- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
-
- Konu Sahibi Vintageseven
Anlamadığım bi şey var neden içine bosalmiyoArkadaşlar vajinusmusum bebek istiyoruz eşim üstüme boşalıyor hamile kalırım diye 15dk kalkmıyorum ertesi gün bir sıvı geliyor benden
O sekilde nasil hamile kalcaksin hic duymadim uzayan bir sivi ise yumurtlama zamanindir o olabilirArkadaşlar vajinusmusum bebek istiyoruz eşim üstüme boşalıyor hamile kalırım diye 15dk kalkmıyorum ertesi gün bir sıvı geliyor benden
Normalde sıkıntı yok sadece boşaldığı zaman da mı kendini kasiyosun ? Çok düşük bı ihtimalde olsa hamile kalabilirsin ama üstüne boşalmak yerine ben burda kadınlar daha çabuk hamile kalsın diye eşleri bi kaba boşaliyodu ve şırıngaylada içeri sıkıyorlardi öyle yapabilirsin. Ertesi gün senden sıvı gelmesinin de sperm olduğunu düşünmüyorum normal kadınsal akinti olduğunu düşünüyorumVajinusmus hastasıyım kendimi kasıyorum
Bir çok şey denedim tedavi için çocuk istiyorum
Çok şey denedim ama yok dün mesala iki tane kas gevşetici içtim o ana gelince istemsiz itiyorum eşimi eşimde kafam dağılıyor diyor penisi iniyor ondan sonrada hiç yapamıyoruz
İki defa doktora gittim birisi parmak egzersizi dedi öbürü de biraz için kafanı dağıt öyle yapın dedi bende çok istiyorum olsun Mutlu olalım ama napabilirim
Baştan kızlık bozulsun diye uğraştım tek hatam oldu eşim hiç sorun etmedi doktora gittim esnek dedi ilk zamanlar ilişkiye giriyorduk ama sanki duvar var orda acı hissi duyuyorum araya adet girdi bir hafta sonra hiç olmadı