eşim ve ablam..

Bence de içki bahane sonuçta alkol gerçekte yapmaya ve düşünmeye cesaret edemediklerimizi su yüzüne çıkarıyo diye biliyorum..Kalkıp dans edebiliyor,eniştesine elimi ısıt diyo,kalkıyolar tuvalete gidiyorlar yani bilinç yerinde aklını kaybetmiyor ya..Valla yazıklar olsun öyle ablaya ,abla anne yarısıdır bana göre..Benim de bir kız kardeşim var öyle bir duruma düşeceğimi Allah canımı alsın benim daha iyi ...O ablanın kocasına de ne desem derdim aslında bir şeyde neyse ..

Ben alkolün seviyelisi seviyesizi diye ayırım yapmam çünkü azı da haram çoğu da haram olan bir maddenin seviyesininde olacağını düşünmüyorum çünkü çevremde kullanan çok fazla var.
Gizli yapmış olsalar da içmeden yapsalar da burda da yaklaşm hatası var.
Kadın usulünü bilecek ağır olacak enişte şu bu diye rahat olup edebinden taviz vermeyecek.
Bir kere bir akrabamız omzuma şöyle muhabbet gereği dokundu da bakışm bile yetti o anda özür diledi.
Benim cevabım bu şekil muhabbetten hoşlanmam demekti tepki değil takdir aldım.Herkes haddini bilirse sorun olmaz.
Görüşmelerin konuşmaların bir adabı vardır.
Bir bayan yanında erkekler ne konuşacağını bilmeli dizilerde ki hayatta bize göre değil bizim hayatımız türk örf adetlerine göre uygun olursa asla sorun olmaz.
Had var hadsizlik var tercih ise kaliteye bakar.

Eniştemle oturup sohbet ederim, kolkola gireriz,şakalaşırız da ama herşeyin bir sınırı var. İşi laçkalaştırmamak lazım. Kadın hisseder zaten arada bir elektrik olduğunu. Abla zaten suçlu ama koca da sütten çıkma ak kaşık değil.

tabiiki sohbet edersin edebinle..11 yıldır evliyim ..kızkardeşimde bende kalır bazen bir ay senede..bende onda kalırım..sohbet falan ederiz..ama cıvıtma olayı falan yok sonuçta herkezin çoluğu çocuğu var..sorumluluk sahibi insanlarız..

benim erkek kardeşim bankacı..kızlı erkekli hepsi yılbaşını kutlamışlar ve aynı evde kalmışlar..hiç bir olay yok yakınlaşma..iş arkadaşları sadece eğlenmişler...
normal mi?
ben anormal buluyorum bir şey olmadığının garantisi nedir?
ayık kafayla olmamış ya sarhoş iken???
Ben kendi geleneksel ahlak anlayışıma bakarım.

Aynen haya ,edep ,ahlak,vicdan,merhamet böyle durumda hepsi devreye girer normal aklı selim bir insanın kalbine..Hadi diyelim nefsine yenik düştün a be kadın geri çek kendini otokontrol sistemi diye bir şey var ..Sokakta,is yerinde,okulda her yerde erkeklerle beraberiz biz maşallah kardeşim ,abim olsun ne güzel yaradılmış insanlar var.Ne yapalım gidelim asılalım mı? Kardeşinin gözü soka soka nasıl yapar,bir insan kardeşinin canının parçasını nasıl böyle yaralar aklım almıyor benim ..Gerçekten almıyor ...Ben o kocaya kızdım yaaa valla tutamıycam kendimi tövbe yarabbim ...

normal mi?
ben anormal buluyorum bir şey olmadığının garantisi nedir?
ayık kafayla olmamış ya sarhoş iken???
Ben kendi geleneksel ahlak anlayışıma bakarım.
maalesef zaman değişiyor..ve 8 yaş benden küçük erkek kardeşim..küfürlü konuştuğu görülmemiştir..efendiliği ile bulunduğu konuma geldi..jenerasyon farkı var..
babam vay kalmışlar falan diyor..
kaldılar diye bir şey olması gerekmiyor diyoruz bizde..

Ya arkadaslar benim dusuncem belki ablanin icinde o duygular vardi ama alkolde cesaretlendirdi enistede karsi koyamadi. Allah islah etsin. Boyle abla dusman basina

Ya arkadaslar benim dusuncem belki ablanin icinde o duygular vardi ama alkolde cesaretlendirdi enistede karsi koyamadi. Allah islah etsin. Boyle abla dusman basina
yok her erkek yapmaz bence..gerçi her kadında yapmaz..bari birinden biri geri adım atsaymış..

insan gerçekten hayret ediyor....canım sen işler bu noktaya gelene kadar nerdeydin? bacaklarını kucaklara koymalar falan. ne denir ki artık. bunlar normal olabilir böyle şeyler gibi yorumlar mı bekliyorsun.bu kadar sabrettiysen daha da sabredersin bence.kolay gelsin.

Bu beddua fazla agir olmus. Bence düsman basina bile vermesin...

Harika bir cevap olmus canim.tebrik.ederim seni.sana.harfi harfine katiliyorum.Onu hayatimdan atmakla da kalmam.cumle aleme.rezil ederim !! Bu.ne densizlik.!!

Ahlaki değerleri zayıf ve kişilik olarakta hakikaten çok kötü bir ablan varmış, senin için çok zor bi durum bu. Ablan eşine çok alışmış gibi görünüyor, içki içince içindeki istekleri de rahatlıkla yapmaya yüz buluyor. Amacına ulaşana kadar ya alkolik olacak, ya da sıkı bi dayak atacaksın ona. Çünkü bu insanı başka türlü adam edemezsin, bigün köşeye sıkıştırıp saçlarını avuçlayıp, edepli davranmasını söyle ağzını yırtarım de sonrada bişey olmamış gibi davran eşine de yansıtma.. Atamazsın satamazsın ya ablandır, düzeltmen gerek, yaşında küçük değil artık bu evde içki içilmeyecek de kural koy. Eğer içecez derlerse kov evden dışarda zıkkımlanın evimde böyle şeyler istemiyorum de. Bırak gideceklerse gitsinler, onlara suçluluk hissettirirsen utandırabilirsin, yoksa herşeyi yaparlar, bunlara göz yüzdüğün için sen suçlu olursun. Önce ablanı yol sonra içkiyi yasakla... :)

Zaman değişir ama ahlak kuralları asla değişmez.
Görüşlerde değişir ama ahlak güzel ahlak yaşantı davranış ta hep aynı kurallarla sabit kalır esnemez.

Zaman değişir ama ahlak kuralları asla değişmez.
Görüşlerde değişir ama ahlak güzel ahlak yaşantı davranış ta hep aynı kurallarla sabit kalır esnemez.
ama sadece arkadaşlarsa bir şey olmaz..hem çocuğunuzu dilediğince yönetemiyorsunuz..büyüdükçe etkileniyorlar..herşeyden..ben bu konularda büyük konuşamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…