Eşim ve aile sorunları

Yarısına kadar okuyabildim. Aileniz de arkaniz da tedavisi icin ugraşmayin bence . Ailesini de onu da salın gitsin. Çok afedersiniz ama bu ne yaa. Sizin aileniz mecbur mu onlara bakmaya. Sadece damatta degil. Sizi el üstunde tutmalari gerek ve de ailenizi. Değmez bir omür boyu. Okurken ruhum daraldı siz bir de yasiyorsunuz Allah sabir versin.

Bu evlilik biteli cok olmuş. Bence yenilmez yutulmaz laflar edilmiş. Butun bunlar duzelip sizin mutlu bir evlilige sahip olacaginizi asla dusunmuyorum, mucize olmasi lazim.
Bakalım göreceğiz en azından pişman olmamak için bir kaç ay sansımı deneyeceğim. Oğlum var ve babasına düşkün eşim de oğluma düşkün. Vebali olmak istemiyorum ben ne kadar onunla konuşursam konuşayım aynı eşim böyle yaptıkça annem kibirleniyor eşim kibirleniyor arasındaki bağlar iyice kopuyor annem geliyor veya biz gidiyoruz surat asık olmaya başladı beni çok geriyor hatta eşime karşı nefret etmeme mi sağlıyor
Yapilabileceginin en iyisi bu. Bi gun eve geldiklerinde evin kilidini degismis ve esyalarini kapinin onunde gorsunler. Ailenin sunu yaptik demesi de yanlis ama kv ve es kisisi de vefasiz ve arsiz kapi onune konmayi coktan hak etmisler.
anneme de söylüyorum karışma ben söylerim ben hallederim diye annem de bana kızıyor sen izin veriyorsun kendini ezdiriyorsun ve kocandan korkuyorsun der ve dediği gibi korkuyorum korkudan bazen herşeyi siliyorum aman aman diye salağım.

Sabır kalmadı dayanacak gücüm kalmadı alttan almıyorum konuşuyorum karşı çıkıyorum o bağırdıkça bende bağırıyorum bu sefer bana sana ne okuyor ya kendine gel haddini aştın diyor ne yaparsam yapayım olmuyor. Ama gönül almasını bilir hadi geçireyim ama tekrar hatırlatıp kibirleniyor aileme karşı. Son zamanlarda arttı iyice.

İyi günde Harika biri. Ama o sinir öfke herşeyi yok edebiliyor kalp kırabiliyor maf ediyor

Evet sevmiyor itiraf etti ama siniri geçince de seni seviyorum diyor vs ev alalım diyor tamam alalım ama nasıl neyle alacak ben 300 lük ev için 600 ödemem ödetmem hadi kiraya çıksak ben ilk bir sene kiradaydım hep ben karşıladım bunu ben sorun etmedim düğün borcu vs oldu benim tek isteğim bana bağırmasın kozmasın aileme kin tutmasın hakaret etmesin bana sitem edip durmasın çok mu şey istiyorum ya. Dediğiniz gibi sabrım taşınca tek çarem boşanmak. Suan belli etmiyorum onun huyundan giderek üç ay şans vericek hala değişme olmazsa düzelmezse dava açacağım. Dağ gibi arkamda ailem var işim var şükür ama oğlum var onu işten gelesiye bile özlüyor nasıl olacak bilmiyorum bunu düşünüyorum başka bişey değil

Ailecek o beğenmeğinz anamın evinde oturuyonuz farkında mısın derim?
Kvde neden sizle yasıyor?
Ben olsam kapının önüne koyarım cok net.
Ekmek elden su gölden gecincek,bide anneme falan laf söylucek oldu.
Evlenmeden önce öyle bi konuşma geçmişti böyle olacağı ne bileyim ama şimdi oğluma bakıyor ben çalışıyorum gerçi kendi annem de yan blokta oda bakar sırf kayınvalide bende diye o daha çok bakıyor o yüzden kalıyor eşim bırakmaz. Köyde kalmasına bile az izin verir ben kayınvalidemin yine de kıymetini bilirim yemek yaptığı olur eline sağlık derim vs vs ama çok yıpratır saygım olduğundan bişey yapmıyorum babam annem beni öyle merhametli yetiştirmiş kötü söz bile söyleyemiyorum bunu geçtim eşime anlatmıyorum nasıl bi kafa varsa bende. Kv bana bi ara halamın yanında bir daha çocuk doğurma bana bakamam dedi. Sırf uyku için bir de o kadar çok uykucudur ki uyumadım der hala. Görsen hiç uyumamıştır. Neyse onun için değil ben bu kocadan çocuk mocuk doğurmam artık.

Ya boşanın gitsin ,adam adam olmuyor fazla verenekli olmuşsunuz bu da dengeyi bozmuş ,madem sizi eziyor kayınvalide niye sizinle kime hibe yapıyorsa onunla yaşasın siz yeni evlisiniz daha çok yüz vermişsiniz

Ailenizin evinde oturuyorsunuz, kv sizinle yaşıyor, eşiniz ailenize karşı aşırı saygısız, size de öyle, sizinde maaşınız olduğu halde alınacak arabanın kimin üstüne olacağına falan eşiniz karar veriyor, vs vs,,, siz neden evlendiniz ki bu adamla, hadi evlendiniz neden bu kadar kale alıyorsunuz ki kendisini,,, ben burda eşinize kızmam, kendini ve ailesini hiç saydırmayan size kızarım..

Sen babanın evinde kaynananla oturcan, o kirayı kızına yollıycak. Senin ailen sana bakcak, sen eşinin borçlarını ödiycen... oh ne alaka memleket! Valla karşı taraf sizi resmen yoluncak kaz görmüş daha bi de yediği kaba pisliyo. Minnet edip şükür ediceğine daha bi de anana babana kardeşine laf ediyo. Kocan olcak o adamı da kaynananı da koy kapıya gitsin. Enayi misiniz?

Arkadaşım özür dileyerek soruyorum, yanlış anlamış da olabilirim, işitme engelliyim mi yazmışsın?
Yani bu sebeple mi tepenize çıkardınız bu adamı? Bir engelinizin olması böyle insanlara mecbur olmanızı gerektirmiyor. Eşiniz sizinle sanırım para için evlenmiş, sevgi falan göremedim ben ortada. Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmeyin yazıktır.

Cinayet falan diyorsunuz.
Katil potansiyeli gördüğünüz adamla aynı evde yaşamak, evli kalmak nasıl bir delilik?
Öyle şiddet olmuyor dövme falan olmuyor ama bağırdığımda ittirme oluyor korkutma amaçlı üstüne geliyor sussam da yapıyor öyle şiddeti yok. Ama eğer öfkesine yenilmezse diye aklıma gelmedi değil. Evlendiğime pişmanım. Nerden bilebilirdim arkadaşımın böyle biri olacağına. He mutlu ettiği zaman da oluyor gezdirir falan gezmeyi çok sever zaten. Ama işte kurması bağırması hepsini siler. Üç ay deneme yapıyorum devam ederse ayrılacağım.( ayrılmama için yapıcı olsam da sabrım kalmadı ailem daha önemli beni takmayanı ben niye el üstünde tutayım restimi çekerim

Ya boşanın gitsin ,adam adam olmuyor fazla verenekli olmuşsunuz bu da dengeyi bozmuş ,madem sizi eziyor kayınvalide niye sizinle kime hibe yapıyorsa onunla yaşasın siz yeni evlisiniz daha çok yüz vermişsiniz
Evet çok yüz verdikçe tepemize çıktı dediği olmadı mı onun istediği olmadı mu hep problem çıkar gerçekten çok yoruldum

Evet doğru. Ama bu yüzden tepeme değil çok yüz verdim herşeyi alttan aldım geçer bu falan diye baktım olmuyor daha kötüye gidiyor ve şakasına ( çok şaka yapar hiç sevmem) ben seni ayın 15 inden 15 ine seviyorum deyip gülüyor boukuyprum gücüme gidiyor şaka kız olur mu öyle şey falan diyor inanmadım ama ne yapabilirim aman deyip geçtim. Aptal yerine koydu bizi tabini bunu da farkındayız

size cok uzuldum ben ya..ozsaygisi olmayan insanlara hep uzulmusumdur. bir insan kendine nasil saygi duymaz, aklimin almadigi tek konudur bu.

kendinize hic demeniz falan bunu kabullenmeniz, anne babaniz icin uzucu olmali.
dusunsene, binbir emekle bak buyut. kiyama..yeme yedir, okut evlendir. ise yaramaz damadi icguveyi al, damadi ayri besle anasini ayri besle..tenya gibi senin sirtindan gecinsinler ve saygisizlik nankorluk had safhaada olsun. allah razi olsun demekten aciz olsun besledigin varliklar. evlerden irak.
sonra yetmesin, anamin babamin baktigi ev verdigi kaynanam bana bir ekmek almasin, gitsin eltime yedirsin parasini. ailem kendini enayi gibi gorsun..of yazarken irkildim

sey yap, BOSANMAYI DENE..BOSANMAK DIYE BISEY VAR KESIN DUYMUSSUNUZDUR.
kendinin cocugunun anne babanin iyiligi icin yap bunu.

Evet boşanmak istiyorum zaten böyle olmuyor sadece buraya da danışmak istedim ben mi yanlış düşünüyorum herkese de anlatmıyorum kv arada markete gider alır az da olsa onun da teşekkür ediyorum kendisi de aileme etsin bilsin diye ama maalesef daha anlatmadığım var gerçekten çok sabrettim artık tahammülüm yok iyi günde Allah razı olsun vs der ama bişey oldu mu hakaretler sayarak bana sürekli sitem ediyor bir gün öyle bitecek ki şaşıracak alltan alan vardı susardı şimdi niye bitti diyecek hersey bitecek pişman olursa bile faydası olmayacak

Belki banlanacagim ama benimde ablam isitme engellliydi ve biz onu bir kac ay once kaybettik.el adami icin babani abini bilmem ama sirf o annenin haklari burnundan gelir senin.degermi o kadincagiza bunlari yasatmissinhala evde anasina adama bakiyorsun.sana degilde o gariban ailene cok uzuldum.hic bir agirligin yok.eltine helal olsun diyorum ve sisuyorum.sende calis cok caliski babaciginin paralarini yiyin.helal ya...

Bence boşanma davası açın. Muhtemelen boşanmak istemeyecek.
İşte o zaman o 3 ayı verin.
Bakalım düzeliyor mu çirkefleşiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…