Sorun şu ki eşimin ailesiyle arası hiç iyi değildi bir yıl boyunca kavga kıyamet eşim ailenin tek erkek çocuğu olmasına rağmen hiç sevilmez. Hatta bu yüzden stres olup Behçet hastalığına yakalandı hastalıktan sonra ailesine gidip gelmeye başladık. Daha önceleri ailemi çok severdi ya da bana öyle derdi haftada iki üç gün uğrardık bu arada annemde babamda hasta babamın gözleri %75 görmüyor annem tansiyon hastası bu yüzden ilgilenmek istiyorum onlarla.Huylu huyundan vazgeçmez bence eşini değil ailenin değiştirmeye çalış artık değer vermesinler hediye almasınlar eşini mutlu etmek için uğrasmasınlar...
Büyük konuşmayayım da şiddet konusu biraz onu sıkar kendi ayakları üzerinde duran biriyim keza kendisininde iyi bir mesleği var onu rezil ederim. Para, ev geçimi, banka kartları tüm kontrolü bana verir habersiz hiçbir yere para harcamaz kendine almaz bana hediye alır romantiktir. Gel gelelim ki bu olumlu yanlarının yanında aileme karşı saçma bir tavır içinde bu engel olamadığım tek şey ve bence en büyük sorunda bu zaten aileme çok düşkünümO zaman sen de eşini ve ailesini süreli eleştir ki empati yapsın diyeceğim ama şiddet uygulayabilir bu karaktersiz adam
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Benim bir de abim var yengeme ve abime de aynı şekilde davranır annemle babam. Kendileri için yaşamayı bilmiyorlar açıkçası. Sürekli bizim kimimiz var ki birbirimizden başka derler. Zamanında çok zorluk çektik ailemle gerçekten yemezler yedirirlerdi hala öyleler. Torunları olacağı için çok heyecanlılar yoksa tabiki annemden asla bir şey talep etmediğim giibi kızıyorumda. Bundan sonra beş kuruş vermek istese bebek için sert tepki koyacağım çünkü ailemin enayi yerine konulmasını istemiyorum. Eşimin ailesi zengin beş kuruş faydalarını görmediğimiz gibi her şeyi kendimiz yaptık anasının aldığı bir zıbın için minnet duyuyor beyfendi! Onunki anne de ben ağaç kovuğundan mı çıktım bu ne manasız davranmadır iyi bir ders vermek istiyorum ama aklıma bir yöntem gelmiyor bu yüzden sizlere sormak istedimDamadı hediyeye boğmak, bütçesi ayrı insanlar için bankaya para atmak, eve bebek eşyaları yığmak mantıklı hareketler değil. Samimi, şirin gözüküyor ama para gibi hassas bir konuda özerkliğinizi ilan edememiş gözüküyorsunuz. Eşiniz memnunsa bunlar normalleşir ama değil belli ki ve inatla bunları hoş görüp kabul ediyorsunuz.
Olayın hakaret boyutunda da biraz ketum davranmanız gerekiyor. Ailenize laf edince ertesi gün normale dönmeyin yani. Gerekiyorsa ailesiylede görüşmeyin bir süre. Ama bu arada ailenizefe tavrınızı koyun.
Arkadaşlar eşim ve ailem arasında eşimden kaynaklanan saçma bir soğukluk var.
Eşim her gün kendi ailesine gidelim istiyor ama benim ailem daha yakın olmasına rağmen gitmek istemiyor. Sürekli aile fertlerimi eleştiriyor bazen çirkinleşiyor üslubu. Kendi ailesi ile genelde her gün yüzyüze görüşüyor görüşemediği gün 18 defa günde telefonla görüşüyorlar. Bunaldım artık. Bebeğim olacak. Annem maddi durumu yeterli olmamasına rağmen bir sürü para biriktirdi bebek eşyaları için eşim bir kez teşekkür dahi etmedi kendi annesi bir zıbın alsa yaaa haklarını nasıl öderiz diyen eşim dün akşam benim ailemde onca şey yapıyor bin lira bankamıza koydu kadın acil ihtiyaçlar için dediğimde sokarım onların parasına dedi ve yaptığım çayı içmedi bir bardak bile . Ezik sesini çıkarmayan biri asla değilim ailemi ezdirmiyorum asla ama bu düşünceleri beni çok yıprattı açıkçası.
Öyle bir şey yapmalıyım ki bir daha aileme bir şey derken bin kez düşünmeli saygısını asla yitirmemeli çok üzülüyorum evin tek kızıyım annem damadına çok düşkün sürekli hediye alır babamla birlikte eşimi mutlu etmek için ama nafile çok nankör biri! Onun ailesi bana böyle davransa heralde baş üzerinde taşırdım onları ki hala haftada iki kez gidiyorum çekilecek insanlar olmadıkları halde.
Sizden tavsiye istiyorum arkadaşlar hiçbir dönemde asla eşimi zorlamamış, onu sürekli öven oğlum, yavrum diye etrafında dolanan aileye karşı eşimin bu iğrenç tavrını nasıl püskürtebilirim??????
Ama hep öyle olur ki. İyilikten maraz doğar. Bu kadınlar içinde erkekler içinde geçerli. İnsan mutlu mutlu bir şeyler yapıyor, karşısındaki bambaşka bir yere takılıp trip atıyor. En iyisi dozunda tutmak, etliye sütlüye çok karışmamak.Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Benim bir de abim var yengeme ve abime de aynı şekilde davranır annemle babam. Kendileri için yaşamayı bilmiyorlar açıkçası. Sürekli bizim kimimiz var ki birbirimizden başka derler. Zamanında çok zorluk çektik ailemle gerçekten yemezler yedirirlerdi hala öyleler. Torunları olacağı için çok heyecanlılar yoksa tabiki annemden asla bir şey talep etmediğim giibi kızıyorumda. Bundan sonra beş kuruş vermek istese bebek için sert tepki koyacağım çünkü ailemin enayi yerine konulmasını istemiyorum. Eşimin ailesi zengin beş kuruş faydalarını görmediğimiz gibi her şeyi kendimiz yaptık anasının aldığı bir zıbın için minnet duyuyor beyfendi! Onunki anne de ben ağaç kovuğundan mı çıktım bu ne manasız davranmadır iyi bir ders vermek istiyorum ama aklıma bir yöntem gelmiyor bu yüzden sizlere sormak istedim
İyi bir ders öneriniz varsa gerçekten alabilirim eşim sert değildir yani tepmez korkmayınKocan niye evlendi acaba??
Otursaydı anasının dizinin dibinde.
Neden bu öfke acaba, birşey mi yaşadı ailenizle sorun bilmiyoruz. Ne olursa olsun yaptığı çok çirkin.
Karşına al konuş artık biz bir aileyiz, iki tarafla da mesafeli olun. Çocuğunuz olacakmış sizin çocuğunuz da ileride böyle yapsa nasıl olur??
Sizin ailenize gelmiyor mu, siz de kendimi iyi hissetmiyorum diyin onun ailesine gitmeyin, sen git deyin.
İyi bir dersi hakediyor terbiyesiz kocan da neyse orasına ben karışmayım...
O kadar haklısınız ki ...Ama hep öyle olur ki. İyilikten maraz doğar. Bu kadınlar içinde erkekler içinde geçerli. İnsan mutlu mutlu bir şeyler yapıyor, karşısındaki bambaşka bir yere takılıp trip atıyor. En iyisi dozunda tutmak, etliye sütlüye çok karışmamak.
Kocanızın mayası bozuksa ders veremezsiniz. En kötü ailesiyle görüşmeyi kesersiniz, oda sizinkiyle görüşmez. Devam ederse böyle bi evlilik, devam edersiniz. Bende ailemin arkasından ileri geri konuşan birini bi daha evlerine sokmak istemezdim.
Sorun şu ki eşimin ailesiyle arası hiç iyi değildi bir yıl boyunca kavga kıyamet eşim ailenin tek erkek çocuğu olmasına rağmen hiç sevilmez. Hatta bu yüzden stres olup Behçet hastalığına yakalandı hastalıktan sonra ailesine gidip gelmeye başladık. Daha önceleri ailemi çok severdi ya da bana öyle derdi haftada iki üç gün uğrardık bu arada annemde babamda hasta babamın gözleri %75 görmüyor annem tansiyon hastası bu yüzden ilgilenmek istiyorum onlarla.
Biliyorum ben yine küseceğim ve o yine özür dileyecek ama sonra yine anneme babama nefret dolu konuşacak bu devran hep böyle süremez ki!
Babamın gözleri görmediği için dışarı çıkamıyor malesef. İnan’ın evde çok sıkılıyor iki çocuğu var bizde olmasak gerçekten iyice bunalacak. Eşimi asla sıkmıyorum ben onun ailesin yanında 10 saat oturuyorken o yorgun oluyor diye ailemin yanında en fazla 2 saat oturtuyorum çay içtikten sonra hadi kalkalım diyorum. Ve annemlere benim ailem yok siz bana yetersiniz dedikleri için annemler üzerine düşüyor halaÖnce kocanıza kızmıştım ancak sonra sanki sıkıntı sizde gibi geldi. Kendi ailesi sizinki kadar özverili olmadığı için kendi içinde mahçup olmuş sanki ve sürekli o ezikliği atmak için çabalıyor gibi geldi. O yüzden ailesinden gelen en ufak bir hediyeyi bile büyütüyor sizin de gözünüze sokuyor. Bak benim de ailem ilgileniyor bizle der gibi. Sanki aileler yarışırcasına bir moda girmiş şimdi o ekstra bin tl ona batıyordur çünkü ailesinin benzeri bir şey yapmayacağını ve bu iyiliğin altında ezileceğini biliyor. Siz de zaten ailenizden kopamamışsınız. Haftada 3 gün gidiyorduk şimdi haftada bir gün diyorsunuz da, bütün boş zamanlarınızı ailenize mi harcıyorsunuz, çok fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?