• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Avrupayi falan birakalimda, gercekten konusahibini cok merak ediyorum, tüm gün aklimdaydi zaten, sürekli konuya bakiyorum biseyler paylasmismi diye, evet sessiz kalarak suclu ama kim esiyle ablasini yakistirir, hep bastirmis bu düsünceyi,onlarda cosmus artik kabul edilemiycek boyut almis... Ortalik fena karismistir tahminimce allah yardimcisi olsun ...:KK14:

Kardeşinizin iş arkadaşlarıyla kalmasına, benim ailemin de benden farklı tepki göstereceğini biliyorum çünkü :)

Konu sahibi keşke ablama bunu belli edersem, nasıl olsa üste çıkıp beni susturur önyargısına sahip olmasaydı en baştan.
ben hep aynını savundum..en başta içki ortamı muhabbeti istemiyorum..evliyim evimin düzeni var vs..diyebilirdi..eşimin ben içmediğimde içmesini istemiyorum benim eşim sonuçta diyebilirdi..

Avrupayi falan birakalimda, gercekten konusahibini cok merak ediyorum, tüm gün aklimdaydi zaten, sürekli konuya bakiyorum biseyler paylasmismi diye, evet sessiz kalarak suclu ama kim esiyle ablasini yakistirir, hep bastirmis bu düsünceyi,onlarda cosmus artik kabul edilemiycek boyut almis... Ortalik fena karismistir tahminimce allah yardimcisi olsun ...:KK14:

Kafanıza takmayın fazla kabus görürsünüz yoksa benden söylemesi.
sabah iyi haberler alırız inşallah :)

Kendini dusunuceksin! Sen ablani aileni onun ailesini dusunursen olan sana olucak! Hersey ap acik ortada. Ablanda olsa haddini bilecek. Gerekirse ablani bile sileceksin. Ama suc sende de var:S Biz kadinlar herseyi hissederiz. Hadi 1 cide yanlis anladin ama 2cisinde hemen araya mesafe koymaliydin. Yanlis anlama ama bu zamanda anne baba kardes abla degil once kendini dusunuceksin. Esininde hosuna gidiyor demekki seviyor ablan gibi tipleri. Eger sen bunlara el atmassan sonu hic ama hic iyi olmucak. Seni dusunmeyen bir ablayi sen neden dusunesinki?

Bu arada yemişim avrupalılları diyerek çok kızgınım çünkü bu tarz konuşmak zorunda kalıyorum.
Tarzım değildir bu tarz konuşmalar ama iğrenç bir durum.
Avrupalılardan bunu mu örnek alacağız kim kimin koynunda kim kimin babası bile onemli değil onlarda oğlan boşuyor baba alıyor ve güle oynaya hayatları var avrupanın ahlakını ne örnek alacağım.
Benim örfüm de adetim de yok bu aklından bile geçiremez bu iğrençliği zaten bu sapık avrupalılar yüzünden değil mi toplumun laçkalaşması.
Çok kızgınım çok içmeyin sırnaşmayın da bu ne yahuuu eniştem benim omzuma bile dokunamaz baş başa oturup konuşamam bile.
Araya şeytan girer öyle enişte kuzen kayın falan geçmek lazım bunları Allah nikah düşer haram diyorsa işte bu hallerden dolayıdır.İçki kendinden geçirip ne yaptığını bilemediğin hale getirdiği için yasak. Offf çok kızdım canım sana çok üzüldüm yaa off ne diyeyim kii...

Avrupalilarda oglan bosayinca baba mi aliyor bilmiyorum. Almanyada 6 ay fransiz bi ailenin yaninda kalmistim. Oyle bi edep gormedim ben.

Ama oglan olunce gelini abiyle evlendirdiklerine burda sahit olmusunuzdur heralde. Ya da ayni evin icinde erkegin sevisebilecegi 3 tane kadin olduguna. 70 yasindaki adamlarin koynuna 13 yasindaki bebelerin satildigina.

O kadar gelismis bir dogu kulturu ve edebiyati var ki. Ama biz ala ala bu sapkinliklarini almisiz.

Kendini dusunuceksin! Sen ablani aileni onun ailesini dusunursen olan sana olucak! Hersey ap acik ortada. Ablanda olsa haddini bilecek. Gerekirse ablani bile sileceksin. Ama suc sende de var:S Biz kadinlar herseyi hissederiz. Hadi 1 cide yanlis anladin ama 2cisinde hemen araya mesafe koymaliydin. Yanlis anlama ama bu zamanda anne baba kardes abla degil once kendini dusunuceksin. Esininde hosuna gidiyor demekki seviyor ablan gibi tipleri. Eger sen bunlara el atmassan sonu hic ama hic iyi olmucak. Seni dusunmeyen bir ablayi sen neden dusunesinki?
Abla kadar koca da suçlu. El atacaksa ikisine de el atması lazım. Üstelik koca ablan bana asılıyor demesine rağmen duruma müsade etmekle daha da suçlu bence. Ablayı çözemedik çok rahat bir insanmış. Tutup ben hayatım boyunca böyleydim nasıl yakışrdın diyebilir. Ama kocanın bir açıklaması olamaz.

Konuyu okuyunca yasadigim bir olayi hatirladim. 15 yaslarindaydim liseye gidiyordum o donem. Karsi komsumuz vardi Dilek abla. Bazen ingilizce icin yardim ederdi ogretmendi. Dolayisiyla sık sık ona giderdim aile gibi olmustuk. Ablasi vardi Berna inaninilmaz sen sakrak bir tip. Geliyordu ve eniste hadi bir kahve yap, eniste koluma masaj yap, eniste ehliyet alacagim araba kullanmayi ogret vs vs.. Ve sabahlara kadar içip icip sohbetler.. Dilek te artik gunden gune eridi bitti. Ne yapsa kocasiyla ablasi gibi iletisim kuramiyordu ve aglaya aglays anneme anlatirdi:-(
Sonununz benzemesin konu sahibi de Dilek in kocasiyla baldiz herseyi birakip kactilar.Hayatim boyunca unutamamisimdir. Allahim kimseye vermesin abla demek anne demek ve Allah korusun. Dilek tasindi bizim apartmandan ve bir daha gorusemedik kadin tlf vs herseyini değiştirmisti. Icimde binlerce cam kirigi var nefes aldikca canim yaniyor demisti en son:-(
Allahim dusmanimi bile boyle sinamasin yarabbim..

Konuyu okuyunca yasadigim bir olayi hatirladim. 15 yaslarindaydim liseye gidiyordum o donem. Karsi komsumuz vardi Dilek abla. Bazen ingilizce icin yardim ederdi ogretmendi. Dolayisiyla sık sık ona giderdim aile gibi olmustuk. Ablasi vardi Berna inaninilmaz sen sakrak bir tip. Geliyordu ve eniste hadi bir kahve yap, eniste koluma masaj yap, eniste ehliyet alacagim araba kullanmayi ogret vs vs.. Ve sabahlara kadar içip icip sohbetler.. Dilek te artik gunden gune eridi bitti. Ne yapsa kocasiyla ablasi gibi iletisim kuramiyordu ve aglaya aglays anneme anlatirdi:-(
Sonununz benzemesin konu sahibi de Dilek in kocasiyla baldiz herseyi birakip kactilar.Hayatim boyunca unutamamisimdir. Allahim kimseye vermesin abla demek anne demek ve Allah korusun. Dilek tasindi bizim apartmandan ve bir daha gorusemedik kadin tlf vs herseyini değiştirmisti. Icimde binlerce cam kirigi var nefes aldikca canim yaniyor demisti en son:-(
Allahim dusmanimi bile boyle sinamasin yarabbim..

Amin.

Yaprak dökümü gibi.

Kadin alkol alinca baska birine donusuyormus. Yanindakiler iicincede o da iciyor hemde fazla fazla belli degilmi? Ablanin yaptigi ahlaksizlik ama hepsinin cikis noktasi alkol. Alkolede karsi degilim tabi icmesini bilene.

Icinde ahlaksizlik olmayan istedigi kadar sarhos olsun bisey olmaz. Ille sirnasmak istiyosa esi yaninda ona sirnasir. Icki bilincaltindakileri meydana cikariyor. Bunlarin icmesi iyi olmus. Kocasinin da ablasinin da icindeki seytan cikmis meydana.

Kusura bakmayin ama bu yorumunuza yazmadan gecemedim...Avrupalilar sizin yazdiginiz gibi degil, bizler onlari öyle gördügümüz icin sanki öylemisler gibi oluyor...ben avrupada yasiyorum, evet serbest bi hayat var, müslüman olmadiklari icin evet daha aciklar diyim, ama siz genelleme yapmissiniz, onlardada ahlak var buna emin olun, fark sadece bizim kadar kiskanc degiller,yada söyle diyeyim bir kadin ve bir erkek bir araya geldimi hemen amannn ayip olmaz olamaz tavrina girmiyorlar... Bizdede oglan bosuyor, babasi rahatca o kadini aliyor, abla bosuyor kizkardes aliyor, simdi iste bunlari avrupalilardan örnek aliyorlar dediginizi duyar gibiyim, ozaman su örnegi vereyim, abi ölürse yengeyle erkek kardes evlendirilir, amca cocuklari evlendirilir, bi erkek iki üc es birden alir, bunlaridami avrupalilardan özenipte yapiyoruz....yani demek istedigim, baska irka ,millete atmiyalim sucu, avrupalilar gayet ahlakli yasiya biliyorlar, istisnalar hep vardir....yani avrupalilar yüzünden demeniz yanlis bana göre....insanin icinde olmasin, yoksa dini irki fark etmiyor...:KK14:
Bi kere oğlan boşayıp babası rahatça alamaz efendim kesinlikle ve kesinlikle haramdır. Kıskançlık da olması gereken birşey. Bakın konu sahibine kıskanmamış kondurmamış ne hale gelmiş. Benim kocam yolda başkasının bacaklarına baksa deliririm ben be. Kıskançlık olmazsa sadece evde karı-koca dışarda başkalarının flörtü olurlar. Eeeeee hayvanlarda anasını bacısını tanımıyo eş kavramı yok kıskançlık yok.....

Bundan 4-5 yıl önce erkek kuzenımde aynı olayı yaşadı..

kuznimin erkek kardeşi onlarla kalıyordu.. Askerden yeni dönmüştü kardeşi..

kuzenmde çalışıyordu ve kardeşi de karısıyla ewdeydi.. çocuklarda okuldaydı falan..

Gel zaman git zaman ewde bunlar baya yakınlaşmışlar tabi.. kuzenimin kızı "annemle amcam öpüşüolar hep" derdi kimsede inanmazdı tabi konduramazdıkı...

neyse inanmadığımız şey aslında doğruymuş bi gün kuzenimin kardeşi ve karısı çocuklarıda alıp kaçıyorlar.. Bir daha da geri dönmediler...

Kuzenimde mahvoldu tabiki öz kardeşiyle karısının kaçması çok kötü bir olay... aradan 1-2 sene geçti kuzenmde ewlendi başkasıyla...
İzlerini de buldu ama hiçbişey yapmadı ve sadece çocuklarını görmeye gider...

Konu sahibi durumuna üzüldüm tabiki aralarında bişey olabilirde olmayabilirde... insan konduramaz tabiki.. ama bu derece samimiyet çok fazla.. Dolayısıyla ablanla fazla görüşmenize lücum yok..

Bi kere oğlan boşayıp babası rahatça alamaz efendim kesinlikle ve kesinlikle haramdır. Kıskançlık da olması gereken birşey. Bakın konu sahibine kıskanmamış kondurmamış ne hale gelmiş. Benim kocam yolda başkasının bacaklarına baksa deliririm ben be. Kıskançlık olmazsa sadece evde karı-koca dışarda başkalarının flörtü olurlar. Eeeeee hayvanlarda anasını bacısını tanımıyo eş kavramı yok kıskançlık yok.....
Kıskanç olmayan insanları itham etmenin anlamı yok.
Ayrıca hayvanlarla ilgili durumları pek bilmiyorsunuz sanırım.
Benim papağanlarım var, ikisi eş oldu ve erkek olan deli gibi kıskanıyor. Diğer kuşlar ona yaklaşınca saldırıyor. Eşi haricinde 3 dişi daha var, o dişiler sırnaşmasına rağmen tek eşli kendisi.
O zaman ben de hayvanlarda bile tek eşlilik kavramı var, bir papağan dahi sırnaşan her kadına gitmiyor diyebilirim. Kıskandım da gitmedi, kıskanmadım da başıboş kaldı durumları anlamsız bence.

Offffffff gercekten offffff....:mad: Haram diye kimse yapmiyor degil, haram olan bicok sey yapiliyor.... Ordaki konu Ahlak, bi arkadas kesin bi dille avrupalilar ahlaksiz, onlardan bizim halkimizda görüp örnek alip yapiyor, onlarda rahatlikla oglu birakip babasi aliyor gibi bi yorum yazinca, bende bizdede maalesefki oluyor diye yazdim, hatta daha ahlaksiz seylerden bahsettim bizde olupta avrupalilarda olmayan yani onlardan örnek alamiycagimiz seyler...kiskanclik konusunada gelince tabii ki kiskanir insan avrupalilarinda duygulari var (onlarda insanlar:KK66:)onlarda kiskaniyor, ama bi erkek bi kadin yanyana gelince hemen fesat düsünmüyorlar... Eger esiniz baska bayanlarin bacaklarina bakacak kadar sapiksa istediginiz kadar kiskanc olun bi faydasi yok... Konu dagiliyor daha yazmiycam Avrupalilar hakkinda... :KK47:Amba takmisiz Avrupalilara, önümüzdeki cöpü görmüyozda...:KK14:

Back