Yani kadın yapmayınca kalkıp agresif tavırlarla kendisi yapıyormuş. Yani kocam bana ev temizliği için tavır yapamaz, yaptırmam. Yaptığı işi beş paralık ediyor o tavrıyla.Ben adam kendisi yapıyor sandım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EŞİM TEMİZLİK HASTASI ?
- Konu Sahibi roselovee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- titiz erkek titiz eş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
Sizin için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın bazı insanlar gerçekten çok dağınık oluyorlar kadın veya erkek bakıyorsun ortalık da ne arasan var. Ben çok titiz duzenli bir insanım eşimde malesef tam tersi Anlaşmak ölüm gerçektenEşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
- 698
Ayyy mis ya birlikte tatilden döndük valizi kırkladık videosu çekerdik
Bende eşin gibiyim ama insanların bana ayak uydurmak zorunda olmadığının farkındayım , ben hem aile hemde mağaza vitrini gibi bir ev istiyorsam anca birlikte yaşadığım insanlardan işimi kolaylaştırmalarını rica edebilirim kendi isteğim için onlara bağırıp ortamı germek gibi bir hakkım yok , bunuda eşine anlatman lazım sınırlarınızı konuşarak bu konuyu çözebilirsiniz
Bende eşin gibiyim ama insanların bana ayak uydurmak zorunda olmadığının farkındayım , ben hem aile hemde mağaza vitrini gibi bir ev istiyorsam anca birlikte yaşadığım insanlardan işimi kolaylaştırmalarını rica edebilirim kendi isteğim için onlara bağırıp ortamı germek gibi bir hakkım yok , bunuda eşine anlatman lazım sınırlarınızı konuşarak bu konuyu çözebilirsiniz
- 19 Temmuz 2023
- 1.803
- 2.534
- 53
Valla çok titizse kendi yapsın, beğenmiyorsa kendi temizlesin. Zaten iki kişilik evin temizliğini tek başına bir kişi yapmamalı. Ne oluyor bulaşık makinesi hemen boşaltılmıyorsa, kirleniyor mu durduk yere yani? Ha yok illa boşaltılacak diye takıntılıysa bırakın kendi boşaltsın. Sizin süpürgeyi beğenmedi mi bırakın süpürsün baştan bi daha. Hayat kısa, ıcık cıcık ev temizliği için gelmedik bu dünyaya bence :)
- 18 Şubat 2018
- 12.196
- 2
- 54.737
- 598
- 44
Benimki bazen dip köşe yapar, hiç ses etmem ben de.Bazen de sağdan soldan, her yerden çorap toplarım.Böyle adamla ömür geçmez yalnız,siz bu çocuk işini bir daha düşünün.Ömrünü çürütür bunlar insanın.Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Ay ilk evlendiğimizde benim eşimde çok titizdi. Ben pazar günleri hep temizlik yapardım gözünün önünde. Ama hep öyle gitmiyor işte. Bugün baktım cam siliyor bende dedim sineklikleri de yıka temiz olsun sizde onun yaptığı işleri beğenmeyin akıl hocalığı yapın arada. Yani artık beraber yapıyoruz biz
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Siz bunu normal mi kabul ediyorsunuz?Benim eşimde öyle düzenli titiz şuan gebeligimin 36 haftası dayım haliyle yetişemiyorum oda bazen laf eder ama alır eline yapar yapacak birşey yok onlarda öyle
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Kocanız kızlara bakmaktan yerdeki kiri görmez sanıyordum ama görecek vakti olmuş. Neyse söyleyin de fazla bakmasın. Sonra kızınız iç geçirdiği kızlardan birine çeker de ağlar Durursunuz. Hem sağı solu kesen hem sizi azarlayıp aşağılayan adamla evli kalıp üstüne çocuk yaparak hayatınızı mahvediyorsunuz ya, ne desinler size? Haziranda ayrılacağım, çok bakıyor, rahatsız oluyorum demişsiniz ama hala çocuk da çocuk -ki biz toplumca böyle erkelere ne deriz biliyorsunuzdur.-
- 16 Nisan 2008
- 5.228
- 14.080
- 773
En nefret ettiğim olay, cay keyfimde beni rahatsiz eden tipler.Yaşadığınız seyleri bizde yaşıyoruz. O çayı dökmeyi unuttuysam vay halime ben haftasonu kahvalti sonrası keyifle çay içmek isterken o gözümün içine bakiyor, bitireyim de temizliğe başlayalım diye
Cok istiyorsa kendisi temizliğe baslasin o zaman
- 13 Mart 2015
- 4.178
- 7.641
- 158
- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.470
- 358
Zaten yapması gereken işleri size bağırarak, ortalığı kırıp dökerek yapan adama çocuk vermeye mi uğraşıyorsunuz?Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Hayat ortaktır, birinin yapmadığını diğeri yapar. Yarı yarıya bölüşülür.
Bu şımarık heriflere nasıl katlanıyorsunuz...
Çok zor bir durum herkes kendş yapsın demiş . Kendide yapıyor . Ama bazen söyleniyor . Genel olarak rahatsızım bu durumundan . Hep diken üstündeyim ( nasıl halledilir acaba çözümünüz var mıYaşadığınız seyleri bizde yaşıyoruz. O çayı dökmeyi unuttuysam vay halime ben haftasonu kahvalti sonrası keyifle çay içmek isterken o gözümün içine bakiyor, bitireyim de temizliğe başlayalım diye
Bacım ben de yaptım onları . Bişey demiyor öyle olunca . Ama bazen geliyorlar buna ufak şeylerde . Sonra gelip özür diliyor gönlümü alıyor . Rahatsız işte annesinden geçmiş . Çok titiz bi kadın evi bal dök yalaMutlaka yukselen,ay bi yerden tirtiklamistir
Benim esim de baslarda boyleydi bende rahatima duskunumdur
Cok catistik didistik ama huylarimizi ogrendik
misal bulasik makinesi bitti mi
Ne zaman bosaltacaksin diye sorardi
Bende yarin 14 civarinda bosaltmayi dusunuyorum derim ve susardi
bugun utu yapicam derdim isteyken arardi kapatirken de utu bitti mi derdi bende usendim yarin yapicam derdim
Boyle boyle yildirdim onu artik sormuyor bile
Nasil olsa keyfim yetince yapicam
Yardımda ediyor . Ama işte bazen böyle kafasına geliyor bağırıyor . Sonra özür diliyor gönlümü alıyor sanki annem11 sene önce daha titizdi. Sonunda bana benzemeye başladı. Sağ olsun temizlik filan yardım eder Canım kocam.
Bende o çayı atmayı hep unutur azar işitirim
Ütü hariç yapar . Cam da siler . Sadece arada bi sinir geliyor sonra da gelip özür diliyor dün gece öyle oldu sabaha kadar özür diledi uykusuz gitti . Söz bir daha bağırmıcam özür diliyorum dediAyol bırak naparsa yapsın. Ne güzel ev işi yapan adam bulmuşsun. Bilerek ortalığı dağınık bırak o toplasın, kocacım ben snein gibi yapamıyorum sen bir tanesin de, ver gazı. Tuvalet banyo temizlet, ütü yaptır.
- 19 Şubat 2021
- 4.977
- 12.133
- 158
- 38
Dimi yaOh mis eli değmişken banyoyu da bi ovsaydı. Evin düzenini beğenmiyosa kendi temizlesin.
Ben de çay çöpünü dökmem genelde zaten günde 2 kere çay demleniyor, onla mı uğraşıcam aman zırt.
Birde başkası temizlerken bende çok titizim
Hergün hergün yapsın bakalım dip köşe temizlik
Ne kolay konuşmak
Yardımda ediyor . Ama işte bazen böyle kafasına geliyor bağırıyor . Sonra özür diliyor gönlümü alıyor sanki annem
Kötü bir anına denk gelmiştir. Bende yüksek sesten nefret ederim ama arada oluyor.