- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
- Konu Sahibi Vintageseven
eŞİNİN Yaşı mı var ki ne bu acele bu kadar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafayı bulup denemeni kesinlikle önermiyorum her seferinde içecek halin yok. Onun yerine dua et. Herseyin çaresi var. Ayrıca on sevismeyi uzun tutarsan daha rahatlarsın kuzenim de vajinismus onunda cinsel ilişkisi hiç yoktu ve yeni yeni oluyo ve ön sevilmeyi uzun tutması ona çok fayda salıyomusHayır Yok çocukları çok seviyoruz istiyoruz bide etrafımızdaki insanlarda soruyor
Bir içme kaldı kafayı bulup denicem yani
Canım seni cok iyi anlıyorum.çünkü bende 1 yıl esimle birlikte olamadım.ama cok şükür bu illetten kurtuldum.tamamen psikolojik.bunu yapabilirsin inan.ben kadın dogumcuya gittim.hicbir sorunun yok hatta kızlık zarin cok ince demisti.cok denedik esimle ama olmuyordu resmen kilitliyordum kendimi esim ne kadar zorlasada olmuyordu kendimi cok kasıyordum.psikologa gittim.cok iyi geldi bana.sen de git inan cok rahatliyorsun.bana kadının üreme organindan tut da cinsel iliski pozisyonlarina kadar herseyden bahsetti.o kadar esnek ki cinsel organimiz ordan düşün bebek cikiyor yani.bana parmak egzersizi verdi.parmagin birinci bogumuna kadar sonra 2.bogumuna kadar adim adım ilerledim.sonra evlilik yildonumumuze 1 gun kala ben üst pozisyondayken derin derin nefes alıp vererek bu hastaliktan tamamen kurtuldum.üst pozisyonda sen dene çünkü kontrol sende oluyor canım.acik yazdım senin icin.inan hersey senin elinde yapacagim de ve yap .inan o gün cok huzurlu bir sekilde uyudum.usttumden büyük bir yük kalktı çünkü.vajinismustan kurtul öyle hamilelik düşün derim.arkadaş lara katılıyorum nu konuda cok haklılar.Psikoloğa gidecem bakalım belki o çare bulur
kuzenim de bu hastalk vardi.psikologa gitti tedavi gordu.dr ne dediyse uyguladi 1 seneye yakom tedavi surdu ki herkeste bu kadr uzun surecek diye bisey yok.sonra iyilesti simdi 3 yasinda bi kizi var.tedavi olmadn cocuk dusunme canim gecmis olsunÇok şey denedim ama yok dün mesala iki tane kas gevşetici içtim o ana gelince istemsiz itiyorum eşimi eşimde kafam dağılıyor diyor penisi iniyor ondan sonrada hiç yapamıyoruz
Arkadaşlar vajinusmusum bebek istiyoruz eşim üstüme boşalıyor hamile kalırım diye 15dk kalkmıyorum ertesi gün bir sıvı geliyor benden
Kurtulmak istiyorum kızlar eşimle paikoloğa gidecem aslında ben vajinusmus olduğumu düşünmüyorum ilk zamanlar ilişkiye girdik sonrada acı düşündüğüm için giremedik