Kusura bakmayin ama bu yorumunuza yazmadan gecemedim...Avrupalilar sizin yazdiginiz gibi degil, bizler onlari öyle gördügümüz icin sanki öylemisler gibi oluyor...ben avrupada yasiyorum, evet serbest bi hayat var, müslüman olmadiklari icin evet daha aciklar diyim, ama siz genelleme yapmissiniz, onlardada ahlak var buna emin olun, fark sadece bizim kadar kiskanc degiller,yada söyle diyeyim bir kadin ve bir erkek bir araya geldimi hemen amannn ayip olmaz olamaz tavrina girmiyorlar... Bizdede oglan bosuyor, babasi rahatca o kadini aliyor, abla bosuyor kizkardes aliyor, simdi iste bunlari avrupalilardan örnek aliyorlar dediginizi duyar gibiyim, ozaman su örnegi vereyim, abi ölürse yengeyle erkek kardes evlendirilir, amca cocuklari evlendirilir, bi erkek iki üc es birden alir, bunlaridami avrupalilardan özenipte yapiyoruz....yani demek istedigim, baska irka ,millete atmiyalim sucu, avrupalilar gayet ahlakli yasiya biliyorlar, istisnalar hep vardir....yani avrupalilar yüzünden demeniz yanlis bana göre....insanin icinde olmasin, yoksa dini irki fark etmiyor...