Basınız sağolsun rabbim sabır versinBelki banlanacagim ama benimde ablam isitme engellliydi ve biz onu bir kac ay once kaybettik.el adami icin babani abini bilmem ama sirf o annenin haklari burnundan gelir senin.degermi o kadincagiza bunlari yasatmissinhala evde anasina adama bakiyorsun.sana degilde o gariban ailene cok uzuldum.hic bir agirligin yok.eltine helal olsun diyorum ve sisuyorum.sende calis cok caliski babaciginin paralarini yiyin.helal ya...
Lutfen ablamla ilgili olan konumu oku.ilk konumu atea dustugu yeri yakar diye acmistim.beni ozman anlayacaksin lutfen...Basınız sağolsun rabbim sabır versinzaten aileme üzülüyorum boşver beni. Bir daha bu gündeme bi gelsin yoruldum bıktım dava açmazsam ben ben değilim eşim hala yok yengem abime karşı hiç böyle bağırmamıştı çar curt över benim sabrım mı kaldı ya bunu düşünen yok emin olun onun ağzından dinlerseniz sizi susturup haksız duruma düşürmeye çalışıyor yok böyle dünya benim ailem önce gelir böyle kocayı ne yapayım İnan’ın daha mutlu okurum kafam rahat olur karışan olmaz bağıran olmaz millet karı dırdırı cekiyorum der ben koca dırdırı cekiyorum ya resmen. Benim hata var kabul ederim düzelmiyorsa defolsun gitsin bunu yapacağım.
Gerçekten ona ihtiyacım yok bunu farkındayım o farkında mı yok kira nedir ki 500 ver falan diyor da cebinden her ay çıkarsın da göreyim. Ben bırakınca nasıl geçinecekler düşünen yok artık en son bütün eşyalarınızı alın gidin abinize de bakın benden buraya kadar diyeceğim ailem yüzünden boşandık dersin diyeceğim çünkü hala ne olursa olsun araya annemi babamı katar kim ne derse desin umrumda değil kahrını çekmek zorunda mıyım ya. Çok yıprandım zaten emzirme dönemindeyim stres üzüntü sinir oldukça sütüm azalmaya başladı bir de demez mi neden az süt sağarken . Uyku yok çalışıyorum eve git bu problemler sütüm çok böldü aslında. Gerildikçe azaldı bunu anlayan yok işte . Sinir küpü oldum tahammülüm kalmadı en ufak bişey oldu mu patlıyorum hiç de tahammülün yok der kendisi ne peki ? Başa dönüyor yine ailemi katarhem ailen ev vermiş üstüne kaynanan da sende kalıto üstüne kira parası aldığı evi var ve abiye veriyo parayı
defolsun gitsin abisinde kalsın
bide ailene laf ediyolar utanmadan
kaynanayı yolla bi an önce
nasıl ben hiçbişeyim diye düşünüyosun . Ev ailenden kendin memursun
en ufak ihtiyacın yok o adama
Arama motoru da yazdım bulamadım link atar mısınız.Lutfen ablamla ilgili olan konumu oku.ilk konumu atea dustugu yeri yakar diye acmistim.beni ozman anlayacaksin lutfen...
Ben buldum sonunda. Okudum gerçekten çok acı. Rabbim sabırlar versin yerinde dinlendirsin.Getiremedim ugrastim eski konumu alintilayamadm caanim yaa
Amin aminanasına bakıyosun bide evini açmşsın yenii doğum yapmışsın el üsütnde tutması lazım seni ay sinirlerim bozuldu vallaha Allah sabır versin
Ben aylardir kafami duvarlara vura vura agliyorum.inan bana el adami icin degmez. Esin iyi olur huyu suyu iyidir dersin oa benim kanim canim anlarim ailene saygilidir anlarim.ama bunlarin hicbiri yokken o adamda.aileni ezdirme ben boyle konulari gordukce sinirleniyorumBen buldum sonunda. Okudum gerçekten çok acı. Rabbim sabırlar versin yerinde dinlendirsin.
Haklısın kardeşim çok haklısın. Ailem beni bu hallere kadar çabaladı her şeyi yaptı bir tanecik kızıyım annemin sebebi belli arkamda olması ve benim mutlu olmam. Başka hiç bişeyi yok konuşursa benim için karıştıysa benim için. Sanki eşim aileme karışmıyor ona kalsa o hep haklı. Eee ben ailemi bir gün kaybedersem hep vicdan azabı çekerim şimdi yanlarında olamazsam ne zaman olurum. Ya araba aldım eşimin üstüne. O saman tayin bekliyorduk ben yanında değildim üstüne almıştı mecbur. Annem babam biner onlar kapıyı hızlı çarparmış bozarmış yok babam onu çok bekletmiş park yeri bulamamış vs vs daha neler neler bana sitem ediyor altına arabanı verdim ne olur yanı beklersen ölür müsün. Şimdi bu lafları dedikçe kredi çekip araba alıp modeli yükseltme istiyor. Eşim askerdeyken abim kullanmıştı ( eşim kullan öğren demişti) abim beş gün kadar kullandı önündeki araba durunca çarpmış abimin sucu yok bunu da çok sorun etti sadece önündeki komple boyattı eşim askerden gelince toplam 600 tuttu ( abım ve babam ne kadar ödeyelim dese de eşim kabul etmedi) ama bana sitem ediyor o sıra babamın evine taşınınca nakliye parası 1000 lira tuttu ve babam karşıladı borç olsun dedim neyse kapandı mevzu borç değil babam ödedi. Ama eşim hala arabayı mafdettnşz çar cırt bende arabana değer verdiğin kadar bir ucunu bize davran insan malına sahip çıkar ama en çok ailesine sahip çıksın dedim yok ben sahip çıkarım yok abın her yere çarpar arabasını bi alsın hurda olur falan filan neler beler. Çok uzunnoldu içimi döküyorum ağlıyorum perişan oldumBen aylardir kafami duvarlara vura vura agliyorum.inan bana el adami icin degmez. Esin iyi olur huyu suyu iyidir dersin oa benim kanim canim anlarim ailene saygilidir anlarim.ama bunlarin hicbiri yokken o adamda.aileni ezdirme ben boyle konulari gordukce sinirleniyorum
Odenmiyor guzel kardesim odenmiyor aile kim ne derse desin haklari odenmiyor.bak cok ozluyorum ablami zamanimi bekliyorum kavusmak icin.lutfen daha fazla onlari korkutma sana uzuluyolardir simdi.
Allah rizasi icin ayril.ailen yastiga basini o zaman rahat koyacak.bak bu senin icinde kotu.surakli araya bulayim derken bir yerden hastaligin cikar ya midene vuracak ya basina vuracak ya kalbine beynine.cekilmez.benim esimde ayni.ama o bana yaoiuor ailemin karsisinda el pence.arkalarindandan konusmaz.ben bir ayrilik yasadim ondan sonra duzeldi simdi benlede cok sorun kalmadi gibi.ama senin gibi olsa hem ailemin evine yerlesecek hem abisine yardim edecek bak bunlar hos degil.lutfen gonder onlari evdenHaklısın kardeşim çok haklısın. Ailem beni bu hallere kadar çabaladı her şeyi yaptı bir tanecik kızıyım annemin sebebi belli arkamda olması ve benim mutlu olmam. Başka hiç bişeyi yok konuşursa benim için karıştıysa benim için. Sanki eşim aileme karışmıyor ona kalsa o hep haklı. Eee ben ailemi bir gün kaybedersem hep vicdan azabı çekerim şimdi yanlarında olamazsam ne zaman olurum. Ya araba aldım eşimin üstüne. O saman tayin bekliyorduk ben yanında değildim üstüne almıştı mecbur. Annem babam biner onlar kapıyı hızlı çarparmış bozarmış yok babam onu çok bekletmiş park yeri bulamamış vs vs daha neler neler bana sitem ediyor altına arabanı verdim ne olur yanı beklersen ölür müsün. Şimdi bu lafları dedikçe kredi çekip araba alıp modeli yükseltme istiyor. Eşim askerdeyken abim kullanmıştı ( eşim kullan öğren demişti) abim beş gün kadar kullandı önündeki araba durunca çarpmış abimin sucu yok bunu da çok sorun etti sadece önündeki komple boyattı eşim askerden gelince toplam 600 tuttu ( abım ve babam ne kadar ödeyelim dese de eşim kabul etmedi) ama bana sitem ediyor o sıra babamın evine taşınınca nakliye parası 1000 lira tuttu ve babam karşıladı borç olsun dedim neyse kapandı mevzu borç değil babam ödedi. Ama eşim hala arabayı mafdettnşz çar cırt bende arabana değer verdiğin kadar bir ucunu bize davran insan malına sahip çıkar ama en çok ailesine sahip çıksın dedim yok ben sahip çıkarım yok abın her yere çarpar arabasını bi alsın hurda olur falan filan neler beler. Çok uzunnoldu içimi döküyorum ağlıyorum perişan oldum
Ayrılsanız hem siz hem aileniz çok mutlu olacaksınız.Haklısın kardeşim çok haklısın. Ailem beni bu hallere kadar çabaladı her şeyi yaptı bir tanecik kızıyım annemin sebebi belli arkamda olması ve benim mutlu olmam. Başka hiç bişeyi yok konuşursa benim için karıştıysa benim için. Sanki eşim aileme karışmıyor ona kalsa o hep haklı. Eee ben ailemi bir gün kaybedersem hep vicdan azabı çekerim şimdi yanlarında olamazsam ne zaman olurum. Ya araba aldım eşimin üstüne. O saman tayin bekliyorduk ben yanında değildim üstüne almıştı mecbur. Annem babam biner onlar kapıyı hızlı çarparmış bozarmış yok babam onu çok bekletmiş park yeri bulamamış vs vs daha neler neler bana sitem ediyor altına arabanı verdim ne olur yanı beklersen ölür müsün. Şimdi bu lafları dedikçe kredi çekip araba alıp modeli yükseltme istiyor. Eşim askerdeyken abim kullanmıştı ( eşim kullan öğren demişti) abim beş gün kadar kullandı önündeki araba durunca çarpmış abimin sucu yok bunu da çok sorun etti sadece önündeki komple boyattı eşim askerden gelince toplam 600 tuttu ( abım ve babam ne kadar ödeyelim dese de eşim kabul etmedi) ama bana sitem ediyor o sıra babamın evine taşınınca nakliye parası 1000 lira tuttu ve babam karşıladı borç olsun dedim neyse kapandı mevzu borç değil babam ödedi. Ama eşim hala arabayı mafdettnşz çar cırt bende arabana değer verdiğin kadar bir ucunu bize davran insan malına sahip çıkar ama en çok ailesine sahip çıksın dedim yok ben sahip çıkarım yok abın her yere çarpar arabasını bi alsın hurda olur falan filan neler beler. Çok uzunnoldu içimi döküyorum ağlıyorum perişan oldum
Bir daha gündeme bir gelsin kimse beni tutamaz gerçekten. Gerçekten artık sağlığım da gidecek hormonlarım etkilendi zaten.Allah rizasi icin ayril.ailen yastiga basini o zaman rahat koyacak.bak bu senin icinde kotu.surakli araya bulayim derken bir yerden hastaligin cikar ya midene vuracak ya basina vuracak ya kalbine beynine.cekilmez.benim esimde ayni.ama o bana yaoiuor ailemin karsisinda el pence.arkalarindandan konusmaz.ben bir ayrilik yasadim ondan sonra duzeldi simdi benlede cok sorun kalmadi gibi.ama senin gibi olsa hem ailemin evine yerlesecek hem abisine yardim edecek bak bunlar hos degil.lutfen gonder onlari evden
Ben biliyorum ki ayrılacağım zaman nefes alacağım adamın kahrını çekmeyeğim aramam bile. Ama işte oğlum var adam edeyim derken fena oldu rahat olacağım o yokken.Ayrılsanız hem siz hem aileniz çok mutlu olacaksınız.
Emin olun aileniz her şeyin farkında ve sizin için susuyor onlar.
Ayrılacağım dediğiniz gün onlar da rahatlayacak.
Valla doğru diyorsunuz haklısınız ama bu hatayı bir daha yapmam tövbe ettim. İyiyse devam kötüyse hala bu iş biter derdimi size dökmek istedim ben yanlış düşünmemişim sonuna kadar ben haklı olduğumu sizden de görmüş oldum şimdi daha çok güveniyorum kendime.yani kayınvalideniz aslında dünürünün evinde oturuyor
bence kocanız içten içe "ne sağlam yere kapak attım oh bağırıp çağırıyorum bir de üstüne para yiyorum" diyordur
bazı insanlar ne kadar şanslı
karısı da gelip buraya başlık açıyor acaba boşansam mı diye
umarım bir yıl sonra evleri de kocamın üstüne yaptık ama? diye başlık açmazsınız
Oğlunuzun babasını örnek alarak büyümesini istiyorsanız evli kalmaya devam edebilirsiniz.Ben biliyorum ki ayrılacağım zaman nefes alacağım adamın kahrını çekmeyeğim aramam bile. Ama işte oğlum var adam edeyim derken fena oldu rahat olacağım o yokken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?