- 2 Temmuz 2013
- 3.810
- 8.128
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Payını verdim . Hatasını bildiği için hemen susuyor . Çünkü kendide de hakim olamıyor bardak kırdığı için kendine sinirlenmiş . Özürler diliyor sarılıyor öpüyor haklısın diyor . Belki ben de kafama takıyorum tüp bebeği vs diyor. Sanırım zor dönemden geçiyoruzBenim eşimde titiz ama bana bağırmaz.
Kendi halleder rahatsız olduğu şeyleri.
Ayrıca bu dönemde sana bağırmak nedir ya?
Dengesiz.
Ben olsam ağzının payını güzelce veririm.
Yok o kadar değil bizim ki . Kendide yapıyor işte bardak kırınca sinirlenmiş kendine sözde . Biz misafir gidince banyoyu sileriz mutlaka . Başka bişey yokBenim bir tanıdığım okb imiş ve misafir gidince halıları siliyormuş ama bunu kendisi yapıyormuş, karısı değil. Titiz ise kendi yapar insan, başkası yapınca herkes titiz.
Yorumları okurken aklımda size annesini sormak vardı ki siz yazmışsınız benim eşim de öyle ve annesi hasta bir temizlik manyağı. Eşim de benim yaptığım işi genelde beğenmezBacım ben de yaptım onları . Bişey demiyor öyle olunca . Ama bazen geliyorlar buna ufak şeylerde . Sonra gelip özür diliyor gönlümü alıyor . Rahatsız işte annesinden geçmiş . Çok titiz bi kadın evi bal dök yala
kaynanamı bu konuda övebilirim aşırı titiz kadın ama ona yakışıyor . Oysa annenisinin evinde hiç iş yapmamş. Sadece düzenliymiş temiz çocuk misler gibi . Fakat dönem dönem sanki geliyor kafasınaYorumları okurken aklımda size annesini sormak vardı ki siz yazmışsınız benim eşim de öyle ve annesi hasta bir temizlik manyağı. Eşim de benim yaptığım işi genelde beğenmez
Ahhh kıyamammm ne tatlı adammışkaynanamı bu konuda övebilirim aşırı titiz kadın ama ona yakışıyor . Oysa annenisinin evinde hiç iş yapmamş. Sadece düzenliymiş temiz çocuk misler gibi . Fakat dönem dönem sanki geliyor kafasına
Anneden gördüklerini bekliyolar yinede. Herşey dozunda güzel bence ya abartılı titizlige de gerek yok.kaynanamı bu konuda övebilirim aşırı titiz kadın ama ona yakışıyor . Oysa annenisinin evinde hiç iş yapmamş. Sadece düzenliymiş temiz çocuk misler gibi . Fakat dönem dönem sanki geliyor kafasına