• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM TEMİZLİK HASTASI ?

Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Sizin için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın bazı insanlar gerçekten çok dağınık oluyorlar kadın veya erkek bakıyorsun ortalık da ne arasan var. Ben çok titiz duzenli bir insanım eşimde malesef tam tersi Anlaşmak ölüm gerçekten:(

Ayyy mis ya birlikte tatilden döndük valizi kırkladık videosu çekerdik 😂

Bende eşin gibiyim ama insanların bana ayak uydurmak zorunda olmadığının farkındayım , ben hem aile hemde mağaza vitrini gibi bir ev istiyorsam anca birlikte yaşadığım insanlardan işimi kolaylaştırmalarını rica edebilirim kendi isteğim için onlara bağırıp ortamı germek gibi bir hakkım yok , bunuda eşine anlatman lazım sınırlarınızı konuşarak bu konuyu çözebilirsiniz

Valla çok titizse kendi yapsın, beğenmiyorsa kendi temizlesin. Zaten iki kişilik evin temizliğini tek başına bir kişi yapmamalı. Ne oluyor bulaşık makinesi hemen boşaltılmıyorsa, kirleniyor mu durduk yere yani? Ha yok illa boşaltılacak diye takıntılıysa bırakın kendi boşaltsın. Sizin süpürgeyi beğenmedi mi bırakın süpürsün baştan bi daha. Hayat kısa, ıcık cıcık ev temizliği için gelmedik bu dünyaya bence :)

Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Benimki bazen dip köşe yapar, hiç ses etmem ben de.Bazen de sağdan soldan, her yerden çorap toplarım.Böyle adamla ömür geçmez yalnız,siz bu çocuk işini bir daha düşünün.Ömrünü çürütür bunlar insanın.

Ay ilk evlendiğimizde benim eşimde çok titizdi. Ben pazar günleri hep temizlik yapardım gözünün önünde. Ama hep öyle gitmiyor işte. Bugün baktım cam siliyor bende dedim sineklikleri de yıka temiz olsun 😂😂 sizde onun yaptığı işleri beğenmeyin akıl hocalığı yapın arada. Yani artık beraber yapıyoruz biz

Kocanız kızlara bakmaktan yerdeki kiri görmez sanıyordum ama görecek vakti olmuş. Neyse söyleyin de fazla bakmasın. Sonra kızınız iç geçirdiği kızlardan birine çeker de ağlar Durursunuz. Hem sağı solu kesen hem sizi azarlayıp aşağılayan adamla evli kalıp üstüne çocuk yaparak hayatınızı mahvediyorsunuz ya, ne desinler size? Haziranda ayrılacağım, çok bakıyor, rahatsız oluyorum demişsiniz ama hala çocuk da çocuk -ki biz toplumca böyle erkelere ne deriz biliyorsunuzdur.-

Yaşadığınız seyleri bizde yaşıyoruz. O çayı dökmeyi unuttuysam vay halime 🤣 ben haftasonu kahvalti sonrası keyifle çay içmek isterken o gözümün içine bakiyor, bitireyim de temizliğe başlayalım diye
En nefret ettiğim olay, cay keyfimde beni rahatsiz eden tipler.
Cok istiyorsa kendisi temizliğe baslasin o zaman

Ben de temiz ve düzenli ortamı severim. Eşimde hiç umursamaz, ben yaparken de hadi otur otur der bana yaptırmaz. Sonra evi bk götürür. Öyle olunca acayip sinir oluyorum. Vaktinde azar azar yapsak ne birikecek ne başka şey. Ama gel de anlat.

Zaten yapması gereken işleri size bağırarak, ortalığı kırıp dökerek yapan adama çocuk vermeye mi uğraşıyorsunuz?
Hayat ortaktır, birinin yapmadığını diğeri yapar. Yarı yarıya bölüşülür.
Bu şımarık heriflere nasıl katlanıyorsunuz...

Yaşadığınız seyleri bizde yaşıyoruz. O çayı dökmeyi unuttuysam vay halime 🤣 ben haftasonu kahvalti sonrası keyifle çay içmek isterken o gözümün içine bakiyor, bitireyim de temizliğe başlayalım diye
Çok zor bir durum herkes kendş yapsın demiş . Kendide yapıyor . Ama bazen söyleniyor . Genel olarak rahatsızım bu durumundan . Hep diken üstündeyim :(( nasıl halledilir acaba çözümünüz var mı

Mutlaka yukselen,ay bi yerden tirtiklamistir 🥴
Benim esim de baslarda boyleydi bende rahatima duskunumdur
Cok catistik didistik ama huylarimizi ogrendik
misal bulasik makinesi bitti mi
Ne zaman bosaltacaksin diye sorardi
Bende yarin 14 civarinda bosaltmayi dusunuyorum derim ve susardi
bugun utu yapicam derdim isteyken arardi kapatirken de utu bitti mi derdi bende usendim yarin yapicam derdim
Boyle boyle yildirdim onu artik sormuyor bile
Nasil olsa keyfim yetince yapicam 😏
Bacım ben de yaptım onları . Bişey demiyor öyle olunca . Ama bazen geliyorlar buna ufak şeylerde . Sonra gelip özür diliyor gönlümü alıyor . Rahatsız işte annesinden geçmiş . Çok titiz bi kadın evi bal dök yala

11 sene önce daha titizdi. Sonunda bana benzemeye başladı. Sağ olsun temizlik filan yardım eder Canım kocam.

Bende o çayı atmayı hep unutur azar işitirim 😆
Yardımda ediyor . Ama işte bazen böyle kafasına geliyor bağırıyor . Sonra özür diliyor gönlümü alıyor sanki annem

Ayol bırak naparsa yapsın. Ne güzel ev işi yapan adam bulmuşsun. Bilerek ortalığı dağınık bırak o toplasın, kocacım ben snein gibi yapamıyorum sen bir tanesin de, ver gazı. Tuvalet banyo temizlet, ütü yaptır.
Ütü hariç yapar . Cam da siler . Sadece arada bi sinir geliyor sonra da gelip özür diliyor dün gece öyle oldu sabaha kadar özür diledi uykusuz gitti . Söz bir daha bağırmıcam özür diliyorum dedi

Aiy benim eşimde akşama kadar evde, keşke bir işin ucundan tutmayı ilke edinse kendine..:işsiz:
Ben direktif vereceğim sürekli ancak öyle..

Oh mis eli değmişken banyoyu da bi ovsaydı. Evin düzenini beğenmiyosa kendi temizlesin.
Ben de çay çöpünü dökmem genelde zaten günde 2 kere çay demleniyor, onla mı uğraşıcam aman zırt.
Dimi ya
Birde başkası temizlerken bende çok titizim
Hergün hergün yapsın bakalım dip köşe temizlik

Ne kolay konuşmak😒

Back